Ζώα και τηλεπάθεια

Η παραψυχολογία αποτελεί αναπτυσσόμενη επιστήμη
Με κάθε καλή διάθεση, διαφωνώ. Δες εδώ τον ορισμό της επιστήμης (που δεν περιλαμβάνει μόνο τις φυσικές επιστήμες αλλά και τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές, όπως πχ η φιλοσοφία στην οποία αναφέρεσαι) και θα δεις για ποιο λόγο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιστημονική η -έστω και σοβαρή κάποιες φορές- μελέτη των "μεταφυσικών φαινομένων".
Σίγουρα ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει την κοσμοθεωρία του και είναι λογικό κάποιοι να στηρίζονται περισσότερο στη λογική τους και στην επιστημονική γνώση και κάποιοι άλλοι να υιοθετούν περισσότερο πνευματιστικές ή όπως θέλεις πες τες θεωρήσεις. Αλλά δε βλέπω γιατί θα πρέπει να βαφτίζουμε αυτές τις τελευταίες "επιστημονικές", αφού κάτι τέτοιο αυτόματα τις αναιρεί. :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aretha, θα μου επιτρέψεις να μην εμπιστεύομαι το internet και δη το wikipedia για τέτοια σοβαρά και εξειδικευμένα θέματα ορισμών, έτσι;
Σε ευχαριστώ

Υ.Γ. σύμφωνα με το site αυτό η Νομική δε θεωρείται ΚΑΝ επιστήμη.
Και εσύ το λες αξιόπιστο....;;;
Και κάτι για τον φίλο μας isavva: το πιο φημισμένο εργαστήριο Παραψυχολογικών Ερευνών (Psi Lab) λειτουργούσε για 28 χρόνια στο πανεπιστήμιο Princeton.
Βέβαια, μπορεί να αμφισβητεί και τα ξένα πανεπιστήμια... Το έχουν αυτό οι ακαδημαϊκοί του ΑΠΘ, να θεωρούν αποτυχημένους όσους σπουδάζουν και εργάζονται σε ξένα πανεπιστήμια... Έχουν αυταπάτες ότι τα δικά μας είναι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! Απο κόμπλεξ άλλο τίποτα - κάθε μέρα τα βλέπω και τα ζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτήν την ξαφνική επίθεση. Γιατί θα πρέπει κάθε φορά να απολογούμαι για τις θέσεις μου; Όταν κάποιος εκφράζει μια άποψη αντίθετη στο κατεστημένο και την κοινή γνώμη είναι μονοδιάστατος, απόλυτος και στενόμυαλος. Σε αυτό το forum έχω αποδείξει ότι μιλάω μόνο με επιχειρήματα. Περιμένω και τα δικά σας.

Αρχική Δημοσίευση από Julian:
Με τον όρο επιστήμες σίγουρα δεν εννοούμε μόνο τις ΦΥΣΙΚΕΣ επιστήμες (αυτές που αναφέρεσαι εσύ). Η παραψυχολογία αποτελεί αναπτυσσόμενη επιστήμη και μάλιστα υπάρχουν πολλά επίσημα ερευνητικά κέντρα παραψυχολογίας, στα οποία εργάζονται σοβαροί και καταρτισμένοι επιστήμονες.

Παραθέστε παρακαλώ αναφορές που ονομάζουν την παραψυχολογία επιστήμη.

Το θέμα δεν είναι ότι είσαι ένας απόλυτος και αμετανόητος υλιστής, αλλά και ότι είσαι τυφλωμένος από τον υλισμό ως κοσμοθεωρία. Χαλάρωσε λίγάκι και διάβασε και λίγο φιλοσοφία - κακό δε θα σου κάνει....

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις. Μπορείτε να μού προτείνετε και από πού να ξεκινήσω να διαβάζω φιλοσοφία;

Το θέμα της συζήτησης δεν είμαι εγώ, λάθος καταλάβατε.

Γι'αυτό έχω βαρεθεί τη φιλοσοφία των forum, μπαίνει ο καθένας και αντί να πει τη γνώμη του, διαστρεβλώνει όχι την αλήθεια (η οποία μπορεί να ισχυριστεί δικαίως κάποιος πως είναι σχετική) αλλά τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ γεγονότα.... έλεος...

Αν έχετε βαρεθεί γιατί ασχολείστε ακόμη;

Ωστόσο καλό θα ήταν να μην είσαι υπερόπτης ως προς τις επιστήμες που δεν εντάσσονται στις λεγόμενες "θετικές", γιατί έτσι καταλαβαίνεις πως δε βγαίνει αδικαιολόγητα το όνομα των "θετικών" επιστημόνων ως μονοδιάστατων και ακαλλιέργητων ανθρώπων σε γενικές γνώσεις. Είναι κρίμα να αφοσιώνεσαι τόοοοσο πολύ στην επιστήμη σου, και να μην παρατηρείς τις εξελίξεις γύρω σου σε άλλους τομείς.

Μονοδιάστατοι και ακαλλιέργητοι, ε; Κάποιος πιο σοφός από όλους μας σε αυτό το forum είχε πει ότι το να μην γνωρίζεις τους Νόμους της Θερμοδυναμικής είναι σαν να μην έχεις διαβάσει ποτέ σου Shakespeare. Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που κυκλοφορεί στην «πιάτσα» είναι ότι οι επιστήμονες είναι ακαλλιέργητοι. Αγαπητή μου, η επιστήμη ΕΙΝΑΙ φιλοσοφία.

Αναρωτιέμαι αν για σένα δεν έχω καν το δικαίωμα να μιλάω για όλα αυτά

Είμαι ο τελευταίος που θα σάς αφαιρέσει το δικαίωμα να μιλάτε. Το μόνο που ζητώ είναι ουσιαστικός διάλογος, με επιχειρήματα.

Υ.Γ. Και....ως "λέκτορας κτηνιατρικής ΑΠΘ" που τόσο περίτρανα κοτσάρεις στο προφίλ σου, θα περίμενα να διασταυρώνεις αυτό που λες και με κανέναν άλλο εκτός απο τον Τριανταφυλλίδη που επικαλείσαι.... Αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου επιστήμονα και μάλιστα ενεργό ερευνητή και λέκτορα, και παραθέτεις για να κατοχυρώσεις το επιχείρημά σου την άποψη ενός γλωσσολόγου (που σύμφωνα με την εκπληκτική θεωρία σου ούτε αυτός είναι επιστήμονας....χαχαχα), πραγματικά χάνω κάθε ιδέα για το τι επιστήμη πρεσβεύεις. Κρίμα, πραγματικά, κρίμα... Μετά πως να μην απομυθοποιήσεις την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, χίλιες φορές ελεύθερος επαγγελματίας...

Περιμένω να μού υποδείξετε πώς να διασταυρώσω τις πληροφορίες μου. Λυπάμαι που χάσατε πάσα ιδέα για την επιστήμη μου. Ελπίζω να σάς αποζημιώσω ως ελεύθερος επαγγελματίας όταν αποτύχω στην ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία.

το πιο φημισμένο εργαστήριο Παραψυχολογικών Ερευνών (Psi Lab) λειτουργούσε για 28 χρόνια στο πανεπιστήμιο Princeton.

Λειτουργούσε; Δεν λειτουργεί πια; Τι έγινε;

Πω,πω!! φαύλος κύκλος! Μα τόσο σημαντικός είναι για σας ο κ. Ι. Σάββας?
Για όλα όσα ειπώθηκαν υπάρχει βιβλιογραφία. Αν έχει κάποιος κέφι ας την καταγράψει.
Τα ζωάκια, με ή χωρίς τηλεπάθεια, μας είναι πολύτιμα.

julian καλη μου, δεν κανω το δικηγορο του Σαββα, δεν το χρειαζεται, αλλα γιατι τετοια επιθεση;;; :blink::blink::blink:
Τοσο καιρο που ειμαι στο φορουμ ο Σαββας με τον δικο του τροπο πολλες φορες με εχει προβληματισει με τις θεσεις του, πολλες φορες εχει ενημερωσει και πολλες εχει βοηθησει. Το κανει με τον δικο του τροπο, αλλα θεωρω πως ειναι αξιος σεβασμου κατ' εμε οπως καθε αλλος ανθρωπος με ποικιλλια ενδιαφεροντων και γνωσεων. Προφανως κι εσυ εχεις εναν τετοιο πλουτο, αλλα γιατι να του επιτεθει κανεις;;; Μπορει να διαβασει κανεις τα οσα παραθετει και να συμφωνησει η να διαφωνησει, να δηλωσει αγνοια η να αντιπαραθεσει δεδομενα.... Γιατι να επιτεθει;;
Σορι για την παρεμβαση, αλλα το σκεφτομουν το βραδυ και θα εσκαγα αν δεν το ελεγα :lol::lol::lol:
Και κατι ακομη.... Αν ειναι λεκτορας ο ανθρωπος γιατι να μη το "κοτσαρει' καλε; Κακο ειναι;;; Διαβασε και προσπαθησε γι' αυτο :hmm::hmm:
Και παλι σορι , καμια κακη προθεση :redface::redface::):)

Κατ'αρχάς συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά δεν είχα καμία διάθεση επίθεσης... Απλώς, κάποια πράγματα πέρα από προσωπικές και υποκειμενικές απόψεις, στηρίζονται στη λεγόμενη αντικειμενική-κοινή γνώση. Δε μένω μόνο στο θέμα της τηλεπάθειας των ζώων, διαφωνώ κάθετα με τον εν λόγω κύριο με τις απόψεις του (οι οποίες έρεισμα -το ξανατονίζω- έχουν μόνο και μόνο τον ορισμό ενός γλωσσολόγου) πως η παραψυχολογία δεν αποτελεί επιστήμη. Η διαφωνία μας αυτή γίνεται εδώ σε επίιπεδο προσωπικό, όμως να είστε σίγουρη πως για θέματα τέτοιου τύπου, τι δηλαδή αποτελεί επιστήμη και τι όχι, γίνονται διαμάχες καθημερινά σε επιστημονικό και ακαδημαϊκό επίπεδο.
Η διάκριση των επιστημών μπορεί να στηρίζεται σε διάφορα κριτήρια, τα οποία μάλιστα διαφέρουν και από χώρα σε χώρα. Εδώ στην Ελλάδα λέμε πχ "θετικές επιστήμες" και "ανθρωπιστικές, κοινωνικές και νομικές επιστήμες". ΣΤο εξωτερικό λέμε "Bachelor of Science", "Bachelor of Art" και "Bachelor of Engineering". Δεν επιτίθεμαι προσωπικά στον Ι.Σάββα, ο οποίος χτυπιέται τόσο πολύ για το θέμα των τεκμηρίων και των αποδείξεων. Το ζητούμενο δεν είναι να παραθέτει κανείς αποδεικτικά στοιχεία γαι τέτοια θέματα, διότι απλούστατα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Εξαρτάται από τι δέχεσαι σαν κριτήριο. Τη Νομική την ανέφερα όχι για αυτο-επίδειξη, αλλά για να μου απαντήσει ο καθ'όλα γνώστης Ι.Σάββας (γιατί εκείνος έχει τέτοιο ύφος μόνο εδώ μέσα), που την εντάσσει! Είναι κάτι σαφώς δύσκολο γι'αυτόν -και όχι μόνο- εφόσον πρόκειται για μία από τις πιο αναγνωρισμένες επιστήμες στον κόσμο...και κανείς δεν την εντάσσει κάπου! (ίσως...στο bachelor of art?!)
Όσον αφορά για τον τίτλο του.... ίσως κάποιοι από εδώ μέσα, δεν αντιλαμβάνεστε ότι άνθρωποι που γίνονται μέλη ενός forum, με το οποίο η επαγγελματική τους ιδιότητα έχει άμεση συνάφεια (forum για γάτες - κτηνίατρος), το κάνει για καθαρά ιδιοτελείς και χρησιμοθηρικούς σκοπούς... Οι administrators λοιπόν ή δεν το καταλαβαίνετε...ή το καλύπτετε, για δικούς σας λόγους. Και γι'αυτό του δίνετε και δίκαιο φυσικά, ενώ και ένα 5χρονο που έμπαινε εδώ μέσα θα υποψιαζόταν τι τρέχει με τον Ι.Σάββα, ο οποίος εκτός από τον τίτλο του, μας έχει και το προσωπικό του site να φιγουράρει στην υπογραφή του...
ΈΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ Κ.ΣΑΒΒΑ;;;
Φυσικά, δικαίωμά του του ανθρώπου, έτσι;;; Δημοκρατία έχουμε, δε λέω, και φυσικά ζούμε και σε μια ελεύθερη αγορά, ο καθένας μπορεί να αυτοδιαφημίζεται και να ζει μέσω του ανταγωνισμού. Είναι ο μόνος τρόπος εξάλλου...
Μην ξεχνάτε όμως, πως ο Ι.Σάββας δεν μπαίνει εδώ μέσα με τα ίδια κίνητρα που μπαίνουμε οι περισσότεροι, δηλαδή για ανταλλαγή προβληματισμών, πρακτικών (όσων αφορά τη ζωή των γατιών μας) και θεωρητικών (σε ζητήματα πιο αφηρημένα). Και το αν το αντιλαμβάνεστε, τουλάχιστον μην τον καλύπτετε τόσο απρόκλητα. Θίγετε τη δική σας εικόνα, για χάρη ενός απλού κτηνίατρου.
Αν το ύφος μου κρύβει οργή, θέλω να τονίζω ότι όλα αυτά δεν τα γράφω με οργή, αλλά με απογοήτευση... Γιατί πραγματικά, μπήκα σε αυτό το forum και περίμενα να βρω κάτι πιο αληθινό, κάτι ανιοδιοτελές. Και τα πράγματα δεν είναι όπως προσδοκούσα.

Μην ξεχνάτε όμως, πως ο Ι.Σάββας δεν μπαίνει εδώ μέσα με τα ίδια κίνητρα που μπαίνουμε οι περισσότεροι, δηλαδή για ανταλλαγή προβληματισμών, πρακτικών (όσων αφορά τη ζωή των γατιών μας) και θεωρητικών (σε ζητήματα πιο αφηρημένα). Και το αν το αντιλαμβάνεστε, τουλάχιστον μην τον καλύπτετε τόσο απρόκλητα. Θίγετε τη δική σας εικόνα, για χάρη ενός απλού κτηνίατρου.

Αν το ύφος μου κρύβει οργή, θέλω να τονίζω ότι όλα αυτά δεν τα γράφω με οργή, αλλά με απογοήτευση... Γιατί πραγματικά, μπήκα σε αυτό το forum και περίμενα να βρω κάτι πιο αληθινό, κάτι ανιοδιοτελές. Και τα πράγματα δεν είναι όπως προσδοκούσα.

Mε λιγα λόγια εθελοτυφλουμε και αυτο χαλαει το image μας!

Ασχετα με το θεμα "τηλεπάθεια", ο τρόπος σου και το ύφος σου, με προσβάλει!
ΥΓ (Εάν κοιτάξεις το προσωπικό προφιλ του καθενός, θα βρεις links προσωπικών site σε πολλα μέλη).

Όσον αφορά για τον τίτλο του.... ίσως κάποιοι από εδώ μέσα, δεν αντιλαμβάνεστε ότι άνθρωποι που γίνονται μέλη ενός forum, με το οποίο η επαγγελματική τους ιδιότητα έχει άμεση συνάφεια (forum για γάτες - κτηνίατρος), το κάνει για καθαρά ιδιοτελείς και χρησιμοθηρικούς σκοπούς... Οι administrators λοιπόν ή δεν το καταλαβαίνετε...ή το καλύπτετε, για δικούς σας λόγους. Και γι'αυτό του δίνετε και δίκαιο φυσικά, ενώ και ένα 5χρονο που έμπαινε εδώ μέσα θα υποψιαζόταν τι τρέχει με τον Ι.Σάββα, ο οποίος εκτός από τον τίτλο του, μας έχει και το προσωπικό του site να φιγουράρει στην υπογραφή του...
ΈΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ Κ.ΣΑΒΒΑ;;;
Υπάρχουν και άλλοι κτηνίατροι που είναι μέλη του forum, δεν είναι μόνο ο isavvas. Και η συμμετοχή τους είναι όχι μόνο πολύτιμη (γιατί προσφέρουν συμβουλές σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, πχ μέσα στην άγρια νύχτα) αλλά και ανιδιοτελής, γιατί θα μπορούσαν πολύ απλά να βάλουν τη διεύθυνση του ιατρείου τους και να μας παραπέμπουν εκεί, δεν το κάνουν όμως.
Το δικαίωμα να προσθέσεις το προσωπικό σου site ή όποιο άλλο, το έχεις κι εσύ, όπως και όλα τα μέλη, γιατί να μην το έχει ο isavvas?
Τέλος, ο isavvas (όπως και μόνη σου τόνισες) είναι ακαδημαϊκός και όχι ελεύθερος επαγγελματίας, δεν έχει κτηνιατρείο, άρα λίγο δύσκολο να έχει ανάγκη και από πελάτες...

:hmm::hmm::hmm:
Ναι, διακρινω μια απογοητευση.... εχεις δικιο.
Ξερεις, η παραθεση επιχειρηματων ειναι κατι που απολαμβανω στο φορουμ αυτο ακομη κι οταν τα μελη διαφωνουν. Με προβληματιζει σε θεματα που δεν εχω ουσιαστικη γνωση. Αν η προθεση σου ηταν να αντιπαραθεσεις επιχειρηματα σε εκεινα του Σαββα, λυπαμαι αν το εισεπραξα ως προσωπικη επιθεση εναντιον του.... ΜΑλλον δεν καταλαβα....
Ο Σαββας βεβαια σε προσωπικο πλεον επιπεδο, οταν χρειαστηκα ιατρικη συμβουλη για τον γατουλη μου την εδωσε αμεσα. (μετα μου ζηταγε 100 ευρω βεβαια :P:P:P που καταδεχτηκε να με συμουλεψει.... Συγγνωμη πλακα κανω, δεν μπορουσα να αντισταθω. Φυσικα δεν ζητησε κατι) Απλα λεω πως πολλες φορες εχει δωσει συβουλες χωρις να μας εχει καμια υποχρεωση και να ζηταει κατι, με απολυτη ανιδιοτελεια (η αληθεια πρεπει να λεγεται :):)) ΜΑλιστα συνηθως ειναι πο ειλικρινης απο το μεσο ορο κτηνιατρων (πιστευω)
Κι τελος νιωθω πολυ καλα που αν ποτε χρειαστω κατι για τα γατακια μου θα μπορω να το συζητησω εστω μαζι του, αν το θελησει... Χμ... Νομιζω εχω καποια ιδιοτελεια, συγγνωμη Σαββα....

Αρχική Δημοσίευση από χριστινα:
Ο Σαββας βεβαια σε προσωπικο πλεον επιπεδο, οταν χρειαστηκα ιατρικη συμβουλη για τον γατουλη μου την εδωσε αμεσα. (μετα μου ζηταγε 100 ευρω βεβαια :P:P:P που καταδεχτηκε να με συμουλεψει....

Μόνο 100 σού πήρα; Λίγα ήταν. Την άλλη φορά θα σού πάρω 200!

Julian, νομίζω ότι έχεις χάσει τον αυτοέλεγχό σου και προσβάλλεις όλα τα μέλη του forum (τουλάχιστον αυτά που συμφωνούν μαζί μου) και τους administrators μαζί. Είναι εύκολο να μετατοπίζεις το βάρος του διαλόγου σε προσωπικό επίπεδο. Θολώνεις τα νερά και αποφεύγεις τη συζήτηση.

Δεν αξίζει να συνεχίσω την αντιπαράθεση, Ωστόσο, δεν μπορώ να μην σχολιάσω αυτό:
Το ζητούμενο δεν είναι να παραθέτει κανείς αποδεικτικά στοιχεία γαι τέτοια θέματα, διότι απλούστατα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Εξαρτάται από τι δέχεσαι σαν κριτήριο.

Καταπληκτικό! Μού θυμίζει τις θεωρίες συνωμοσίας: «-Ο πλανήτης ελέγχεται από μία μυστική κυβέρνηση Αρειανών. -Μα, πού το ξέρεις, τούς έχεις δει; -Όχι βέβαια, αφού είναι τέλεια κρυμμένοι!».

Ξέρω ότι θα μού παραθέσεις το γνωστό επιχείρημα «η ανυπαρξία αποδείξεων δεν είναι απόδειξη ανυπαρξίας». Ωστόσο, θα σού θυμίσω ότι το βάρος της απόδειξης πέφτει σε αυτόν που έχει τον ισχυρισμό. ΕΣΥ πρέπει να αποδείξει ότι η παραψυχολογία είναι επιστήμη, όχι εγώ. Αλλά, ξέχασα, για σένα δεν τίθεται θέμα επιχειρημάτων...

Έχω την ταπεινή άποψη ότι κάτι "προσωπικό" τρέχει μεταξύ σας (Julian-isavvas) το οποίο δυστυχώς το βγάζετε στο forum. Παρακαλώ αυτό να σταματήσει.

ναι βρε παιδια χαλαρωστε κ λιγο δεν χρειαζονται οι πρωσοπικες επιθεσεις κακως το κανετε στο φορουμ κ στην τελικη δεν μας αφορα κιολας εαν γνωριζεστε η οχι

Παντως κι εγω αναρωτιεμαι αν υπαρχει προσωπικη αντιπαλοτητα καποιου ειδους.... Μα τοσο παθιασμενη επιθεση; :hmm::hmm::hmm: Αλλα μπορει να κανω λαθος.

Παιδιά, δεν ήθελα να δημιουργήσω τέτοια φιλονικία, ειλικρινά.
Και ούτε με τον isavva με συνδέει οποιαδήποτε σχέση. Απλώς, πως να το εξηγήσω, με το ύφος του και το περιεχόμενο των απόψεων του μου άναψε κάποια επικίνδυνα λαμπάκια...αυτό είναι όλο!
Τελικά βέβαια, απέφυγε να μου απαντήσει σε όοοολα όσα είπα περί κριτηρίων διάκρισης των επιστημών και ένταξής τους σε κατηγορίες. Το γιατί ένας θεός το ξέρει. Γιατί εγώ παρέθεσα επιχειρήματα, εκείνος έμεινε να λέει τα δικά του. Δεν περιμένω όμως κάτι παραπάνω από έναν άνθρωπο του οποίου η εξειδίκευση τον έχει οδηγήσει στην αλλοτρίωση - κακώς περίμενα να έχει γενικότερους προβληματισμούς, πέρα από το αν αναισθητοποιήθηκε ένας σκύλος σωστά.
Τέλος πάντων, το κλείνω εδώ το θέμα, ειλικρινά μετανιωμένη που του άνοιξα.
Θα προσπαθήσω να μη δημιουργήσω ξανά φασαρίες με κάποιον ανάλογο που θα παραθέσει ό,τι έχει διαβάσει κάπου πεταχτά στο internet και το ξεσήκωσε να μας το αραδιάσει εδώ. Γιατί πραγματικά, πονοκεφάλιασα, και μάλιστα άδικα και άσκοπα.

Απλώς, πως να το εξηγήσω, με το ύφος του και το περιεχόμενο των απόψεων του μου άναψε κάποια επικίνδυνα λαμπάκια...αυτό είναι όλο!

Στο πλαίσιο του πολιτισμένου διαλόγου φροντίζουμε να κρατάμε τα «λαμπάκια» μας σβηστά.

Όσο για το αν απάντησα φαίνεται από τα προηγούμενα σχόλιά μου.

Ιωάννη πρέπει να το παραδεχτείς, ο διάλογος μαζί σου απαιτεί μια εξάσκηση.....:rolleyes::lol::redface:

Αρχική Δημοσίευση από NERINA:
Ιωάννη πρέπει να το παραδεχτείς, ο διάλογος μαζί σου απαιτεί μια εξάσκηση.....:rolleyes::lol::redface:

Αυτό δεν είναι κακό. Η άσκηση στο διάλογο μάς κάνει καλύτερους.

Μακάρι να ασκούμασταν μαζί στον διάλογο, όμως τις περισσότερες φορές συμφωνούμε... :D

Αυτό δεν είναι κακό. Η άσκηση στο διάλογο μάς κάνει καλύτερους.

Μακάρι να ασκούμασταν μαζί στον διάλογο, όμως τις περισσότερες φορές συμφωνούμε... :D

αμα ασκουσασταν μαζι στον διαλογο,θα γινοταν χαμος εδω(με την καλη εννοια):D

Εμενα το τεστ μου βγαλε : Ragdoll 87%,Birman 86%,British Shorthair 85%,Manx 84%,Cymric 83% kai Main Coon 82%

Aretha, θα μου επιτρέψεις να μην εμπιστεύομαι το internet και δη το wikipedia για τέτοια σοβαρά και εξειδικευμένα θέματα ορισμών, έτσι;
Σε ευχαριστώ

Υ.Γ. σύμφωνα με το site αυτό η Νομική δε θεωρείται ΚΑΝ επιστήμη.
Και εσύ το λες αξιόπιστο....;;;
Και κάτι για τον φίλο μας isavva: το πιο φημισμένο εργαστήριο Παραψυχολογικών Ερευνών (Psi Lab) λειτουργούσε για 28 χρόνια στο πανεπιστήμιο Princeton.
Γνωριζω και γω για πολλα πανεπιστημια και επιστημονες παραψυχολογους(το ονομαζω ετσι διοτι και στην Ευρωπη πλεον η Παραψυχολογια ειναι στον κλαδο της Επιστημης)και πιστευω πως αν το ψαχνατε λιγο θα βρισκατε πολλες αποδειξεις που εχουν βρει επιστημονες της Παραψυχολογιας για πραγματα που μας ειναι "ανοητο"να το πιστεψουμε και φυσικα ο καθενας δεχεται αν θελει την απαντηση που δινουν(που το εχουν ερευνησει)οπως και ο καθενας δεχεται τις γρηγορες(για να εχουν κατι να πουν και να μην φανει οτι βρισκονται πισω κατα την γνωμη μου)οι υπολοιποι επιστημονες(που παλι κατα την γνωμη μου δεν ειναι ειδικοτητα τους)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back