Ζητώ να μου χαρίσετε ένα κοντότριχο γατάκι

Skapino

Νεοφερμένο μέλος

Ο Skapino αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ζω στη Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου χαρίσει κάποιοςένα κοντότριχο γατάκι.
Δεν έχω προτίμηση σε φύλο, θα ήθελα όμως να είναι καλά στην υγεία του.
Δεν εννοώ να του έχουν γίνει τα απαραίτητα (εμβόλια, αποπαρασίτωση, στείρωση)αλλά να είναι αρτιμελές και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υγείας. Επίσης θα προτιμούσανα είναι μικρότερο του ενός έτους.
Είχα γάτες από πολύ μικρός και ξέρω να τις φροντίζω και να τις αγαπάω! Το ίδιοθα ήθελα να νιώσει και να αναπτύξει και το παιδί μου που μόλις έκλεισε τα 11. Θαείναι κάτι σαν δώρο για εκείνο.
Σας ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε μια ματιά σε αυτόν εδώ τον κούκλο https://www.facebook.com/photo.php?...10320656.80363.149328111774171&type=1&theater
ο οποίος ψάχνει οικογένεια!
Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από εκείνο που αναπτύσσει ένα παιδί μαθαίνοντας να ζει με ένα ζωάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Ψάχνεις ακόμα για γατάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back