Ζητώ πληροφορίες για το επάγγελμα του κτηνιάτρου

βαγια

Νεοφερμένο μέλος

Η βαγια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Στο μελλον θελω πολυ να γινω κτηνιατρος .Μπορει κανεις που ξερει απο αυτα να μου πει δυο λογια για το επαγγελμα αυτο;:confused: :confused: :up: :/: :/: :blink: :happy: :redface:
:up: :D βαγια:lol: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να γίνεις κτηνίατρος πρέπει να περάσεις επιτυχώς τις Πανελλήνιες εξετάσεις και φυσικά να το δηλώσεις ως πρώτη σου προτίμηση. Η σχολή είναι στην Καρδίτσα (δεν ξέρω αν υπάρχει και σε άλλη πόλη).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο θα ηταν να μιλησεις με εναν καλο κτηνιατρο απο κοντα στην αθηνα να δεις το εργαστηριο του να σου εξηγησει τη δουλεια του και τις δυσκολιες της καθως και τις δυσκολιες των σπουδων θα μπορουσες να μιλησεις με καποιον απο την ομαδα του www.stray.gr στην αθηνα ειναι πολυ καλοι και θα τους δεις εν δρασει αν σε ενδιαφερει η φιλοζωια. Αληθεια γιατι θελεις να γινεις κτηνιατρος ?

Δες το πρόγραμμα σπουδών μιας Κτηνιατρικής Σχολής. Εαν δε σε τρομάξει το εύρος της και τα μαθήματα και σε νοιάζουν τα ζώα, όχι μόνο για τη φιλοζωική πλευρά του θέματος, αλλά για να μην απαξιώσεις εσύ την επιλογή σου, βουρ και εμείς θα σε περιμένουμε!:redface: :)

Και εγώ ήθελα να γίνω κτηνίατρος παλιότερα.Σχολή υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη και η φοίτηση διαρκεί 5 χρόνια.Πληροφορίες μπορείς να βρεις στη σελίδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου www.auth.gr

Κι εγω καπου στα 16 μου το θελησα. Αλλα κατεληξα πως θα παθαινα καταθλιψη πολύ σύντομα. Θαυμάζω την δυναμη ψυχης που εχει ενας ευσυνειδητος κτηνίατρος προκειμένου να σταθει στο υψος των περιστασεων και να ΄μπορεί να προσφέρει!!! Καλη σου επιτυχία. Πάντως ότι και να κανεις στη ζωή σου φροντισε να σου αρέσει και να το αγαπάς γιατι θα αποτελέσει πολύ ουσιαστικό κομματι της υπαρξής σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back