ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
20-02-08
16:54
εγώ νομίζω ότι είμαι πολύ άτυχη.έχω να κοιμηθώ φυσιολογικά από τη μέρα που τον πήρα. το βράδυ θα ξυπνήσει στάνταρ 2-3 φορές κ μαζί με αυτόν κ εγώ.πρέπει να με σηκώσει για να του βάλω να φάει, μετά θα παιξει(νυχτιάτικο!) με τις μπάλες του κ ό,τι βρει κ μετά θα πάει στην άμμο του (όπου σε αυτό είμαι πάντα από πίσω του γιατί αν δεν το βοηθήσω να καλύψει τις ακαθαρσίες του γίνεται χαλια!).κ πάνω που λες ε οκ τώρα θα ξυπνήσει αργά,7 το πόλύ αρχίζει πάλι το νιαούρισμα.κ φυσικά όχι πως θέλει γουργουρητά κ χαδάκια!φαί κ γρήγορα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
20-02-08
17:01
εγώ νομίζω ότι είμαι πολύ άτυχη.έχω να κοιμηθώ φυσιολογικά από τη μέρα που τον πήρα. το βράδυ θα ξυπνήσει στάνταρ 2-3 φορές κ μαζί με αυτόν κ εγώ.πρέπει να με σηκώσει για να του βάλω να φάει, μετά θα παιξει(νυχτιάτικο!) με τις μπάλες του κ ό,τι βρει κ μετά θα πάει στην άμμο του (όπου σε αυτό είμαι πάντα από πίσω του γιατί αν δεν το βοηθήσω να καλύψει τις ακαθαρσίες του γίνεται χαλια!).κ πάνω που λες ε οκ τώρα θα ξυπνήσει αργά,7 το πόλύ αρχίζει πάλι το νιαούρισμα.κ φυσικά όχι πως θέλει γουργουρητά κ χαδάκια!φαί κ γρήγορα!

ωΧ... Θα σου έλεγα να ΜΗΝ τον συνηθίζεις να τον ταίζεις νυχτιάτικα γιατί πάει...
Οι γάτες ειναι πολύ του προγράμματος.. καλύτερα να τον ταίζεις 2 φορές πρωί και βράδυ.

Εγώ τα μαζεύα τα παιχνίδια το βράδυ, και τώρα που ειναι 6 μηνών πάμε για ύπνο μαζί κατά τις 11.00 και σηκονόμαστε και μαζί το πρωί στις 7.00.
Δεν νομίζω οτι σηκώνεται ΟΥΤΕ για τουαλέτα το βράδυ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος
Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
20-02-08
20:34
Πωπω..ούτε μωρό να είχατε!!

Μάλλον πολύ καλομαθημένο τον έχεις!!
Αν του έβαζες φαγάκι πριν πάς για ύπνο και του μαζέψεις τις μπαλίτσες του? Θα βρεί κάτι άλλο να παίξει, λές?

Εγώ πάντως στον δικό μου που ήταν τζαναμπέτης και μας ξυπνούσε ότι ωρα να'ναι, τον μάθαμε να τρώει πριν κοιμηθούμε και του βαζαμε κροκετούλες να έχει να μασουλάει κατά τη διάρκεια της νύχτας..Μια, δύο το συνήθισε.. Γκρίνιαξε στην αρχή, αλλά τωρα έστρωσε..
Υπομονή θέλει!
Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
21-06-14
09:46
βρε παιδια ΠΩΣ ξερουν την ωρα που ξυπναμε?? εμενα δε περιμενει καν να ακουσει το ξυπνητηρι, ερχεται just δυο με τρια λεπτα πριν χτυπησει κ μου κανει χαρουλες κ μια κ μοναδικη φορα που με πηρε ο υπνος με σαπισε στο ξυλο :p τα σαββατοκυριακα ομως που δε δουλευω με ξυπνανε ακομα πιο νωρις :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki