Ζωγραφιές... της βαρεμάρας!

SweetyCat

Πολύ δραστήριο μέλος

Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα.
ολοι και ολες μεσα στο μαθημα οταν δεν θελουμε να παρακουλουθθησουμε το μαθημα κανουμε ζωγραφιες.:lol:Περιμενω τις δικες σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέσα στο μάθημα δεν ζωγραφίζω,γιατί δεν βαριέμαι:P
Κάνω όμως υπέροχες αρλούμπες στον υπολογιστή στις οποίες βρίσκω σχέδια και σλουρπ σλουρπ σλουρπ και τις κάνω κανονικές ζωγραφιές!!!

Μετράει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά,μέτραγε δε μέτραγε,εγώ θα τις έβαζα:P
Λοιπόν...το δολάριο:)

και ο Μπομπ Σφουγκαρακης:)

Αυτές για τώρα...όταν ανεβάσω και τις άλλες και θα σας τις δείξω!

Οκ,μετρανε....Ελα ρε συ δεν θα εχεις κανει ενα λουλουσι ,δεν θα εχεις γραψει κατι?

Ο Μπομπ δεν έχει τρύπεεεεες κ είναι κ μυταράς:(:(
Μυταράάάάάς είναι:bleh::bleh::bleh:
και παρακάτω θα δείτε δύο...αρχαίους:lol:

ένα διαβολάκι

και το σύμπαν

ευχαριστω πολυ...:redface::redface:

Και για να μη ξεχνιόμαστε!

Κι εδώ ένα ''κάπως'' γουρουνάκι:cool:

Μία χελώνα(ο Θεός να τη κάνει:lol:)

Αυτό είναι δίθεν το panda antivirous:cool:

Οκ,μετρανε....Ελα ρε συ δεν θα εχεις κανει ενα λουλουσι ,δεν θα εχεις γραψει κατι?
Δε ζωγραφίζω στο μάθημα,είμαι καλό παιδί:P
και συνεχίζω με με έναν πίνακα

και έναν ελέφαντα:cool:

:up::up::up::up::up::up::up:

Πρέπει να τις δείξω στον Τζουμέρη:cool::lol:

Διαβαζοντας Πολιτικη Δικονομια, σε στιγμες υπερτατης βαρεμαρας, προεκυψε ο κος. Σκιτσος. Και αφου τον σκιτσαρα, τον εβγαλα φωτο με το κινητο μου, και του εβγαλα τα ματια στην επεξεργασια :rolleyes: (ενω θα επρεπε να διαβαζω για την εξεταστικη)

Συνημμένα

• everybody_meet_skitsos_by_IVVI_QoL.jpg
    everybody_meet_skitsos_by_IVVI_QoL.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 10
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457489:
Διαβαζοντας Πολιτικη Δικονομια, σε στιγμες υπερτατης βαρεμαρας, προεκυψε ο κος. Σκιτσος. Και αφου τον σκιτσαρα, τον εβγαλα φωτο με το κινητο μου, και του εβγαλα τα ματια στην επεξεργασια :rolleyes: (ενω θα επρεπε να διαβαζω για την εξεταστικη)
Α!Ενα καλαμαρι!:lol:

ΟΤΑΝ ημουν μικρη... στο δημοτικο το γραφειο μου ξεχωριζε απο μακρια... ηταν γεματο με ζωγραφιεσ απο κοριτσακια και σκυλακια... μετα μεγαλωσα και μου αρεσε το μαθημα!!!ΑΛΛΑ... κρατησα την παλια συνηθεια και την εκανα χομπυ... σαν καλη ζωγραφοσ λοιπον θα αναρτησω σε λιγο τα καλλυτεχνιματα μου!!!(αλλα οχι με κοριστακια πια!!)

λοιπον το ενα ειναι πινακασ απλοσ, ενω το αλλο ενα βαζο που ζωγραφισα.... εχω κι αλλα πολλα αλλα αντε βρεσ τα...:):):)

Συνημμένα

• IMG_6210.jpg
    IMG_6210.jpg
    207,7 KB · Εμφανίσεις: 7
  • IMG_6211.jpg
    IMG_6211.jpg
    105,4 KB · Εμφανίσεις: 5
Δε βαριεμαι ποτε να ζωγραφιζω αν και προτιμω να σκιτσαρω:) ενα μικρο παραδειγμα. Το βαψιμο λιγο μου τη σπαει στο χερι γιατι αν γινει λαθος χιτλεριαζομαι αλλα το photoshop με εσωσε!
unicorn.gif

λοιπον το ενα ειναι πινακασ απλοσ, ενω το αλλο ενα βαζο που ζωγραφισα.... εχω κι αλλα πολλα αλλα αντε βρεσ τα...:):):)

Πολυ καλοφτιαγμενο το ελευθερο, η κανατα με το νερο μου αρεσε πολυ μπραβο σου!

Δε βαριεμαι ποτε να ζωγραφιζω αν και προτιμω να σκιτσαρω:) ενα μικρο παραδειγμα. Το βαψιμο λιγο μου τη σπαει στο χερι γιατι αν γινει λαθος χιτλεριαζομαι αλλα το photoshop με εσωσε!
unicorn.gif

πολύ καλό!!!!αυτό ειναι προιον photoshop η στο χερι με τελικη παρεμβαση photoshop??? εγω ακομη δεν μπορω να φτιαξω τοσο ευκολα το τελειο αλογο! μπράβο!!!:):):)

<<ευχαριστω!

πολύ καλό!!!!αυτό ειναι προιον photoshop η στο χερι με τελικη παρεμβαση photoshop??? εγω ακομη δεν μπορω να φτιαξω τοσο ευκολα το τελειο αλογο! μπράβο!!!:):):)

<<ευχαριστω!

Ευχαριστω!
Στο χερι με μολυβι και μετα με μαρκαδορακι το περιγραμμα και μονο χρωμα κανω στο photoshop. Εχω ιδιαιτερη αδυναμια στα αλογα(και στο δωματιο αλογα εχω σχεδιασει) οποτε μετα απο πολλες προσπαθειες πλεον τα πετυχαινω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back