Ζουσα για 33 περιπου χρονια σε διαμερισμα στο 5ο οροφο,κατα καιρους καμια φορα αμα τυχενε,ειχα μαζεψει γατακια,σκυλακια σε ασχημη κατασταση απροστατευτα,τα εβαζα σπιτη μονο για λιγες μερες,ωστε να τα βοηθησω να δυναμωσουν,και να ειναι ετοιμα να αφεθουν παλι ελευθερα να ζησουν τη ζωη τους....παρολο που λατρεβω τα ζωα,κι οχι μονο τα ζωα,δηλαδη δεν ειμαι μονο φιλοζωωος,η αγαπη μου δεν περιοριζεται μονο στα γατια,ενω την υπολοιπη φυση την παραμελω...δεν διανοηθηκα ποτε μου να παρω ενα ζωο και να το φυλακισω στους 4 τοιχους,ετσι για να εχω κι ενα γατο στο σπιτη,να εχω κι ενα πουλι στο κλουβι,κλπ(κτητικο εγω)γιατι πολυ απλα και αυτονοητα τα αγαπουσα κι τα αγαπω τοσο πολυ που δεν θελω να τους στερω την ελευθερια,την ανεξαρτησια και συνεπως την ευτιχια τους.
Εδω και 2, 3 χρονια περιπου μενω σε αν παλιο σπιτη σε μια δασωδη περιοχη της αθηνας,το πρωτο καιρο που μπηκα στο σπιτη γινοτανε χαμος απο ποντικια,και γενικοτερα και οι γειτονες μου ελεγαν προσοχη στα ποντικια γιατι εχουμε πολλα εδω στη περιοχη,αυτοι μαλιστα που εμεναν πριν απο εμενα στο σπιτη ητανε ινδοι και αγαπουσανε περρισοτερο τα ποντικια απο τα γατια...
Δεν ειναι ολη η αθηνα τσιμεντο και δρομοι,υπαρχουν και δασωδοι περιοχες οπου εκει τα γατια ειναι στη φυση τους...
Οσο για την ινδια αυτο που ειπα ειναι οτι τεινουμε στην ελλαδα να γινουμε σαν την ινδια με τις υποχρεωτικες στειρωσεις...
Στο σπιτη Δεν διανοηθηκα να βαλω ποντικοφαρμακο,γιατι πολυ απλα δεν θελω να δηλιτηριασω τα ποντικια,που στο κατω κατω ειναι και αυτα ψυχουλες...αλωστε ειμαι ενταντιον των χημικων,καθως εχω κατανοησει το ποσο παρα πολυ καρκινογονα ειναι ολα αυτα,κι ας τα θεωρητε εσεις "φαρμακα" και τα βοτανα απαρχαιωμενα.....
Εψαχνα αρκετο καιρο να βρω καποια αδεσποτη να ιοθετησω,πουθενα λες και εξαφανηστηκαν οι γατες....οποτε αρχισα να παιρνω τηλεφωνα σε αγγελιες φιλοζωικων,απου ολοι τους αρνιοντουσαν να μου δωσουν αστειρωτο ζωο9εκτος απο τη υουλα,την οποια ευγνωμονω) ταχα επειδη δεν ειμαι ικανος,και μετα μου λετε οτι δεν μας επιβαλουν τη στειρωση...κι οτι εγω σας επιβαλω να μην τα στειρωνετε,ε αυτο που λετε λοιπον ειναι γελιο,δεν υσχειη σε καμια περιπτωση,
Μαλιστα απο τη στιγμη που το αδεσποτο θα γινει δεσποζομενο μαζι μου,τοτε γιατι με υποχρεωνεται κυριοι να το στειρωσω?για τα αδεσποτα ειναι υποχρεωτικος ο νομος,οχι και γι ατα δεσποζομενα,αλλα οι "φιλοζωικες" μας επιβαλουν τους δικους τους νομους.
Και σιγουρα δεν ειναι οι φιλοζωικες ο λογος που ειμαι κατα της στειρωσης,μην λετε οτι σας συμφερει,για να δημιουργητε εντυπωσεις...
Οποτε λοιπον παρολο που καθαριζω το σπιτη,πεταω τα σκουπιδια,τα ποντικια περπατουσανε κατω απο το κρεβατι μου....δηλαδη ειναι κακο που εβαλα γατια στο σπιτη και με βοηθησανε να απαλαγω με εναν εντελως φυσικο τροπο τα ποντικια? λετε πως πηρα γατα για να μου καθαριζει το κηπο,ε οχι! πηρα γατα και γιαυτο το λογο βεβαια,οπως επισης γιατι μενω μονος και θελω ναχω συντροφια τα αγαπημενα μου ζωα που τοσο λατρεβω,και για διαφορους αλλους λογους που τα φτωχα διανοητικα σας δεν μπορουν να καταλαβουν...κι επειδη ακριβως τα λατρεβω δε διανοουμε να τα στειρωσω καταστρεφοντας την φυση τους την οποια τοσο αγαπω,αφηνοντας τα αναπηρα για ολη τους τη ζωη,να μην μπορουν να κανουν παιδια,τι καταρα...κι αυτο το λετε σεβασμος,κι αξιοπρεπεια...
Το οτι δεν μπορειτε να καταλαβεται τους νομους που διεπουν το συμπαν ,δεν ειναι δικο μου προβλημα,δυστηχως ομως τη βλακεια σας που δεν σας αφηνει να καταλαβεται τι εστι διατροφικη αλυσιδα,ισοροποιες της φυσης,κοσμικοι νομοι,καρμα...κλπ... προσπαθητε να μας την επιβαλετε κιολας...ε τουλαχιστο σε εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να μου την μεταδωσεται το μονο σιγουρο...και το μονο σιγουρο επισης ειναι οτι με τις λαθος παρεμβασεις στη φυση ο ανθροπως εχει καταστρεψει τις ισοροποιες,κι σαμανισμος που δεν γνωριζεται ,ητανε καποτε οι ιθαγενικες ινδιανικες φυλες της ζουγκλας,που γνωριζαν να κρατουνε απολυτα τις ισοροποιες της φυσης,αλλα ηρθανε μετα οι "πολιτισμενοι" να επιβαλουν το νομο τους που καταστρεφε τη φυση ,και τους σφαξανε ολους...κι αν ακομα ο κοσμος δεν εχει καταστραφει εντελως,ειναι γιατι κατι ανθρωποι,σα την Υουλα,εμενα, την Γκοθ,και αλλους που παλεβουμε με την αγαπη μας να κραταμε ποιο σταθερα τις ισοροποιες στη γη και στο συμπαν ολο γενικοτερα,γιατι να ξερεται οτι μας βλεπουνε και αμς ακουνε σε ολο το συμπαν κυριοι,δεν ειμαστε μονοι μας,δεν υπαρχει μονο η γη...
Συγνωμη αλλα ουτε εμενα μου αρεσει να βλεπω γατια στα σκουπιδια,ουτε ομως πιστευω πως μπορω να τα προστατευσω μεσο της στειρωσης,δηλαδη να τα αφανησω μιαν ωρα αρχιτερα για να μην τα φωλιζουν και τα πατανε τα αμαξια,ε οχι με οσους πνευματικα σκεπτοπμενους ανρωπου και να μιλησω για αυτο το θεμα,ειναι ολοι κατα της στειρωσης,και παρολο που αγαπουν τα ζωα,δε βαζουν στο σπιτη τους ,οχι γιατι ειναι βρωμικα,αλλα γιατι τα λυπουνται να ειναι σκλαβωμενα μια ζωη σε 4 τοιχους...υπαρχει πολυ κοσμος που ειναι υπερ αυτης της αποψης,δεν ειμαστε τοσο μειοψηφια οσο θελετε να λετε,απλα δεν ειμαστε οργανωμενοι οπως εσεις....που στην ουσια ολοι ΕΜΕΙΣ! ειμαστε,αρκει να το καταλαβουμε....
Κι ουτε υπαρχει περιπτωση σε αυτον εδω τον κοσμο που ζουμε να μην υπαρχουν αυτοκηνιτοδρομοι και διανοητικα ζωα που φωλιαζουν ζωα(διανοητικα ζωα δεν ειναι βρισια,ειναι πραγματικοτητα αντικειμενικη,κι εγω διανοητικο ζωο ειμαι,με τι διαφορα οτι το γνωριζω)...
Η Αγαπη δεν περιοριζεται σε κατι συγκεκριμενο,δηλαδη στις γατες μονο..,οταν αγαπας αγαπας συνολικα ολη την πλαση γυρω σου,τα φυτα τα εντομα,τα στοιχεια της φυσης,τους μικροοργανιμους,τα μικροβια,γιατι κατανοεις με συνηδειση,οτι ολα ειμαστε ενα,οτι τα παντα συνδεονται,κι οταν αρωστενει η φυση αρωστενουμε κι εμεις,οτι κι εμεις τα ανθρωπινα οντα, ανοικουμε στον αργανισμο της γης και δεν ειμαστε ξεχωροι,οτι μεσα σε ολα υπαρχει ενα εμβρυο ψυχης που κρατει τη θεικη σπιθα,και εξελισεται στη πνευματικη σκαλα,ειτε ανοδικα επειδη σεβεται και αγαπα τη φυση,ειτε καθοδικα επειδη δεν σεβεται και βεβηλωνει τη φυση ....και η στειρωση κυριοι βεβηλωνει τη φυση.
Καποιος ελεγε οτι ο γατος του μαρκαρει λεει και τον στειρωσε,αυτο ειναι αγαπη?αυτο ειναι σεβασμος στο ζωο? δεν ειναι αυτο εγωιστικο?αλλος ελεγε οτι στον οιστρο του εκανε φασαρια και τα παντα ανω κατω στο σπιτη,οποτε τον στειρωσε για να ησυχασει,ε βεβαια αφου η φυση του ζωου ειναι να ειναι ελευθερο κι οχι εγκλειστο,οπως και με εμας τα ανθρωπινα οντα,ποιος θα ητανε ευτιχισμενος,να ζουσε μονο με χαδια και νοστιμες ξηρες τροφες,η και μαλακες,μια ζωη ολοκληρη μεσα σε 4 τοιχους,ποιος μου λετε?ειναι ευτιχισμενοι στη φυλακη οι καταδικοι?
...το ζωωο οταν στειρωνετε,εκτος το οτι χαζευει,και μαζι με αυτο κι ο ιδιοκτητης, μιας και συνδεονται στενα καθημερινα και μοιραζονται ενεργεια,χανει τη σεξουαλικη του ενεργεια το ζωω,κι αυατ που λετε οτι στειρωμενος γατος εχει σεξουαλικη ενεργεια δεν το πιστευω...
Αλλοι λενε ,
γατια μονο μεσα στα σπιτια...ελεος αφανιστες του ειδους,αν αυτο ειναι αγαπη,δηλαδη προστεψτε τα ζωα με το να τα βαλεται ολα μεσα στα διαμερισματα,και να μην υπαρχει κανενα εξω,ειναι εγκλημα κατα της φυσης,οτι και να μου πειτε οτι αγαπατε τα ζωα,σας λεω οτι κι εγω τα αγαπω,κι οχι μαλιστα μονο τα ζωα...
Κι εμενα ο γατος θα μπορουσε να μαρκαρει,δεν το εκανε γιατι δεν ειναι κλεισμενος μεσα σε 4 τοιχους,μαρκαρε τις θυλικες εξω,εκει οπου τους οριζει η φυση,εκει που ο ιδιος επιλεγει,κι οχι εγω για αυτον....
Αντι να στειρωνουμε ολα τα ζωα και να αφανιστει το ειδος,γιατι δεν ανοιγουμε φαρμες,,μαντρες,παρκα,αυλες..κλπ οπου θα φιλοξενουντε εκει,και οπου οι φιλοζωοι εκει θα τα φροντιζουν?
Αντι να τα στειρωνουμε για να τα προστατευσουμε απο φωλες,γιατι δεν τιμωρουμε με αυστηρες ποινες αυτους που τα κανουν?
υπαρχουν λυσεις ποιο ανθρωπινες απο τη στειρωση,αρκει να θελουμε να τις εφαρμοσουμε
και τελος δεν κανω προπαγανδα,δεν εχω κανενα οικονομικο κερδος απο το λεω δημοσια τη γνωμη μου κατα των στρειρωσεων,δεν ειναι επιβολη,απλα εκφραζω τις ανυσηχιες μου,κι τις διαφωνιες μου,και προσπαθω να υπερασπισω τα δικαιωμτα αυτων που θελουν να εχουν αστειρωτα ζωα...προπαπαγανδα γιατι? κανενα πολιτικο κομα θα φτιαξω?δεν υσχειη λαθος λεξη βρικατε για να δημιουργησετε παλι εντυπωσεις...
Κι οσο για σενα Γκοθ,ειναι προφανες κοριτσι μου οτι η συνηδειση σου φωναζει εσωτερικα,οπως και σε ολους εμας που εχουμε ηθικα δηληματα,γιαυτο δεν εισαι τοσο υπερ της στειρωσης,και κρατα αυτα απου νοιωθεις χωρις να σε επηρεαζουν οι μαζες των πολλων,που σου μιλανε γλυκα,γιατι η αληθεια δεν ειναι γλυκα λογακια που τα λεμε για να νανουρισουμε τα μωρακια να κοιμηθουνε...η αληθεια ποναει και ειναι σκληρη,καθως πολεμαει το σκοταδι της αγνοιας που μας περιβαλει,και λιγοι την αντεχουνε και την αναζητανε,και την μοιραζονται...γιατι εχει τιμημα βαρυ ....οπως και ο Ιησους Χριστος,την αληθεια ελεγε ο Ανθρωπος ,και τον σταυρωσανε,τον ελεγαν τρελο...κι οχι μονον τον Ιησου,αλλα και πολλους αλλους σαν τον Ιησου,σε διαφορες αλλες γωνιες του κοσμου,με τον Κελτικο Χριστο Οντιν το ιδιο δεν εγινε,σε ενα δεντρο επανω τον εσταυρωσαν επειδη ελεγε την αληθεια και ητανε επαναστατης μαχητης...θα μου πειτε αλλες εποχες τοτε,αλλες τωρα,ναι συμφωνοι,ομως οι νομοι που διεπουν το συμπαν δεν αλαζουν με το περασμα των χρονων...αυτο που αλαζει ειναι η διαστασεις,κι οσο σε ανωτερες διστασεις ανεβενουμε,τοσο λιγοτεροι νομοι υσχειουν,μεχρι να φατσουμε στη ν κορυφη του δεντρου της ζωης,οπου εδρευει το Ειναι,και υσχειη ο νομος του Ενα,γιατι στο Ειναι τα πανατ ειναι Ενα,εκει δεν υπαρχουνε εγω να διαχωριζουν την απολυτη ενωση..
Οπως και ναχει να εισται ολοι καλα