Ζωντανό ξυπνητήρι!

escape

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
Πλέον, όποτε πρέπει να ξυπνήσω πολύ πρωι, αφήνω τη bijoux κοιμηθει μαζί μου. Είναι απλό: με το πρώτο "τακ" που κάνει το ξυπνητήρι, έρχεται πάνω από το πρόσωπό μου, τρίβεται, κι αν δει ότι τεμπελιάζω μου σκύβει και μου δαγκώνει τη μύτη!!!σωστή;:up:
Αν πάλι δεν "συμμορφωθώ", με σκουντάει με όλο το σώμα της και τέλος αρχίζει...το ξύλο!! Ναι, ναι, χειροδικεί! χωρίς νυχια βέβαια, αλλά τα πατουσάκια της στοχεύουν κανονικά πάνω στο πρόσωπό μου!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το "παιδί" φροντίζει για την καλή σου απόδοση καθώς και για το να υπάρχει φαγητό ...θα πρέπει να το ευγνωμονείς αντί να θυμώνεις:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α τα ίδια έχουμε και εμείς! Είτε ακούσουμε ξυπνητήρι, είτε τηλέφωνο! Τις ίδιες ακριβώς αντιδράσεις!

Τι άλλο θέλετε καλέ. Τώρα δεν έχετε τουλάχιστον το άγχος αν βάλατε το ξυπνητήρι το βράδυ. Τυχερέεεεεες!!:P

Δεν υπάρχει πιο γλυκό ξύπνημα απο τρίψιμο με τη μουρίτσα,δάγκωμα στη μύτη και τα αυτιά, τρίχες να κολλάνε στα ρουθούνια μου και πατουσάκια στο στόμα μου! :lol: Το χρυσουλάκι μου...:rolleyes:

Μια φίλη μου έχει μια μικρούλα ζουζού και όποτε κοιμάμαι σπίτι της όλο μα όλο το βράδυ τρίβεται με δύναμη στη μύτη μου και ύστερα το πρωί μας γλείφει το πρόσωπο!!Όντως το πιο γλυκό ξύπνημα...:lol:

Η Τάρα όταν ήταν πιο μικρή, περίμενε πάνω από το κεφάλι μου στο κεφαλάρι του κρεββατιού. Μόλις χτυπούσε το ξυπνητήρι, άρχιζε να μου χτυπάει το κεφάλι με τα πατουσάκι, όπως ο Μπένι Χιλ στον κοντό-καραφλούλη!!!!!:lol::lol: Και να ήθελα, δεν μπορούσα να χουζουρέψω!:/:

Εμένα η πρώτη μου γάτα μου τραβούσε την κουβέρτα για να σηκωθώ και καθόταν πάνω μου!!!!

Κι ο Φρίξος μια απ' τα ίδια. Με σπρώχνει, μου τρίβεται κι αν δει οτι δεν καταφέρνει τίποτα μ' αυτά πάει και μου δαγκώνει τις πατούσες....Ανελέητος στο ξύπνημα!! Το περίεργο βέβαια είναι οτι ξέρει κάθε φορά ποιόν πρέπει να ξυπνήσει, εμένα ή τον άντρα μου...
Αυτός ο γάτος θα μας τρελάνει....!!!

Η δικιά μου απλά στήνεται στην πόρτα και ουρλιάζει, ούτε ένα χαδάκι ούτε ένα φιλάκι, τίποτα! :(

Μια φίλη μου έχει μια μικρούλα ζουζού και όποτε κοιμάμαι σπίτι της όλο μα όλο το βράδυ τρίβεται με δύναμη στη μύτη μου και ύστερα το πρωί μας γλείφει το πρόσωπο!!Όντως το πιο γλυκό ξύπνημα...:lol:

Και τα δικά μου το κάνουν αυτό. Είναι ταυτόχρονα γλυκό και εκνευριστικό όταν προσπαθείς να χουζουρέψεις.
Αν δεν καταφέρουν να με ξυπνήσουν με τις γλύκες, αρχίζουν να πετάνε πράγματα κάτω!:confused:

Η δικιά μου απλά στήνεται στην πόρτα και ουρλιάζει, ούτε ένα χαδάκι ούτε ένα φιλάκι, τίποτα! :(

She knows what she wants and she knows how to get it!:D

εμένα η μεγάλη μου ανεβαίνει πάνω στο κομοδίνο και πετάει οτι βρεί:mad::)η μικρή ανεβαίνει πάνω στα μούτρα μου ,γλύφει τη μύτη μου,μου κάνει μουσουδιές αν κρυφτώ στο παπλωμα μπαίνει απο κάτω και δε με αφήνει σε χλωρό κλαρί:D

Αν δεν καταφέρουν να με ξυπνήσουν με τις γλύκες, αρχίζουν να πετάνε πράγματα κάτω!:confused:
Πριν από λίγες μέρες, ο Πορδολέων με ξύπνησε ανεβαίνοντας στο κομοδίνο, και πετώντας μου το πορτατίφ στο κεφάλι!:blink:
Θέλω να ελπίζω ότι το έκανε κατά λάθος βέβαια...

Πριν από λίγες μέρες, ο Πορδολέων με ξύπνησε ανεβαίνοντας στο κομοδίνο, και πετώντας μου το πορτατίφ στο κεφάλι!:blink:
Θέλω να ελπίζω ότι το έκανε κατά λάθος βέβαια...

Το θέμα είναι ότι είδε πως είχε αποτέλεσμα... Καλύτερα να προσέχεις που βάζεις το κεφάλι σου, Αλίκη:confused::P

Καλύτερα να προσέχεις που βάζεις το κεφάλι σου, Αλίκη:confused::P
Το κεφάλι μου το είχα στο μαξιλάρι, νομίζω ότι αυτή είναι η παραδοσιακά καθιερωμένη θέση του όταν κοιμόμαστε... :hmm:

Α, κατάλαβα... το πορτατίφ είναι ακριβώς από πάνω... Μήπως να το έβαζες κάπου αλλού;:hmm:

Μήπως να το έβαζες κάπου αλλού;:hmm:
Εεεε... Φωτεινή, μου φαίνεται ότι πας γυρεύοντας πρωί πρωί να σου πω πού θα το έβαζα!! :P

Εεεε... Φωτεινή, μου φαίνεται ότι πας γυρεύοντας πρωί πρωί να σου πω πού θα το έβαζα!! :P

:lol::lol::lol::lol::lol: :up::up:

Εγω και εδώ ζω ένα δράμα!!!
Με ξυπνάει με δημοκρατικό τρόπο στην αρχη..τρίβρι την μουρίτσα του πάνω μου, μετα αρχίσει και με γλύφει... γυρναω απο την αλλη, ερχεται απο κει πατώντας στο κεφάλι μου, ε οταν δει οτι δεν σηκώνομαι με τιποτα περνει φορα και χοροπηδάει πανω μου....!!!!!!!! νιαυρίζει κιόλας δυνατα σου λεει που θα πάει και να θέλει θα της εχω χαλάσει τον ύπνο :(

τι γλυκούλι :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back