Ζητώ γατάκι που να έχει ζήσει με σκυλάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

faceninaki

Νεοφερμένο μέλος

Η faceninaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Καλησπέρα!Θα υιοθετούσα μια γατούλα από μια φίλη μου αλλά τελικά την κράτησε...Ενδιαφέρομαι λοιπόν να υιοθετήσω ένα γατάκι (δεν με ενδιαφέρει το φύλο ούτε φυσικά αν είναι ράτσας) αλλά να έχει εμπειρία συμβίωσης με σκυλάκια γιατί έχω σπίτι ένα σκυλάκι.Και κατά προτίμηση να έχει μάθει να μην κάνει ζημιές μέσα στο σπίτι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα. Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά εδώ στα χαρίζονται:)

https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=162&type=

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!Θα υιοθετούσα μια γατούλα από μια φίλη μου αλλά τελικά την κράτησε...Ενδιαφέρομαι λοιπόν να υιοθετήσω ένα γατάκι (δεν με ενδιαφέρει το φύλο ούτε φυσικά αν είναι ράτσας) αλλά να έχει εμπειρία συμβίωσης με σκυλάκια γιατί έχω σπίτι ένα σκυλάκι.Και κατά προτίμηση να έχει μάθει να μην κάνει ζημιές μέσα στο σπίτι...

πιστευω πως αν παρεις γατακι θα μαθει ευκολα στην παρουσια του σκυλου σου, απλα θα πρεπει να τα προσεχεις για ενα διαστημα οσο θα βρισκονται στον ιδιο χωρο. Απο τη στιγμη που θα ειναι μικρο δεν εχει σημασια εχει μεγαλωσει με σκυλο ή οχι... ετσι νομιζω δηλαδη :hmm:

Γατακι που δεν κανει ζημιες δεν υπαρχει:P. Ακομα και τα πιο ησυχα θα την κανουν την ζημια τους :P

καλησπέρα... βρήκα προχθές ένα γατάκι περίπου 1,5 μηνών το βρήκα στο δρόμο με έναν σκύλο διπλα του.... οποτε μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα... αλλα ούτος η άλλως είναι πολύ μικρό k μπορεί να συνηθίσει... να ξέρεις έχει ένα πρόβλημα στο ποδαράκι του αλλα περπατάει κανονικά! αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου στο mail n-a-din@hotmail.com

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπέρα.

Εχουμε αρκετά γατάκια τα οποία ταϊζουμε στον κήπο μας και είναι εξοικιωμένα με σκύλο (ζούσαν αρμονικά με τον σκύλο μας -πέθανε, δυστυχώς τον Ιούλιο...-). Υπάρχει μια θηλυκή γατούλα 3 μηνών, τέσσερα αδερφάκια 1 έτους (2 θηλυκά-2 αρσενικά, όλα στειρωμένα). Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, στείλε μου pm.

Ελπίζω να βρεις καλή παρεούλα στον σκυλάκο σου!

Eπισης δες και τον Σακη! Ειναι πολυ μικρουλης και αν μαθει με σκυλο, δε θα εχει προβλημα! Ηδη οταν τον φιλοξενουσα εγω ηθελε να ειναι ολο στην αγκαλια του δικου μου σκυλου!
https://www.mypetz.gr/threads/Επείγει-φιλοξενία-υιοθεσία-για-ορφανό-τιγρογατάκι.228008/

Καλησπέρα! Πριν από 3 εβδομάδες η γάτα μου γέννησε 4 γατάκια (3 αρσενικά, 1 θηλυκό),οπότε θεωρώ ότι σε τόσο μικρή ηλικία δεν θα υπάρχει πρόβλημα εξοικείωσης με το σκυλάκι σου!Ψάχνω απελπισμένα σπίτι για τα μικρά γιατί οι φιλοζωικές της περιοχής μου μου γύρισαν την πλάτη και έχω ήδη 2 ακόμα γάτες από την προηγούμενη γέννα(δεν πρόλαβα να τη στειρώσω)!Αν θες μπορώ να σου στείλω το e-mail μου για περισσοτερες λεπτομέρειες!:)

Βρήκε γατάκι η κοπέλα τελικώς;;

https://www.mypetz.gr/threads/Χουρχουρένια-ψιψίνα.228173/ κι εμεις εχουμε μεγαλωσει με σκυλακια αν ενδιαφερεσαι ακομα!;)

Καλησπέρα, υποθέτω πως αν ένα γατάκι το μάθεις από μωρό με σκυλάκι δεν θα έχει πρόβλημα. Εμείς έχουμε τα μικρά που βλέπεις στην φωτογραφία. Γεννήθηκαν 17-09-10 είναι δηλαδή περίπου 20 ημερών. αλλά ο γιατρός είπε πως πρέπει να γίνουν 35 ημερών για να δώθούν. Αν ενδιαφέρεστε 6934246865

Καλησπέρα!!Αν δεν έχεις ήδη βρει γατοπαρεά έχουμε τρία γατάκια (2 αρσενικά και 1 θηλυκό) που έιναι 2 μηνών περίπου και μεγαλώνουν στο σπίτι μιας φίλης μου μαζί με τα 2 σκυλάκια της.Είχε βρει 6 νεογέννητα μέσα σε κάδο σκουπιδιών και τα μάζεψε αλλά δυστυχώς έμειναν μόνο τα τρία...Με τα σκυλάκια της πάντως τα πάνε υπέροχα αφού να φανταστείς ειδικά με το ένα(μπόξερ) κοιμούνται μαζί!Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μήνυμα να σου δείξω και φωτογραφίες τους...Όπως και να έχει μακάρι βρεις το γατούνι που θες!

Ο γατουλης του λινκ ηταν αδεσποτακι που μαζεψα, εδω και ενα μηνα κανει κολλητη παρεα με τον σκυλο της οικογενειας, και τις αλλες 4 γατες, και ειναι συνεχια διπλα του και του κανει χαδακια και παιζουν. πες μου αν σε ενδιαφερει https://www.mypetz.gr/threads/Χαριζεται-ο-φουσκάλας-Τιγρε-και-φουντωτος.228596/

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back