Ζωγραφιές... της βαρεμάρας!

Ευχαριστω!
Στο χερι με μολυβι και μετα με μαρκαδορακι το περιγραμμα και μονο χρωμα κανω στο photoshop. Εχω ιδιαιτερη αδυναμια στα αλογα(και στο δωματιο αλογα εχω σχεδιασει) οποτε μετα απο πολλες προσπαθειες πλεον τα πετυχαινω

ειναι τελειο!!! εγω δεν τα παω καθολου καλα με τις αναλογιες!!! αν και θα ηθελα παρα πολυ να καταφερω να κανω αλογο...:(

για ζωγραφικη χρησιμοποιω τεμπερεσ, μολυβια κλπ, αλλα το photoshop κανει θαυματα... σου στελνω πμ να σε ρωτησω(μην κανω διαφημηση!!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι τελειο!!! εγω δεν τα παω καθολου καλα με τις αναλογιες!!! αν και θα ηθελα παρα πολυ να καταφερω να κανω αλογο...:(

για ζωγραφικη χρησιμοποιω τεμπερεσ, μολυβια κλπ, αλλα το photoshop κανει θαυματα... σου στελνω πμ να σε ρωτησω(μην κανω διαφημηση!!!)

Για αναλογιες στα αλογα κι εγω αρχικα δυσκολευομουν αλλα πηρα ενα βιβλιο για το πως να σχεδιαζεις αλογα και με βοηθησε αρκετα:) Παντως αν αρχισεις με εικονες και φωτο να αντιγραφεις θα συνηθισει το ματι σου τις αναλογιες.
Τεμπερες;!Χαρα στο κουραγιο σου! Λιιιιγο να μου ξεφυγει το πινελο και παει το σχεδιο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για αναλογιες στα αλογα κι εγω αρχικα δυσκολευομουν αλλα πηρα ενα βιβλιο για το πως να σχεδιαζεις αλογα και με βοηθησε αρκετα:) Παντως αν αρχισεις με εικονες και φωτο να αντιγραφεις θα συνηθισει το ματι σου τις αναλογιες.
Τεμπερες;!Χαρα στο κουραγιο σου! Λιιιιγο να μου ξεφυγει το πινελο και παει το σχεδιο!

ε, η τεμπερα εχει την μαγεια της....! ευκολα με βραγμενο πανι πανω στον μουσαμα διορθωνει! το κααρβουνο ειναι το χειροτςερο!!! και εγω ζωγραφιζω με το δαχτυλο, το πινελο δεν με βολευει...

σταλνω κι αλλα δημιουργηματα...

2 ξυλα για διακοσμηση που ζωγραφισα, και 1 με καρβουνο και μολυβι! α!!! και το τελευταιο ειναι μια πορτα σειρωμενη την οποια αρχισα χτεσ, αλλα δεν τελειωσα:((αντι να τελειοσω την πορτα τελειοσαν οι μπογιεσ:lol::lol::lol:)

Συνημμένα

• IMG_6216.jpg
    IMG_6216.jpg
    76,8 KB · Εμφανίσεις: 14
  • IMG_6218.jpg
    IMG_6218.jpg
    172,4 KB · Εμφανίσεις: 10
  • IMG_6214.jpg
    IMG_6214.jpg
    119,1 KB · Εμφανίσεις: 13
  • IMG_6220.jpg
    IMG_6220.jpg
    227,5 KB · Εμφανίσεις: 10
To καρβουνο οντως εχει δυσκολια αφου χαλαει ευκολα αν δεν προσεξεις αλλα μ αρεσει πολυ ειδικα αν θελω να κανω βροχερο τοπιο,και μετα κλασικα, ψεκαζω με λακ να σταθεροποιηθει!
Α κι ενα οικολογικο:D
luke-luke-eisai-esdw.jpg

σκιτσαρεις πολυ καλα θαλεια!!!!!!!!!!

και τα εργα σου μαρια ειναι πολυ καλα!!!

Ευχαριστω Εβελυν:)

Α!Ενα καλαμαρι!:lol:

Αααα! Σε παρακαλω πολυ! Δεν ειναι καλαμαρι! :mad::mad:Ειναι ο κυριος Σκιτσος και πρεπει να του φερεσαι με σεβασμο! :mad:
:lol::lol::lol:

Να ανεβασω και εγω κατι δικα μου σοβαρα σκιτσακια :redface:

Συνημμένα

• animal_abuse_by_IVVI_QoL.jpg
    animal_abuse_by_IVVI_QoL.jpg
    188,7 KB · Εμφανίσεις: 9
  • Chained__by_IVVI_QoL.jpg
    Chained__by_IVVI_QoL.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 9
  • if_i_could_grow_some_wings_by_IVVI_QoL.jpg
    if_i_could_grow_some_wings_by_IVVI_QoL.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 9
  • xxx_manga_girl_by_IVVI_QoL.jpg
    xxx_manga_girl_by_IVVI_QoL.jpg
    157,3 KB · Εμφανίσεις: 9
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457696:
Αααα! Σε παρακαλω πολυ! Δεν ειναι καλαμαρι! :mad::mad:Ειναι ο κυριος Σκιτσος και πρεπει να του φερεσαι με σεβασμο! :mad:
:lol::lol::lol:

Να ανεβασω και εγω κατι δικα μου σοβαρα σκιτσακια :redface:

γιατι καλε δεν ειναι σοβαρος ο κ.Σκιτσος;!:D
Μου αρεσει που τα σχεδια σου εχουν μια ρευστοτητα(δεν μου ερχεται να το χαρακτηρισω αλλιως!) και τα κουνελοφατσουλινια τυπου manga το ενα ειναι ιδιο με το:blink: :D

γιατι καλε δεν ειναι σοβαρος ο κ.Σκιτσος;!:D
Μου αρεσει που τα σχεδια σου εχουν μια ρευστοτητα(δεν μου ερχεται να το χαρακτηρισω αλλιως!) και τα κουνελοφατσουλινια τυπου manga το ενα ειναι ιδιο με το:blink: :D

Mα, αυτο λεω και εγω! Ο κος Σκιτσος ειναι σοβαροτατος και ειθισται να αντιμετωπιζεται με σεβασμο :rolleyes: :lol:
Τα κουνελοφατσουλινια τυπου μανγκα (ειναι το αγαπημενο μου στυλ σκιτσου) τα εκανα περσι, πολυ πριν μπω στο φορουμ :lol:
Παιζει πολυ αυτη η φατσουλα --->:blink: :happy:

Να και μερικα ακομα :happy:

Συνημμένα

• butterfly_fairy_by_IVVI_QoL.jpg
    butterfly_fairy_by_IVVI_QoL.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 9
  • odd_couple_portrait_in_a_frame_by_IVVI_QoL.jpg
    odd_couple_portrait_in_a_frame_by_IVVI_QoL.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 5
  • purrple_fairy_by_IVVI_QoL.jpg
    purrple_fairy_by_IVVI_QoL.jpg
    87,2 KB · Εμφανίσεις: 6
  • fairy_on_flower_by_IVVI_QoL.jpg
    fairy_on_flower_by_IVVI_QoL.jpg
    159,6 KB · Εμφανίσεις: 4
Moυ αρεσει πολυ το στυλ σου, μου θυμιζει εικονογραφηση παιδικων βιβλιων!

To καρβουνο οντως εχει δυσκολια αφου χαλαει ευκολα αν δεν προσεξεις αλλα μ αρεσει πολυ ειδικα αν θελω να κανω βροχερο τοπιο,και μετα κλασικα, ψεκαζω με λακ να σταθεροποιηθει!
Α κι ενα οικολογικο:D

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457698:
Mα, αυτο λεω και εγω! Ο κος Σκιτσος ειναι σοβαροτατος και ειθισται να αντιμετωπιζεται με σεβασμο :rolleyes: :lol:
Τα κουνελοφατσουλινια τυπου μανγκα (ειναι το αγαπημενο μου στυλ σκιτσου) τα εκανα περσι, πολυ πριν μπω στο φορουμ :lol:
Παιζει πολυ αυτη η φατσουλα --->:blink: :happy:

Να και μερικα ακομα :happy:

Νηρηιδα τελειοοοο!σκετσάρεις φανταστικά!!!
ftw πολύ ωραία σκετσάκια, με νεραιδες μου αρεσουν κι εμενα πολύ!!!

πηρα απο το ικεα κατι κορνιζες απο ακατεργαστο ξυλο για να ξεκινησω να τις ζωγραφιζω... μου αρεσει να φτιαχνω και σε αντικειμενα και επειτα να τα αξιοποιω!

Νηρηιδα τελειοοοο!σκετσάρεις φανταστικά!!!
ftw πολύ ωραία σκετσάκια, με νεραιδες μου αρεσουν κι εμενα πολύ!!!

πηρα απο το ικεα κατι κορνιζες απο ακατεργαστο ξυλο για να ξεκινησω να τις ζωγραφιζω... μου αρεσει να φτιαχνω και σε αντικειμενα και επειτα να τα αξιοποιω!

Καλα ενα διαστημα μονο οτι κινουταν δεν ζωγραφιζα:lol: Πλεον εκτονωνομαι και σε τοιχους δωματιων φιλων και δικων μου:D

Καλα ενα διαστημα μονο οτι κινουταν δεν ζωγραφιζα:lol: Πλεον εκτονωνομαι και σε τοιχους δωματιων φιλων και δικων μου:D

εγω εκανα και το σπιτι καλυτεχνικο τελικα!!!!:up:
επειδη μου αρεσουν τα εντονα χρωματα εβαλα μπλε, πορτοκαλι, κιτρινο και πρασσινο, ενω κρεβατοκαμαρα πορτοκαλι και πρασσινο! μπορει να ακουγονται υπερβολικα αλλα πιστεψε με, δειχνουν φανταστικα!!!!!!!!!!!

εκανα παλιοτερα ολο σε καμβα, αλλα το βαρεθηκε γιατι επερνα μικρα κομματια και δεν μπορουσα να στολισω ανετα το σπιτι...ασε που ηταν πολυ μικρο το μεγεθιος και δεν ηθελα να βαλω 500 καδρα... ετσι εκτονοθηκα σε τοιχουσ, αντικειμενα!!!
τωρα πια ασχολουμε με ηλεκτρονικη ζωγραφικη(πηοτοσηοπ) και αντικειμενα γιατι οι τοιχοι τελειωσαν!!!
μηπως ξερεις - επειδη σχεδιαζεις κιολας, κανανα προγραμμα για κομιξ αλλα στο κομπιουτερ???

εγω εκανα και το σπιτι καλυτεχνικο τελικα!!!!:up:
επειδη μου αρεσουν τα εντονα χρωματα εβαλα μπλε, πορτοκαλι, κιτρινο και πρασσινο, ενω κρεβατοκαμαρα πορτοκαλι και πρασσινο! μπορει να ακουγονται υπερβολικα αλλα πιστεψε με, δειχνουν φανταστικα!!!!!!!!!!!

εκανα παλιοτερα ολο σε καμβα, αλλα το βαρεθηκε γιατι επερνα μικρα κομματια και δεν μπορουσα να στολισω ανετα το σπιτι...ασε που ηταν πολυ μικρο το μεγεθιος και δεν ηθελα να βαλω 500 καδρα... ετσι εκτονοθηκα σε τοιχουσ, αντικειμενα!!!
τωρα πια ασχολουμε με ηλεκτρονικη ζωγραφικη(πηοτοσηοπ) και αντικειμενα γιατι οι τοιχοι τελειωσαν!!!
μηπως ξερεις - επειδη σχεδιαζεις κιολας, κανανα προγραμμα για κομιξ αλλα στο κομπιουτερ???
χμμμμμμμ προγραμμα για κομιξ δεν εχω ξανακουσει:confused: Και ενας φιλος που το σπουδασε το θεμα Αγγλια,το photoshop χρησιμοποιουσε.

Και μια τοιχογραφια απο το δωματιο μου για του λογου το αληθες :D
ea1ae358.jpg

φανταστικο!!! το αλογο(πιγασος)(θα το ξαναπω:):):)) τελειο σωμα!!!
κι εγω ξεκινησα κατι σχευικο με photoshop αλλα εχω αμφιβολιες ακομη....:/:

:):):)

φανταστικο!!! το αλογο(πιγασος)(θα το ξαναπω:):):)) τελειο σωμα!!!
κι εγω ξεκινησα κατι σχευικο με photoshop αλλα εχω αμφιβολιες ακομη....:/:

:):):)

εχμμ μονοκερος για την ακριβεια:)
παντως να μην εχεις αμφιβολιες, καλυτερα να κανεις κατι και μετα να δεις τι σε χαλαει και να το διορθωσεις παρα να μην δοκιμαζεις καν με το φοβο οτι δεν θα βγει καλο.

εχμμ μονοκερος για την ακριβεια:)
παντως να μην εχεις αμφιβολιες, καλυτερα να κανεις κατι και μετα να δεις τι σε χαλαει και να το διορθωσεις παρα να μην δοκιμαζεις καν με το φοβο οτι δεν θα βγει καλο.

μπα... ο φοβος μου δεν ειναι μη δεν βγει καλο, αλλα μην δεν μπορει να μου το εκδωσει ο τυπογραφος!!!!

δικαιο εχεις, ο πιγασος ειναι με τα φτερα...:redface:

μπα... ο φοβος μου δεν ειναι μη δεν βγει καλο, αλλα μην δεν μπορει να μου το εκδωσει ο τυπογραφος!!!!

δικαιο εχεις, ο πιγασος ειναι με τα φτερα...:redface:

χμμμμμ τι θελεις να φτιαξεις και δεν θα μπορει να το τυπωσει; Ο αντρας της αδερφης μου ειναι τυπογραφος και απ οσα εχω δει μονο ...του σπανου τα γενια δε μπορει να τυπωσει:lol:

χμμμμμ τι θελεις να φτιαξεις και δεν θα μπορει να το τυπωσει; Ο αντρας της αδερφης μου ειναι τυπογραφος και απ οσα εχω δει μονο ...του σπανου τα γενια δε μπορει να τυπωσει:lol:

δεν ειμαι συγουρη για το τι format πρεπει να τα σωζω... για να βγει βιβλιαρακι στο τελος... θελω να φτιαξω διαφορα συμβουλευτικα για νεους γατο-σκυλο-γονεις, για γουνες, χορτοφαγια κλπ που θα τα διαμοιρασω στον κοσμο free...(οχι εγω προσωπικα!)αλλα θελει δουλεια ακομη!!!(ασχετο-αν ειχα ετοιμασει θα εστελνα για το μπαζαρ του mycat!!!)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back