aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Το ξέρω ότι αυτό δεν είναι σοβαρό κριτήριο αξιολόγησης για μια ηλεκτρική σκούπα, αλλά... από εμφάνιση σκίζει!!

anabou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Όταν με πιάσουν οι νοικοκυροσύνες και τη δοκιμάσω κιόλας θα σας πω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
350 στοίχησε αλλά παρηγορησα τον γιαννη λέγοντας πως ειναι πολύ καλή στα χαλιά. Χμ, βεβαια περιπου μια βδομαδα μετα σηκωσα τα χαλια να μη γδέρνει ο Πιου Μίου το πόδι και μάλλον δεν θα τα στρωσω πάλι για αυτό το λόγο...
Παντως ειναι καλη!!!
Κατι άλλο που ηθελα να σας πω. Επειδη βαριεμαι την ηλεκτρικη καθε 2 μερες, τωρα που βρίσκω τούφες αμετρητες καθημερινα στο ασπρο μου μάρμαρο (άτιμος συνδυασμος!!!) ανακάλυψα και τη χαρά της παρκετέζας εναλλακτικα. Για το ενδιαμεσο διαστημα. Κολλάνε πάνω οι τρίχες μια χαρα. Μετα τη τιναζω στη βεράντα και σκουπίζω τη βεραντα με ενα φαρασι. Δεν τιναζω από τη βεραντα κάτω γιατι θα ερθουν οι γειτονες με κανενα δίκανο....
Μαρία Τσαΐρη
Νεοφερμένο μέλος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
aretha
Περιβόητο μέλος
(η γραφή "όλα κεφαλαία" στο ίντερνετ ισοδυναμεί με το να φωνάζεις δυνατά)
Λοιπόν, η σκούπα είναι πάρα πολύ καλή. Βέβαια τα χαλιά, που είναι το δυσκολότερο σημείο, τα έχουμε σηκώσει, οπότε γι'αυτό θα ξέρω απ'το φθινόπωρο και μετά. Πάντως, στο παρκέ και τα πλακάκια σκίζει! Είναι πολύ δυνατή, μαζεύει τα πάντα (και η Αρήθα μαδάει πολύ τώρα τελευταία) και, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι το πόσο αθόρυβη είναι. Στα μείον, θα έβαζα μόνο το ότι είναι κάπως βαριά. Ελπίζω να σε κάλυψα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η συμβουλη μου ειναι οτι και οι αλλες της ιδιας μαρκας ειναι ακρως ικανοποιητικες και πολυ εργονιμικες, εκανα διπλασιο χρονο με τις αλλες μαρκες. Και εχω 6 μαζι με τα φιλοξενουμενα τωρα οποτε καταλαβαινετε... ειμα και λιγο τελειομανης...οποτε θα βγω αυριο και η θε πετυχω καπου την 2500αρα η θα παρω αυτην λογικα , να ξερετε οτι στο apothema.gr ειναι μονο 304Ε!!!! ενω κανονικά 320!!( τα ειδα στο scroutz.gr)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
) ψηφίζω miele δαγκωτό. Φυσικά και δεν κρατήθηκα και πήρα την cats and dogs και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη Τελευταία παίζει και ένα swifer για πατώματα για μια δυο φορές την ημέρα και επιτέλους βλέπω πάτωμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
και επιτέλους βλέπω πάτωμα![]()

Πόσο σε καταλαβαίνω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool