Τις έρημες τις θηλυκές που τις δαγκώνουν στο λαιμό τις σκέφτεται κανείς?
Το σεξ στις γάτες είναι βίαιο και αν δεν τις έχετε ακούσει, ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ και δε νομίζω να το κάνουν από ευχαρίστηση...
Δεν επιλεγουν να συσχετιστούν με το άλλο φύλο οι γάτες, βασανίζονται από ορμές και πηδούν από μπαλκόνια, σκοτώνονται με άλλα αρσενικά και δεν τρώνε λόγω των ορμονών.
Εάν ένα ζωάκι είναι κλεισμένο σε σπίτι και έχει ορμές υποφέρει... Μαρτυρεί... Φανταστείτε να είχατε κα...ες και να ήσασταν κλειδωμένοι σε ένα σπίτι

Και χωρίς την επιλογή της αυτοϊκανοποίησης...

Η γατούλα μου εμένα είναι 6 μηνών, έχει οίστρο και κάνει εμετό με αίμα, απ'το στρες έπαθε το στομάχι της. Περιμένω πώς και πώς πότε θα στειρωθεί, να σταματήσει το μαρτύριο της...
Η εγκυμοσύνη και η γέννα δε είναι βασανιστικές διαδικασίες, εξαντλεί τα θηλυκά, ειδικά όταν γεννούν όσες φορές μπορούν στη ζωή τους (σαν να γεννούσε μια γυναίκα 15 παιδιά, όπως παλιά). Επιπλέον περνούν το δράμα του αποχωρισμού από τα μικρά τους, όταν τους τα παίρνουμε για να τα δώσουμε σε σπίτια (η καλή περίπτωση).
Μακάρι να ζούσαμε σε μια χώρα που δεν αποδεικνύει καθημερινά πως τα κατοικίδια της τα πετάει στο δρόμο, τα κακοποιεί, τα πατάει με το αυτοκίνητο και τα αφήνει να λιώνουν στα πεζοδρόμια. Μακάρι να μην υπήρχαν τόσα άμοιρα αδέσποτα, μωρά, ενήλικα και γέρικα. Μακάρι να μπορούσαμε να παρεχουμε ένα σωστό, φυσικό περιβαλλον και τρόπο ζωής σε όσα γατάκια και σκυλάκια ερχόντουσαν στον κόσμο, ή ένα σπίτι στο οποίο θα ήταν ασφαλή και ευτυχισμένα. Τότε δε θα μιλούσε κανείς για στείρωση...
Τα αναπαράγουμε για την ευχαρίστηση μας, τα αγοράζουμε, τα παρατάμε, τα εγκλωβίσαμε σε πόλεις που δεν μπορούν να βρουν τροφή και καταφύγιο. Δυστυχώς σε ένα κράτος ανεύθυνο, με πολίτες αδαείς, η μόνη λύση προς το παρόν που υπάρχει, είναι η πρόληψη των γεννήσεων, η στείρωση...
Κι εγώ είμαι υπέρμαχος της φυσικής τάξης των πραγμάτων, όμως ανάμεσα στο να αναπαράγονται τα ζωάκια των πόλεων (με αποτέλεσμα να γεννιούνται χιλιάδες ζωάκια που θα υποφέρουν) και στο να μην αναπαράγονται λόγω στείρωσης, επιλέγω να υποστηρίζω τη στείρωση.