SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιμενω τις δικες σας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάνω όμως υπέροχες αρλούμπες στον υπολογιστή στις οποίες βρίσκω σχέδια και σλουρπ σλουρπ σλουρπ και τις κάνω κανονικές ζωγραφιές!!!
Μετράει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ο Μπομπ δεν έχει τρύπεεεεες κ είναι κ μυταράς

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
καληηηηηηηηηηηηηηηηηη.............

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
(ενω θα επρεπε να διαβαζω για την εξεταστικη)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Α!Ενα καλαμαρι!Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457489:Διαβαζοντας Πολιτικη Δικονομια, σε στιγμες υπερτατης βαρεμαρας, προεκυψε ο κος. Σκιτσος. Και αφου τον σκιτσαρα, τον εβγαλα φωτο με το κινητο μου, και του εβγαλα τα ματια στην επεξεργασια(ενω θα επρεπε να διαβαζω για την εξεταστικη)

skai-animals
Δραστήριο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος

Συνημμένα
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
ενα μικρο παραδειγμα. Το βαψιμο λιγο μου τη σπαει στο χερι γιατι αν γινει λαθος χιτλεριαζομαι αλλα το photoshop με εσωσε!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον το ενα ειναι πινακασ απλοσ, ενω το αλλο ενα βαζο που ζωγραφισα.... εχω κι αλλα πολλα αλλα αντε βρεσ τα...![]()
Πολυ καλοφτιαγμενο το ελευθερο, η κανατα με το νερο μου αρεσε πολυ μπραβο σου!
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Δε βαριεμαι ποτε να ζωγραφιζω αν και προτιμω να σκιτσαρωενα μικρο παραδειγμα. Το βαψιμο λιγο μου τη σπαει στο χερι γιατι αν γινει λαθος χιτλεριαζομαι αλλα το photoshop με εσωσε!
![]()
πολύ καλό!!!!αυτό ειναι προιον photoshop η στο χερι με τελικη παρεμβαση photoshop??? εγω ακομη δεν μπορω να φτιαξω τοσο ευκολα το τελειο αλογο! μπράβο!!!

<<ευχαριστω!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
πολύ καλό!!!!αυτό ειναι προιον photoshop η στο χερι με τελικη παρεμβαση photoshop??? εγω ακομη δεν μπορω να φτιαξω τοσο ευκολα το τελειο αλογο! μπράβο!!!
<<ευχαριστω!
Ευχαριστω!
Στο χερι με μολυβι και μετα με μαρκαδορακι το περιγραμμα και μονο χρωμα κανω στο photoshop. Εχω ιδιαιτερη αδυναμια στα αλογα(και στο δωματιο αλογα εχω σχεδιασει) οποτε μετα απο πολλες προσπαθειες πλεον τα πετυχαινω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool