Ζώα με ειδικές ανάγκες

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
4863ba55.jpg

https://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1588083923#/group.php?gid=231629501991&ref=mf

Γραφτειτε και προωθείστε το να εμπλουτιστεί γρήγορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια,θα γραφτω μολις παω σπιτι!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω καλα εκανα τελικα μεσα σε μια μολις μερα 75 μελη!! τελεια αντε μακαρι να ερθουν και κτηνιατροι και κτηνιατρικοι φοιτητές τωρα

πωπω 102 1 Σε μια νυχτα μέσα!Τελικα το ειχαν αναγκη φαινεται...

Ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι που ενδιαφερονται,σημερα τα πηρα παλι γιατι μια μου ελεγε γελαστα οτι η θεια της ειχε κουφο γατακι στο ΔΡΟΜΟ(απλα το ταιζε δλδ) και το πατησε αμαξι!:mad::mad::mad:

Μεσα απο αυτη την ομάδα προεκυψε φυσιοθεραπευτρια ζωων στην αθήνα, μια στη θεσσαλονίκη και τωρα μια ακόμη φυσιοθεραπευτρια ανθρωπων θελει να ειδικευτει στα ζωα βλέποντας την κινηση και το ενδιαφερον των μελων :) Συντομα ελπιζω να παραγγειλουν και τον ειδικο σιασρομο μεσα σε μινι πισινουλα για να εκγυμναζουν τα ζωα με παραλυση αρθριτιδα κα τα λοιπα γιατι ειναι πανακριβος και στη θεσσαλονικη δεν ξερουν να τον εχει κανεις. Στην αθηνα υπαρχει τουλαχιστον ενας στην κλινική ΚΛΜΣ και ελπιζω συντομα καποιος φυσιοθεραπευτης να παραγγειλει κι εδω ειδικα για τα σκυλια που δε χωραν σε μπανιερα οπως τα γατακια ειναι σωτήριο. Αλλα ο διαδρομος στο νερό βοηθαει πολύ απο οσο φαινεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλες δυο φυσιοθεραπευτριες ανθρωπινες ενδιαφερθηκαν να γίνουν για ζώα και η εφημερίδα τα νέα ετοιμάζει αρθρο γι αυτη την πρωτοβουλία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ αισιοδοξα νεα!:)

:clapup:0 δικός μου γατούλης ο Πιπης είναι τυφλός .Το βρήκα μπροστά στη πόρτα του κήπου, ίσα που περπατούσε, καλυμένος με αγκαθάκια.τον πήγα στον κτηνίατρο ,που μου είπε οτι είναι εκ γεννετής τυφλός ,δεν έχει καν βολβούς.Τώρα είναι 18 μηνων στειρωμένος,κούκλος,ασπρος ,μαυρος και ριγωτος γκρι.δεν έχει κανένα προβλημα μέσα στο σπίτι.σπανια σκουντουφλάει σε έπιπλα,είναι φοβερος στο ποδοσφαιρο με μπαλάκια αλουμινοχαρτου,και γενικά πολύ παιχνιδιάρης

:clapup:0 δικός μου γατούλης ο Πιπης είναι τυφλός .Το βρήκα μπροστά στη πόρτα του κήπου, ίσα που περπατούσε, καλυμένος με αγκαθάκια.τον πήγα στον κτηνίατρο ,που μου είπε οτι είναι εκ γεννετής τυφλός ,δεν έχει καν βολβούς.Τώρα είναι 18 μηνων στειρωμένος,κούκλος,ασπρος ,μαυρος και ριγωτος γκρι.δεν έχει κανένα προβλημα μέσα στο σπίτι.σπανια σκουντουφλάει σε έπιπλα,είναι φοβερος στο ποδοσφαιρο με μπαλάκια αλουμινοχαρτου,και γενικά πολύ παιχνιδιάρης

Και η Μπιζου μου που ειναι τυφλουλα μ'αυτα τρελαινεται,ειναι το αγαπημενο της παιχνιδι!!!!:D

Δεχτηκαμε συγχαρητηρια επιστολή απο την Φωτεινή Πιπιλή γι αυτη την κίνηση και φυσικα πολλες αιτησεις να αναλάβουμε γατακια αναπηρα.
Εξισου καθηγητρια νευρολογίας στη κτηνιατρική κλινική μας εμπιστευτηκε την Κρισταμπελίνα επιλειπτικουλα γατουλα που τελικα κατεχτησε την Αλεξια την εθελόντρια που τη φιλοξενει και θα την υιοθετησει ασχετα απο την επιληψία :)

Επισης θα παρουσιασουμε με φυσιοθεραπευτρια ισως και νευρόλογο το θεμα των αναπηρων γατουλακιων στο παννελαδικο συνεδριο δράμας τον ιουνιο 12-13.

Μεχρι τοτε ηθοποιοι προσφερθηκαν να εκφωνησουν αστειες φωνητικες αγγελίες αναπηρων ζώωνσε ραδιόφωνο που θα κανουμε εκπομπη συντομα

:):):):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back