ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
δημιουργησαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Ismini:ωχ.... μπερδεμαδημιουργησα
Απλώς έγινα κι εγώ περίεργη σαν τη γάτα μου...
Κατερίνα Χαρισιάδου
Νεοφερμένο μέλος
Είναι -πιστεύω- τύποι μίζεροι και γκρινιάρηδες με όλα. Είναι οι ίδιοι που έχουν πρόβλημα με τα μωρά, τα σκυλιά, τα γατιά, τα παιδιά, τα πάρτυ που κάνεις μία φορά τον χρόνο (και δεν μιλάμε για ντεσιμπέλ που βαράνε στα club) κ.λ.π, κ.λ.π.
Σου πετάνε πολλές φορές -όπως είπατε- αυτή την εξαιρετικά βλακώδη ατάκα περί παιδιών αντί γατόσκυλων και πέφτουν μόνη τους στην αντίφαση: οι ίδιοι κατακρίνουν την στάση των ιδιοκτητών κατοικιδίων και ταυτόχρονα οι ίδιοι εξομοιώνουν τα παιδά με τα κατοικίδια (πράγμα που φαντάζομαι δεν είναι στις προθέσεις τους...). Το Πάσχα είχα ένα τέτοιο περιστατικό μ΄έναν ταξιτζή που με φάτσα "στα λέω επειδή σε συμπάθησα" (κι ενώ δεν είχαμε ανταλλάξει λέξη στην διαδρομή) μου είπε: άντε και του χρόνου να σε δώ μ'ένα μωρό. Φυσικά και του εξήγησα την βλακεία του μ'ευγενικό τρόπο.
Από τέτοια έχω ακούσει ένα σωρό. Άλλοτε τα αγνοώ, άλλοτε "τα χώνω". Εξαρτάται από την χυδαιότητα και την ανοησία των όσων ακούω κατά καιρούς.Ωστόσο πιο επικίνδυνους θεωρώ αυτούς που χωρίς να διαμαρτύρονται "δρούν" απρόβλεπτα. Εκεί ούτε καν το περιμένεις για να πάρεις τα μέτρα σου (μιλάω -δυστυχώς- εκ πείρας)! Ωστόσο, δεν θεωρώ λιγότερο ύποπτους και αυτούς που σου κάνουν παρατήρηση. Τελικά δεν ξέρεις από που να πρωτοφυλαχτείς...

Lady
Δραστήριο μέλος
Μη σώσεις και ξανάρθεις θα έλεγα όχι επειδή δε με νοιάζει αλλά επειδή τα λέει επίτηδες..Εχει όντως αλλεργία αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να φέρνει πανικό..
Τι να πω μερικοί άνθρωποι μιλάνε απλά για να πουν κάτι..
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Lady:** μετά τι θα κάνω εγώ που έχω αλλεργία?Πώς θα έρχομαι σπίτι σου?''
**
Μερικοί το παρακάνουν με τις αλλεργίες... Τις προάλλες ήρθε σπίτι μια φίλη μας που έχει αλλεργία σε όλα (για μερικά ΝΟΜΙΖΕΙ) και τέλος αποφάνθηκε ότι έχει αλλεργία και στις γάτες, γιατί "βούλωσε η μύτη της". Η Νιάρα είχε ψιλοφοβηθεί με τον κόσμο και καθόταν μακριά μας στο μπαλκόνι, στη γνωστή γλάστρα με γυρισμένη την πλάτη (μάς έριχνε κλεφτές ματιές, χε χε χε). Η εν λόγω φίλη κάνει θεραπεία για την αλλεργία στα ακάρια (ενέσεις). Τι στο καλό κάνει τότε η θεραπεία, αφού δε φεύγει, λεει, το πρόβλημα;

Κατερίνα Χαρισιάδου
Νεοφερμένο μέλος
Πρίν γράψω αυτό που ήθελα, θέλω να πώ ότι είμαι πολύ χαζή!!! Έκανα το ίδιο λάθος και πριν από δύο μέρες: έγραψα το σχόλιό μου, ξέχασα να βάλω τίτλο και...παφ! Δεν μαθαίνω από τα λάθη μου
.Στο θέμα μας τώρα. Και οι γονείς του φίλου μου υποφέρουν από αλλεργία, και σοβαρή μάλιστα, αλλά κάθε φορά που έρχονται Ελλάδα και μένουν σπίτι μας δεν παραπονιούνται, ούτε έχουν πει τίποτα για τις γάτες. Ίσα ίσα τις χαϊδεύον κιόλας με προσοχή και τις χαίρονται (είχαν παλιότερα ζώα πριν αρχίσει αυτή η ιστορία και γενικά τα αγαπάνε). Φυσικά πριν έρθουν γυρίζουμε το σπίτι κυριολεκτικά ανάποδα για να μειώσουμε τις πιθανότητες "τριχοεισπνοής" και καθαρίζουμε τα πάντα. Όσο για τα ζουζούνια μας, το διάστημα αυτό κοιμούνται μαζί μας στον καναπέ και την άλλη μέρα τινάζουμε τα καλύμματα. Και στα ακάρεα -όπως η φίλη σου Αθανασία- έχουν αλλεργία αλλά φροντίζουν κάθε δύο τρία χρόνια να κάνουν αλλαγή μοκέτας στο σπίτι τους και άλλα παρόμοια. Δεν γκρινιάζουν, όμως, όταν είναι αλλού. Με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε ποτέ να βγαίνουν από το σπίτι τους μη τυχόν αντιδράσουν σε κάτι...Πιστεύω, λοιπόν, πως όταν υπάρχει καλή διάθεση και όταν αποφεύγονται οι υπερβολές υπάρχει λύση για όλα
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Πάντως -μιας και αναφέρθηκε η Κατερίνα σε ταξιτζήδες- δεν θα ξεχάσω εκείνον τον ταξιτζή που δέχτηκε πολύ καλόβολα να μπω με ένα κουταβάκι που είχα μαζέψει μόλις απ' το δρόμο. Στη διαδρομή μάλιστα έκανε πολλά θετικά σχόλια, και δεν ενοχλήθηκε καθόλου από το γεγονός πως ήταν αδέσποτο, και μπορεί να έχει αρώστιες κτλ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool