Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος
Too bad... Γάτα είναι!
Θα μπορούσε να είναι σκύλος και να έλεγε Cute Kitty??? 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος
Πλάκα έχεις! Σύντομα και δικές μου ζωγραφιές! Αλλά πώς να τις ανεβάσω χωρίς επισύναψη; Ξέρει κανείς;
Ε ε, το χω αυτό!![]()
![]()
Πλάκα έχεις! Σύντομα και δικές μου ζωγραφιές! Αλλά πώς να τις ανεβάσω χωρίς επισύναψη; Ξέρει κανείς;
![]()
Λοιπόν, θα πατήσεις Απάντηση, όχι quick reply, θα κατέβεις λίγο κάτω και θα δεις ένα κουμπί "Διαχείριση Συννημένων Αρχείων". Πατάς εκεί και ανεβάζεις τις φωτογραφίες που θέλεις. 
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αν ειναι γατα που ειναι τα μουστακια τζη?Να κάτι που κάνω κι εγώ στον υπολογιστή όταν βαριέμαι ΠΑΡΑ πολύ!!!
![]()
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμάς δεν μας αφύνουν να ζωγραφίζουμε τα θρανία
έρχετε την άλλη μέρα η καθαρήστρια και μας φωνάζει και μας βάζει να τα καθαρίζουμε...
Αλλά έχω ζωγραφίσει κάποιες γάτες όπου είδα φωτογραφίες τους στο ιντερνετ. (αν μπορέσω να τις ανεβάσω θα σας τις δείξω)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω καποιες φορες ζωγραφιζω λογω βαρεμαρας!

Ειτε σε θρανιο ειτε σε τετραδιο.
Να ειμαι προχειρη ζωγραφια της βαρεμαρας:
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21908&stc=1&d=1262967933
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
εχεις χρωματισει πολυ ωραια τα ματιακαι αυτή μπουρμίλα:![]()

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ...., ναι τα έχω κάνει σε χαρτί και τα σκάναρα....Τι τελεια!! Εισαι ταλεντακι...Τα εχεις κανει στο χερι σε χαρτι,ετσι;

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία είναι για ''βαρεμάρας''! η κοπέλα έχει πολύ πλάκα! :kiss:Οριστε και δυο απο μενα αλλα ειναι χαλια...
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
παλιοτερα μου αρεσε πολυ να ζωγραφιζω...τωρα το εχω χασει αρκετα...αυτη ειναι μια αποτυχιμενη σημερινη προσπαθεια...
γενικα μου αρεσουν οι χειροτεχνιες....πολυ με ξυλο και υλικα που βρησκω(ξυλα στη φαγωμενα απο την αλμυρα,πρες,κοχυλια)
χθες βρηκα μια σφηνα και μου ηρθε μια ιδεα...ΑΝ βγει καλουτσικο θα σας το διξω οταν ειναι ετοιμο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool