Ζητώ θηλυκή Περσίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λογική αντίδραση αυτή για μια γατούλα,το ίδιο έκανε και ο δικός μου δεύτερος γάτος που υιοθέτησα,αλλά δεν θα χάσεις το χρόνο σου βρε Ολγάκι αν πάρεις τηλ και έστω να την δείτε από κοντά μπορεί με το που σας δει να δείξει σημάδια ότι σας θέλει για νέους γονείς!:D

Ποτέ δεν ξέρεις..και είναι και πανέμορφη!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, πριν κανά μήνα νομίζω ότι μίλησα με τον πατέρα σου. Μου είπε το όνομά του δεν το θυμάμαι αλλά ξέρω ότι ασχολείται με τη συγγραφή και έχει και σελίδα στο facebook. Με ρώτησε για ένα γατάκι που χαρίζω, τον Πολυζώη (μαύρο με άσπρο παπιγιόν) και μου είπε ότι αρέσει στην κόρη του. Συζητώντας μαζί του κατάλαβα ότι είχε αδυναμία στις περσικές και μου είπε και για μια φίλη του με πρόβλημα υγείας που έχει μια περσική. Τον προέτρεψα λοιπόν να αναζητήσει περσική γατούλα, αφού του αρέσουν τόσο πολύ. Λέμε για το ίδιο άτομο; Αν ναι βρες του γρήγορα μια περσική γατούλα γιατί την έχει απωθημένο:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ με στενοχώρησε αυτή η αγγελία ... μήπως θα ενδιέφερε τον πατέρα σου;

Το έχουνε προτείνει παραπάνω να τους πάρει ένα τηλ να ρωτήσει,μακάρι να πάρει!!:)

Γιούλα ο ίδιος σου είπε οτι ασχολείτε με την συγγραφή ή απλά μέσω του ονόματος το συνδύασες?Όσον αφορά την κούκλα την Σοράγια θα επικοινωνήσω με τον πατέρα μου και θα δούμε....Αν και πιστεύω οτι μόλις την δεί θα τρελαθεί γιατί είναι πανέμορφη.Απλά φοβάμαι μήπως στεναχωρηθεί η γατούλα αν αλλάξει περιβάλον και αφεντικό...

όχι όχι Ολγα ρώτα και τα άλλα παιδιά,θα δεις,μπορεί να είναι απόμακρη στην αρχή αλλά θα ξανασυνηθίσει!Παντα έτσι γίνεται!

Η γατούλα θα περάσει περίοδο προσαρμογής. Προσωπικά γι' αυτό σκέφτηκα τον πατέρα σου. Αισθάνομαι ότι θα χει την ωριμότητα και τον ψυχικό κόσμο που απαιτείται σε μια τέτοια περίπτωση για να βοηθήσει το γατάκι να εμπιστευτεί ξανά, να αγαπήσει και να αγαπηθεί χωρίς τέλος αυτή τη φορά.

Ο ίδιος μου είπε ότι ασχολείται με τη συγγραφή και μου είπε και τη σελίδα του στο facebook αλλά ούτε αυτή τη θυμάμαι. Επίσης, μου είχε πει ότι μένει Λ. Αλεξάνδρας γι αυτό και σε ρώτησα για την περιοχή. Μου έδωσε να καταλάβω ότι θαυμάζει τη περσική γάτα της φίλης του η οποία έχει κινητικό πρόβλημα και όταν έκανε ερωτήσεις για τον Πολυζώη έκανε σύγκριση με τις συνήθειες της γάτας αυτής της κυρίας.
Οσον αφορά τη γατούλα που είναι 6 ετών, φυσικά και θα συνηθίσει αλλά πρέπει και εσείς να της δώσετε χρόνο.

η αλλαγή περιβάλοντως είναι γενικώς για τις γάτες μια συγκινητική κατάσταση, ειδικά όταν υπάρχει άλλη γάτα η σκύλος στο ίδιο σπίτι. Αν είναι μόνη της είναι πολύ πιο εύκολα. Θα κρυφτεί για μερικές ώρες και μετά θα ξεθαρέψει.
Το φαγητό το νεράκι και ειδικά το γάλα για γάτες (που του έχει αδυναμία) θα την κάνουν να το ξεπεράσει.
Αλλωστε κάθε καλοκαίρι πήγαινε 3 μήνες διακοπές και έχει συνηθήσει να αλλάζει περιβάλλον.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back