yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1588083923#/group.php?gid=231629501991&ref=mf
Γραφτειτε και προωθείστε το να εμπλουτιστεί γρήγορα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Συντομα ελπιζω να παραγγειλουν και τον ειδικο σιασρομο μεσα σε μινι πισινουλα για να εκγυμναζουν τα ζωα με παραλυση αρθριτιδα κα τα λοιπα γιατι ειναι πανακριβος και στη θεσσαλονικη δεν ξερουν να τον εχει κανεις. Στην αθηνα υπαρχει τουλαχιστον ενας στην κλινική ΚΛΜΣ και ελπιζω συντομα καποιος φυσιοθεραπευτης να παραγγειλει κι εδω ειδικα για τα σκυλια που δε χωραν σε μπανιερα οπως τα γατακια ειναι σωτήριο. Αλλα ο διαδρομος στο νερό βοηθαει πολύ απο οσο φαινεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ντορεμι-κιττυ
Νεοφερμένο μέλος
0 δικός μου γατούλης ο Πιπης είναι τυφλός .Το βρήκα μπροστά στη πόρτα του κήπου, ίσα που περπατούσε, καλυμένος με αγκαθάκια.τον πήγα στον κτηνίατρο ,που μου είπε οτι είναι εκ γεννετής τυφλός ,δεν έχει καν βολβούς.Τώρα είναι 18 μηνων στειρωμένος,κούκλος,ασπρος ,μαυρος και ριγωτος γκρι.δεν έχει κανένα προβλημα μέσα στο σπίτι.σπανια σκουντουφλάει σε έπιπλα,είναι φοβερος στο ποδοσφαιρο με μπαλάκια αλουμινοχαρτου,και γενικά πολύ παιχνιδιάρηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
0 δικός μου γατούλης ο Πιπης είναι τυφλός .Το βρήκα μπροστά στη πόρτα του κήπου, ίσα που περπατούσε, καλυμένος με αγκαθάκια.τον πήγα στον κτηνίατρο ,που μου είπε οτι είναι εκ γεννετής τυφλός ,δεν έχει καν βολβούς.Τώρα είναι 18 μηνων στειρωμένος,κούκλος,ασπρος ,μαυρος και ριγωτος γκρι.δεν έχει κανένα προβλημα μέσα στο σπίτι.σπανια σκουντουφλάει σε έπιπλα,είναι φοβερος στο ποδοσφαιρο με μπαλάκια αλουμινοχαρτου,και γενικά πολύ παιχνιδιάρης
Και η Μπιζου μου που ειναι τυφλουλα μ'αυτα τρελαινεται,ειναι το αγαπημενο της παιχνιδι!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εξισου καθηγητρια νευρολογίας στη κτηνιατρική κλινική μας εμπιστευτηκε την Κρισταμπελίνα επιλειπτικουλα γατουλα που τελικα κατεχτησε την Αλεξια την εθελόντρια που τη φιλοξενει και θα την υιοθετησει ασχετα απο την επιληψία

Επισης θα παρουσιασουμε με φυσιοθεραπευτρια ισως και νευρόλογο το θεμα των αναπηρων γατουλακιων στο παννελαδικο συνεδριο δράμας τον ιουνιο 12-13.
Μεχρι τοτε ηθοποιοι προσφερθηκαν να εκφωνησουν αστειες φωνητικες αγγελίες αναπηρων ζώωνσε ραδιόφωνο που θα κανουμε εκπομπη συντομα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool