natalo9
Δραστήριο μέλος
Εμάς ο δικός μας ο τύραννος κάθεται στο χωλάκι ανάμεσα στις δυο κρεβατοκάμαρες και αρχίζει να νιαουρίζει..Με το που βλέπει να χαράζει..ούτε κόκορας να ήταν!! Στην αρχή γλυκά και χαμηλόφωνα και όσο περνάει η ώρα ανεβάζει τα ντεσιμπέλ..Και αν τελικα δεν καταφέρει τίποτα, ανεβαίνει στο κρεβάτι και με ζυμώνει !
Και αφού μας ξυπνάει, πάει στο ζέστο το κρεβάτι και κοιμάται..Σαν το πασά στα Γιάννενα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Και αφού μας ξυπνάει, πάει στο ζέστο το κρεβάτι και κοιμάται..Σαν το πασά στα Γιάννενα!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
τυχαιρουλες,ζηλευωωωωωωω

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ααααα
τυχαιρουλες,ζηλευωωωωωωω![]()
zorica εσύ θα πάρεις άλλη γατούλα;;

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νιαούριζε, ανέβαινε στα κεφάλια μας, έκανε απίθανα πράγματα....
Ο Φρίξος κοιμάται του καλού καιρού και μόνο αν σηκωθούμε από το κρεββάτι ξυπνάει.
Μου κακοφαίνεται...θέλω να ανέβει στο κεφάλι μας και να μας ξυπνάει

Αυτό το γατί είναι πολύ ανεξάρτητο να πάρει

Θέλω κι εγώ να γίνει γατί-ξυπνητήρι!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Κάθε μέρα... 7.15 ξυπνάει δίπλα μου και σηκώνετε... αρχίζει το βύζεμα στην κουβέρτα και το γουργουριτό.... για κανα 15. Εγώ φυσικά εχω ξυπνήσει αλλά ΔΕΝ σηκόνομαι....
Αφου δεν βλέπει προκοπη, σηκώνετε παει κουζίνα, κοιταει μπολ, αδειο, παει τουαλέτα, και γυρίζει με "επιθετικές" διαθέσεις!!!
Οτι περισσέυει απο το πάπλωμα το δαγκώνει.. απλα. Αρχίζει το κυνηγητό με μαλλιά, χέρια πόδια....
ΑΝ και παλι δεν αποφασίσω να σηκωθώ, ξεθαύει τα ΜΕΓΑΛΑ μέσα....
Μπαίνει απο κάτω... και συνεχίζει το "τραγάνισμα"
Ε, και μετά απο αυτο..... ΔΕΝ παει άλλο... εχω "καραξυπνήσει"

- ΥΓ. Δίπλα μου ο Βαγγέλης "γρυλλλίζει" να σηκωθώ για να συνεχίσει αυτος το ζζζζζ

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ ΔΕΝ έχω ξυπνητήρι... έχω τον Κικη!!!
Κάθε μέρα... 7.15 ξυπνάει δίπλα μου και σηκώνετε... αρχίζει το βύζεμα στην κουβέρτα και το γουργουριτό.... για κανα 15. Εγώ φυσικά εχω ξυπνήσει αλλά ΔΕΝ σηκόνομαι....
Αφου δεν βλέπει προκοπη, σηκώνετε παει κουζίνα, κοιταει μπολ, αδειο, παει τουαλέτα, και γυρίζει με "επιθετικές" διαθέσεις!!!
Οτι περισσέυει απο το πάπλωμα το δαγκώνει.. απλα. Αρχίζει το κυνηγητό με μαλλιά, χέρια πόδια....
ΑΝ και παλι δεν αποφασίσω να σηκωθώ, ξεθαύει τα ΜΕΓΑΛΑ μέσα....
Μπαίνει απο κάτω... και συνεχίζει το "τραγάνισμα"
Ε, και μετά απο αυτο..... ΔΕΝ παει άλλο... εχω "καραξυπνήσει"
![]()
- ΥΓ. Δίπλα μου ο Βαγγέλης "γρυλλλίζει" να σηκωθώ για να συνεχίσει αυτος το ζζζζζ![]()

(Ζηλεύω!!!!!!!! :cry::cry::cry

julia
Διακεκριμένο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ερχεστε κανα 3ημεράκι κατα δώ?????????

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τί ακριβώς????
![]()
To γατίσιο ξύπνημα είναι το καλύτερο βρε!

Να ξυπνάς και να ακούς το χουρχουρ στη μύτη σου είναι αναζωογονητικό

Τουλάχιστον τις καθημερινές...τα ΣΚ μπορεί να γίνει ολίγον τι σπαστικό

Πρέπει να ανοίξω ένα τοπικ "πως να κακομάθω τον Φρίξο"!

julia
Διακεκριμένο μέλος
θέλω να ζουλήξω τον Κίκηηηηηηηηηηηηηηη
δεν ερχεστε κανα 3ημεράκι κατα δώ?????????![]()
Να, στον στείλω πακέτο????

Να κοιμηθώ καμία Κυριακή λίγο παραπάνω η γυναίκα????

Ασε εχω ερθει ΠΑΛΙΑΑΑΑΑ ΘΕσνικη και τρελλάθηκα!!!!! Μάκαρι πραγματικά να μπορούσα....

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
1. και κοιμασε λιγακι και εσυ
2. και Θεσ/νικη που σου αρεσε ερχεσε βολτα!

julia
Διακεκριμένο μέλος
θα οργανώοσυμε σχέδιο.... Μου τον στέλνεις για διακοπές κ για να ξεκουραστεις και να κοιμηθεις κ εσυ... μετα εγω αρνούμε να στον δωσω πίσω και αναγκάζεσε να ανεβεις εσυ να τον πάρεις ...οπότε
1. και κοιμασε λιγακι και εσυ
2. και Θεσ/νικη που σου αρεσε ερχεσε βολτα!![]()
ΓΑΤΑ εισαι!!!!!!!!!!!!!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Πλέον, όποτε πρέπει να ξυπνήσω πολύ πρωι, αφήνω τη bijoux κοιμηθει μαζί μου. Είναι απλό: με το πρώτο "τακ" που κάνει το ξυπνητήρι, έρχεται πάνω από το πρόσωπό μου, τρίβεται, κι αν δει ότι τεμπελιάζω μου σκύβει και μου δαγκώνει τη μύτη!!!σωστή;
Αν πάλι δεν "συμμορφωθώ", με σκουντάει με όλο το σώμα της και τέλος αρχίζει...το ξύλο!! Ναι, ναι, χειροδικεί! χωρίς νυχια βέβαια, αλλά τα πατουσάκια της στοχεύουν κανονικά πάνω στο πρόσωπό μου!![]()
χμμμ, δες εδώ! https://youtube.com/watch?v=GmwqpHsMExg

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλα!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!

...Ετσι κάνει και ο δικός μου... μονο που το Ροπαλο...( κάλτσα)
μου το φερνει χωρις περικοπες στο κεφάλι!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
χμμμ, δες εδώ! https://youtube.com/watch?v=GmwqpHsMExg
Η δικια μου η Μυρτουλα κανει τα ιδια ακριβως, με την διαφορα οτι αντι για ροπαλο πηδαει πανω σε ενα ραφι που ειναι στον τοιχο κοντα στο κρεβατι.Αφου ριξει κατω οτι υπαρχει στο ραφι κατεβαινει απ'αυτο με ενα
πηδημα στοχευοντας ακριβως πανω μου.Αμα θες μην ξυπνησεις.Και αυτα στις 5-6 το πρωι και μετα την υπολοιπη μερα κοιμαται
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=4038
Raisa
Περιβόητο μέλος
ΤΕΛΕΙΟ

Πέθανα στο γέλιο

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς δεν βάζουμε τη Νεφέλη μέσα στο υπνοδωμάτιο αλλά δεν παραπονιέται!! Μόλις ακούσει ξυπνιτήρι τρέχει και περιμένει έξω από την πόρτα μας!! Γενικά είναι πολύ εύκολη στον ύπνο και τον δικό της και τον δικό μας!!! Δεν έχει ωράριο!!![]()
το ιδιο και η πουπσι!!το βραδυ οταν κλεινουμε την πορτα της κρεβατοκαμαρας νιαουριζει κανα δυο φορες και μετα καταλαβαινει οτι δεν θα της ανοιξουμε!!οποτε το πρωι οταν ακουσει ξυπνητηρι και εμας να μιλαμε αρχιζει παλι για να της ανοιξουμε!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool