Ζητώ θηλυκή Περσίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

OlgaGreece

Νεοφερμένο μέλος

Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!Θα ήθελα να υιοθετίσω μια πέρσικη γατούλα για τον πατέρα μου, ο οποίος είναι μόνος ,να του κρατάει συντροφιά!Υπάρχει κάτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ γλυκιά σκέψη :)
Θα μπορούσατε μαζί με τον μπαμπά σου να ρίχνατε μια ματιά κι εδώ
Είναι πολλά τα γατάκια που ψάχνουν καταφύγιο από την πείνα, το κρύο και τους κινδύνους του δρόμου, περσάκια, σιαμ ή κεραμιδάκια. Στο λέω αυτό γιατί στον μπαμπά σου ίσως κάνει το "κλικ" ένα οποιοδήποτε πλασματάκι. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ γλυκιά σκέψη :)
Θα μπορούσατε μαζί με τον μπαμπά σου να ρίχνατε μια ματιά κι εδώ
Είναι πολλά τα γατάκια που ψάχνουν καταφύγιο από την πείνα, το κρύο και τους κινδύνους του δρόμου, περσάκια, σιαμ ή κεραμιδάκια. Στο λέω αυτό γιατί στον μπαμπά σου ίσως κάνει το "κλικ" ένα οποιοδήποτε πλασματάκι. :)

έχει απόλυτο δίκιο η φίλη μας
κι ένα αδεσποτούλι μπορεί να γίνει εξίσου τρυφερό και χαδιάρικο
το μόνο σίγουρο με τα ζωάκια είναι, πως θα πάρεις πίσω στο πολλαπλάσιο την αγάπη που θα τους δώσεις
παρ'ολα αυτά θα ψάξω κι αν βρω κάτι θα σε ειδοποιήσω
θέλεις οπωσδήποτε περσάκι ή απλά μακρύτριχο γατάκι??
σου βρήκα αυτό πάρε τηλ δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο ακόμα
Aggeliki Chokia: Χαρίζεται υπέροχος περσικός γατούλης, στειρωμένος, εμβολιασμένος, αρνητικός σε Felv και fiv, περίπου ενός έτους. . 6938117816
380491_296960823677257_100000900241609_932673_152423084_n.jpg

είναι όμως αγοράκι, στειρωμένο

Τελευταία επεξεργασία:
Κούκλος!! :redface:

Καλημέρα και πάλι!Έχουν περάσει πολλάααααααααααααααα γατάκια απ τα χέρια μας (σιαμ,περσάκια και κεραμιδάκια) αλλά θέλει οπωσδήποτε Περσίας!Τους έχει τρελή αδυναμία!Τι να τον κάνω!Endorama σε ευχαριστώ πολύ!Θα πάρω τηλέφωνο!Το θέμα του πατέρα μου πιστεύω είναι η μυρωδιά των ούρων των αρσενικών.Γι αυτό μου είπε θηλυκή αλλά αν είναι στειρωμένος μπορεί και να μην είναι τόσο έντονη.Έτσι???

Axxxxxxxxxxx....Μόλις πήρα....Δυστυχώς έχει δωθεί!!!!Κρίμα!!!Και ήταν τόοοοοοοοοοοσο ομορφούλης!

Εννοείς το ψέκασμα; Συνήθως άμα στειρωθούν τα αρσενικά δεν ψεκάζουν..αλλά μπορεί και να το κάνουν :hmm:
Λοιπόν είμαι σίγουρη πως κάτι θα βρεθεί και μάλιστα σύντομα. Συνέχεια ανεβαίνουν αγγελίες στο My Cat. Θα έχουμε όλοι το νου μας. :)

Μακάρι!Γιατί είναι μόνος του σπίτι και καλό θα του κάνει λίγη γατίσια συντροφιά!Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον jejebel!

Με όλο το θάρρος....μήπως να του έδειχνες κι αυτά τα πανέμορφα γατούνια; Εκτύπωσε μια φωτο έγχρωμη και δείξε τη του. Δεν είναι περσικά αλλά από ομορφιά σκίζουν....ίσως να του αρέσουν πολύ...ρώτησέ τον ποτέ δεν ξέρεις!
https://www.mypetz.gr/threads/honey-sweetie-2-γλυκά-γλυκά-κορίτσια.231277/

Τον δικαιολογώ που....θέλει περσάκι :P
είναι πολύ συντροφικά και γουτσουγουτσουνιάρικα τα σκατούλικα...
Το πρόβλημα της τρίχας το έχει υπόψιν του ε;;;

Κατερίνα θα το κάνω και αυτό μιας και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να του κάνει κλικ!Και ναί Μαρίνα....Το πρόβλημα της τρίχας είναι στα υπ'όψιν μιας και τα περισσότερα γατάκια που είχαμε ήταν Πέρσικα!Καλά να είναι το αυτοκόλλητο ξετριχωτήρι!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Όλγα μου σε ποια περιοχή είστε?

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!Είμαστε στο κέντρο.

Καλή χρονιά! Για δες αυτές τις αγγελίες στο www.xe.gr, που λέει ότι χαρίζουν περσικές γατούλες, η δεύτερη αγγελία έχει και φωτογραφίες:

https://www.xe.gr/zoa/gates|ad-8097202.html
https://www.xe.gr/zoa/gates|ad-8002318.html

Από όσο έμαθα αυτή η κούκλα είναι ακόμη διαθέσιμη. Είναι στην Θεσσαλονίκη (εσύ όταν λες κέντρο εννοείς Αθήνα φαντάζομαι ε?). Ίσως όμως να βρεθεί ένας τρόπος να την πάρετε. Είναι η πιο όμορφη γάτα που έχω δει ποτέ μου!!!

Καλή χρονιά και σε εσάς παιδιά!!!Θα τα κοιτάξω και τα 2!Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Να σου πω μήπως μένετε κοντά στη Λ. Αλεξάνδρας;

Καλησπέρα Γιούλα!Είμαστε αρκετά κοντά στην Λ.Αλεξάνδρας.

Καλησπέρα Πόλκα!Θα μιλήσω με τον πατέρα μου και θα σας πώ...Αλλά δεν θα είναι δύσκολο για μια γατούλα 6 χρονών να αλλάξει οικογένεια???Εμείς μια φορά είχαμε δώση την δική μας να ζευγαρώσει και για μια εβδομάδα είχε καθίσει κάτω απο έναν καναπέ και ούτε που έφαγε ούτε που κουνήθηκε καθόλου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back