blize
Νεοφερμένο μέλος
Πριν μια εβδομάδα δυστυχώς έχασα τη γατούλα μου απο ενα ξαφνικο εγκεφαλικό..

Την τερεζούλα μου την είχα 13 ολόκληρα χρόνια... Ήταν λευκή με γαλανά ματάκια...ημιαιμη αγκυρας...
Ετσι λοιπόν πλέον ψάχνω να βρω δυο γατάκια τα οποία να της μοιάζουν (όσο γίνεται)
..δηλ λεύκα με γαλάζια μάτια...και αγκυρας...
Αλλά απ οτι φαίνεται είναι πολύ δύσκολο...Οι αγγελίες για αγκυρας ειναι ελάχιστες...
Υ.Γ. Μήπως γνωρίζει κανείς εάν υπάρχουν εκτροφεία για αγκύρας στην Ελλάδα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εκτροφειο Αγκυρας στην Ελλάδα δεν υπάρχει,αν και σε καποια εκθεση ειχα δει ενα ζευγαρι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blize
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
blize
Νεοφερμένο μέλος
αν θελεις πες μου σε ποια χωρα σε βολευει να ταξιδεψεις

looooοοοοοοοοοl
Εγω πρέπει να ταξιδέψω???Η περίπτωση να μου τα στείλουν???

Παρ όλα αυτά Αγγλία...έχω ένα ξάδερφο εκεί που θα ρθει τώρα τα Χριστούγεννα...οπότε ίσως του πω να μου τα φέρει...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..Μου είπανε ότι μπορώ να πάω σε ένα pet city και να τα παραγγείλω..Τα φέρνουνε από Γερμανία Βέλγιο...Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο?
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω κανεναν εκτροφεα σωστο που να δινει γατακια του σε πετ σοπ.Καταρχην η FIFe απαγορευει την πωληση μικρων σε πετ σοπ,και κατα δευτερον,δεν θα διανοουμουν να δωσω ενα γατακι για να το εχουν στη βιτρινα και να το παρει καποιος αγνωστος,χωρις να τον ελεγξει κανεις.Οποτε μην πιστευεις τετοια πραγματα,ουτε απο Βελγιο τα φερνουν,ουτε απο πουθενα,απο γεννες ιδιωτων ειναι ή απο puppy mills.
Υ.Γ.Δεν ειναι τοσο δυσκολο να ταξιδεψεις για να παρεις το γατακι σου,εγω αυτο το Σαββατοκυριακο παω Ολλανδια για να παρω τη μπεμπα μου και πραγματικα δεν ειναι τιποτα.
blize
Νεοφερμένο μέλος
Τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... ασχέτως αν δεν ήταν και πολύ ευχάριστες

Αν μπορείς στείλε μου ta link που μου είπες...thanks
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλη τυχη!
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Τα εκτροφεία σίγουρα νοιάζονται ΚΑΙ για τα λεφτάΚαλά και τα εκτροφεία φαντάζομαι νοιάζονται για τα λεφτά οπότε δε νομίζω οτι θα τους νοιάξει και πολύ ποιος θα το πάρει που θα το βάλει κτλ.
αλλά επειδή έχουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα πάρα πολύ μεγαλύτερη απο αυτή των pet shops
ΣΙΓΟΥΡΑ ελέγχουν ΚΑΙ ποιός θα το παρει ΚΑΙ που θα το βάλει ΚΑΙ την συνέχεια της ζωής του με το νέο "γονιό"
Μην αμφιβάλλεις καθόλου γι'αυτό
socratisv
Νεοφερμένο μέλος
Φυσικά και δεν ισχύει! Συνήθως τα ζώα που πωλούνται σε pet shop εισάγονται από χώρες των Βαλκανίων ή του πρώην ανατολικού μπλοκ και πρόκειται συνήθως για εκτροφεία κολαστήρια. Τα έγγραφα είναι συχνά πλαστά (πλαστές ημερομηνίες γεννήσεως) και κατά κανόνα οι γονείς του ζώου είναι μηχανές αναπαραγωγής. Αν πάλι τα ζώα ξεμείνουν στο ράφι, τι γίνονται; Έχει αναρωτηθεί κανείς; Γενικά γράφονται και ακούγονται πολλά για αυτό το θέμα και για το λόγο αυτό αποφεύγω να αγοράζω πράγματα από μαγαζιά μου πωλούν ζώα.Να ρωτήσω και κάτι άλλο..Μου είπανε ότι μπορώ να πάω σε ένα pet city και να τα παραγγείλω..Τα φέρνουνε από Γερμανία Βέλγιο...Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο?
CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άρα, γνώμη μου είναι, αν κάνεις υπομονή και ψάξεις να βρεις γατούλες από αυτές που χαρίζονται στο forum, ή γενικά από αγγελίες θα ήταν καλύτερα. Διάβασα ότι ήταν ημίαιμη αγκύρας, που σημαίνει ότι μπορείς να βρεις κάποιες που να παραπέμπουν οπτικά στην γατούλα σου χωρίς απαραίτητα να είναι 100% αγκύρας που ίσως, αν είναι 100% αγκύρας, να μην μοιάζουν και τόσο στην γατούλα σου αφού είπες ότι ήταν ημίαιμη. Τον τελευταίο καιρό χαρίζονται πολλά άσπρα γατάκια. Μπορεί κάποια από αυτά να της μοιάζει.

Δες:
https://www.mypetz.gr/posts/5739384/
https://www.mypetz.gr/posts/5736723/
Επίσης με αυτόν τον τρόπο δεν θα στηρίξεις την εμπορευματοποίηση μιας ψυχούλας. Παραπάνω ο socratisv τα λέει πολύ καλά. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι η εμπορευματοποίηση και ο βασανισμός των ζώων δεν περιορίζεται μόνο στα εκτροφεία γατιών/σκυλιών, αλλά ακόμη περισσότερο στα ζώα που προορίζονται στο πιάτο μας! Αλλά ας μην θίξω αυτό το θέμα τώρα διότι δεν είναι της παρούσης.

Σου εύχομαι να βρεις σύντομα τα γατουλίνια που θα σου απαλύνουν τον πόνο που νοιώθεις. Υπομονή και κουράγιο

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool