Ζωγραφιές... της βαρεμάρας!

Γάτα ή σκύλο έχεις ζωγραφίσει; Ποιο πολύ για σκύλο μου κάνει!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γάτα ή σκύλο έχεις ζωγραφίσει; Ποιο πολύ για σκύλο μου κάνει!:P

Too bad... Γάτα είναι! :P Θα μπορούσε να είναι σκύλος και να έλεγε Cute Kitty??? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για αυτό ρωτάω! Πάντως, σκύλο μου θυμίζει!

E, τότε είμαι γατοσκυλοζωγράφος! :D :lol::lol::lol:

:lol: :lol: :lol: Πλάκα έχεις! Σύντομα και δικές μου ζωγραφιές! Αλλά πώς να τις ανεβάσω χωρίς επισύναψη; Ξέρει κανείς;:redface:

:lol: :lol: :lol: Πλάκα έχεις! Σύντομα και δικές μου ζωγραφιές! Αλλά πώς να τις ανεβάσω χωρίς επισύναψη; Ξέρει κανείς;:redface:
Ε ε, το χω αυτό! :cool: :lol: Λοιπόν, θα πατήσεις Απάντηση, όχι quick reply, θα κατέβεις λίγο κάτω και θα δεις ένα κουμπί "Διαχείριση Συννημένων Αρχείων". Πατάς εκεί και ανεβάζεις τις φωτογραφίες που θέλεις. :)

Να κάτι που κάνω κι εγώ στον υπολογιστή όταν βαριέμαι ΠΑΡΑ πολύ!!! :lol::lol::lol:

attachment.php

Αν ειναι γατα που ειναι τα μουστακια τζη?

Όλα τα σκίτσα είναι τέλεια!:D:lol: Εμάς δεν μας αφύνουν να ζωγραφίζουμε τα θρανία:( έρχετε την άλλη μέρα η καθαρήστρια και μας φωνάζει και μας βάζει να τα καθαρίζουμε...:mad: Αλλά έχω ζωγραφίσει κάποιες γάτες όπου είδα φωτογραφίες τους στο ιντερνετ. (αν μπορέσω να τις ανεβάσω θα σας τις δείξω)

Αυτές είναι σιάμ::cool:

Συνημμένα

• LastScan3.jpg
    LastScan3.jpg
    128,4 KB · Εμφανίσεις: 6
  • LastScan2.jpg
    LastScan2.jpg
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 7
  • LastScan4.jpg
    LastScan4.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 5
ζωγραφιές

και αυτή μπουρμίλα::P

Συνημμένα

• LastScan5.jpg
    LastScan5.jpg
    110,9 KB · Εμφανίσεις: 10
Τι τελεια!! Εισαι ταλεντακι...Τα εχεις κανει στο χερι σε χαρτι,ετσι;

Γεια σας!
Και εγω καποιες φορες ζωγραφιζω λογω βαρεμαρας!:P
Ειτε σε θρανιο ειτε σε τετραδιο.
Να ειμαι προχειρη ζωγραφια της βαρεμαρας:
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21908&stc=1&d=1262967933

Πολυ ωραιο επισης!!!

Οριστε και δυο απο μενα αλλα ειναι χαλια...

Συνημμένα

• Εικόνα 001.jpg
    Εικόνα 001.jpg
    128,7 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Εικόνα 002.jpg
    Εικόνα 002.jpg
    138,6 KB · Εμφανίσεις: 2
Τι τελεια!! Εισαι ταλεντακι...Τα εχεις κανει στο χερι σε χαρτι,ετσι;
Ευχαριστώ...., ναι τα έχω κάνει σε χαρτί και τα σκάναρα....:rolleyes::rolleyes:

100_0584.jpg

παλιοτερα μου αρεσε πολυ να ζωγραφιζω...τωρα το εχω χασει αρκετα...αυτη ειναι μια αποτυχιμενη σημερινη προσπαθεια...

γενικα μου αρεσουν οι χειροτεχνιες....πολυ με ξυλο και υλικα που βρησκω(ξυλα στη φαγωμενα απο την αλμυρα,πρες,κοχυλια)

χθες βρηκα μια σφηνα και μου ηρθε μια ιδεα...ΑΝ βγει καλουτσικο θα σας το διξω οταν ειναι ετοιμο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back