Ζητώ γατάκι Russian Blue

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

MarinaKoleva

Νεοφερμένο μέλος

Η MarinaKoleva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση με τούς δικούς μου αποφάσισα ο, τι θα ήθελα να έχω στην αγάλια μου ένα γατάκι- αγοράκι russian blue. Ελπίζω ότι κάπου θα βρεθεί η αγάπη μου)))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα...
ριξε μια ματια στο γκριζακι!
δεν ειναι καθαροαιμο,αλλα ειναι εξισου ομορφο κ καλος χαρακτηρας.
:)
ειναι ενος μηνος κ ειναι θυληκο...
DSC04493.jpg
DSC04478.jpg
DSC04475.jpg
DSC04489.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου)) είναι πολύ γλυκό γατάκι)
Εγώ είμαι στο στάδιο της μετακόμισης τώρα και αδυνατώ να το πάρω αυτή τη στιγμή) πιστεύω ωμός ότι θα καταφέρω να ξεμπλέξω μέχρι τέλος Ιουνίου))

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου)) είναι πανέμορφη) Η αλήθεια είναι ο,τι δεν περίμενα να μου απαντήσει κάποιος τόσο γρήγορα για αυτό έχω μια ερώτηση) Είμαι τώρα στο στάδιο της μετακόμισης θα μπορούσες να μου την κρατήσεις μέχρι μέση- τέλος Ιουνίου?

εγω απλα προωθηση κανω...τωρα δεν ξερω τι εχει συμβει γιατι υπαρχουν ηδη πολλοι υποψηφιοι:P
εχω στειλει μνμ κ περιμενω απαντηση!

Υπάρχει και αυτό το γκριζάκι... σε περίπτωση που το παραπάνω έχει υιοθετηθεί.
100_1578.jpg

Όταν βάζετε μια φωτό,καλό θα είναι,αν η φωτό είναι απο αγγελία του my cat,να μπαινει και το λινκ της αγγελίας..για να έχει περισσότερες πληροφορίες ο χρήστης.:)

Ω πόσο δίκιο έχεις Έφη μουυυυυ.... ας το βάλω τώρα το λίνκ... ελπίζω να το δεί η ενδιαφερόμενη!
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-μεταξένια-γατάκια.229595/

Fnou, ο τι και να γίνει τελικά σε ευχαριστώ πολύ)
Ritaki75, είναι πολύ όμορφο το Γριζάκι της φωτογραφίας) αχ, πως και πως περιμένω να τελειώσω με την μετακόμιση μου και να μπορώ να δώσω σίγουρη απάντηση)

Το Γριζάκι είναι αγοράκι η κοριτσάκι; Τι ηλικία έχει;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Γεια σου έχει μια φίλη μου ένα γατάκι γκρι 3 μηνών το οποίο δεν είναι ράτσας αλλά πραγματικά είναι σαν Ρώσικο μπλε! Είναι καταπληκτικό παιχνιδιάρικο και έχει πολύ πλάκα δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας είναι υγιέστατο! Σε περίπτωση που το θέλεις θα σου δοθεί εμβολιασμένο και αποπαρασιτομένο!
Άμα ενδιαφέρεσαι θα σου δώσω και τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back