Ηλεκτρική σκούπα

• Thread starter Thread starter aretha
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

aretha

Περιβόητο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
Πιάσανε οι ζέστες νωρίς νωρίς φέτος και η Αρήθα το έπιασε το μήνυμα κι άρχισε να μαδάει με ζήλο... Η ηλεκτρική μας σκούπα (που ήταν ούτως ή άλλως πολύ ταλαιπωρημένη και στα τελευταία της) δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οπότε αποφασίσαμε να βγούμε στη γύρα για μια καινούρια. Ψάχνοντας λοιπόν, είδα την Cat & Dog και ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει ακούσει κάτι σχετικά ή, ακόμα καλύτερα, αν κάποιος την έχει ήδη να μου πει εντυπώσεις... Επιπλέον, θεώρησα ότι μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλα μέλη του φόρουμ λόγω εξειδίκευσης στο αντικείμενο! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για την συγκεκριμένη δεν έχω ακούσει κάτι αλλά γενικά για τις συσκευές της Miele έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Ενδιαφέρον φαίνεται, περίπου πόσο κοστίζει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

300κάτι... είναι περίπου 100 ευρώ ακριβότερη από το αντίστοιχο "απλό" μοντέλο. Η διαφορά της είναι η ειδική βούρτσα για τις τρίχες και ένα έξτρα φίλτρο για τις αλλεργίες και για τις μυρωδιές των ζώων (αυτό φαντάζομαι ότι χρειάζεται πιο πολύ αν έχει κανείς σκύλο).

Το είχα και εγώ στο μάτι αυτό το μοντέλο. Από λάθος απόκτησα τελικά μια μιελε παρκετ (μπλε) Αυτό που έκανα είναι να αγοράσω έχτρα το χτυπητήρι χαλιών (έχτρα βούρτσα που περιστρέφετε και βγάζει από τα χαλιά τις τρίχες σαν να χτενίζει το χαλί.)Τα φίλτρα όμως μυρίζουν και δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω ενισχυμένα. Αν υπάρχει η δυνατότητα στη θέση σου θα την αγόραζα αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία ούτε κάποιου γνωστού. Η μιελε πάντως ότι και να πάρεις είναι κορυφή και κάνει μια χαρά την δουλειά της με τις τρίχες έτσι και αλλιώς H κοπελα που βοηθάει στο σπίτι δεν βάζει καν τα χτυπητίρι.

Την Cat & Dog την είχα αγοράσει πριν χρόνια, 7 ή 8 ίσως (όταν την πρωτοέβγαλε η Miele). Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Η βούρτσα για τις τρίχες είναι αποτελεσματική γιατί εμείς με 4 γάτες μέσα στο σπίτι είχαμε ποοοολύ τρίχα ! Και το φίλτρο που λες κανει δουλειά φτάνει να το αλλάζεις όταν πρέπει. Νομίζω ότι είναι καλή επιλογή και έχει αντέξει τόσα χρόνια σ' εμένα με συνεχή χρήση, χωρίς να πάθει κάποια βλάβη έως τώρα. Γενικά η Miele έχει σοβαρά προϊόντα και η συγκεκριμένη σκούπα πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη για αυτό που υπόσχεται.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Νομίζω ότι το αποφάσισα :up:

Την πήραμε τελικά! Ακόμα δεν έχω προλάβει να τη δοκιμάσω, έχει όμως ένα τρομερό logo πάνω, με μια πατουσίτσα δίπλα από το "cat & dog" και δύο απίστευτες φάτσες πάνω στο κουτί, ένα γατάκι κι ένα κουταβάκι... :inlove: Το ξέρω ότι αυτό δεν είναι σοβαρό κριτήριο αξιολόγησης για μια ηλεκτρική σκούπα, αλλά... από εμφάνιση σκίζει!! :redface: :rolleyes:

Μεγειά! Το περιτύλιγμα δεν είναι το σημαντικότερο αλλά σίγουρα βοηθά στην πρώτη εντύπωση!

Ευχαριστώ!! :happy: Όταν με πιάσουν οι νοικοκυροσύνες και τη δοκιμάσω κιόλας θα σας πω...

Μεγεια μεγεια αντε να μας πεις και εντυπωσεις απο που την πηρες τελικα και ποσο κοστισε ?

Από το MediaMarkt την πήραμε, 320Ε

Εμεις πριν δυο μηνες πήραμε μια επαγγελματική της kercher (ετσι γράφεται;;;) 350 στοίχησε αλλά παρηγορησα τον γιαννη λέγοντας πως ειναι πολύ καλή στα χαλιά. Χμ, βεβαια περιπου μια βδομαδα μετα σηκωσα τα χαλια να μη γδέρνει ο Πιου Μίου το πόδι και μάλλον δεν θα τα στρωσω πάλι για αυτό το λόγο...
:lol: :lol: :lol:
Παντως ειναι καλη!!!
Κατι άλλο που ηθελα να σας πω. Επειδη βαριεμαι την ηλεκτρικη καθε 2 μερες, τωρα που βρίσκω τούφες αμετρητες καθημερινα στο ασπρο μου μάρμαρο (άτιμος συνδυασμος!!!) ανακάλυψα και τη χαρά της παρκετέζας εναλλακτικα. Για το ενδιαμεσο διαστημα. Κολλάνε πάνω οι τρίχες μια χαρα. Μετα τη τιναζω στη βεράντα και σκουπίζω τη βεραντα με ενα φαρασι. Δεν τιναζω από τη βεραντα κάτω γιατι θα ερθουν οι γειτονες με κανενα δίκανο....

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

ΚΑΛΑ ΝΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ, ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!! :lol:
(η γραφή "όλα κεφαλαία" στο ίντερνετ ισοδυναμεί με το να φωνάζεις δυνατά) ;)
Λοιπόν, η σκούπα είναι πάρα πολύ καλή. Βέβαια τα χαλιά, που είναι το δυσκολότερο σημείο, τα έχουμε σηκώσει, οπότε γι'αυτό θα ξέρω απ'το φθινόπωρο και μετά. Πάντως, στο παρκέ και τα πλακάκια σκίζει! Είναι πολύ δυνατή, μαζεύει τα πάντα (και η Αρήθα μαδάει πολύ τώρα τελευταία) και, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι το πόσο αθόρυβη είναι. Στα μείον, θα έβαζα μόνο το ότι είναι κάπως βαριά. Ελπίζω να σε κάλυψα ;)

λοιπον εμενα " η μαμα μου μου ειπε να παιρνω παντα miele σκουπες"( σα διαφήμιση ειναι αλλα ειναι αλήθεια) και οντως, δυο φορες μου χαλασαν οι μιλε μου λογω στριμωγμένης αποθήκευσης και υπερεντατικής χρήσης και δοκιμασα μια καλή siemens και μια καλή ταχα bosch... καμμία σχεση παιδια οι μιλε οι απλες των 2000 πετανε ηδη , υπηρχε και μια με 2500 που την κατηργησαν οι κακουργοι και υπαρχει κι αυτη που μαλλον θα αγορασω αυριο για τα σκυλογατοσπιτα.
Η συμβουλη μου ειναι οτι και οι αλλες της ιδιας μαρκας ειναι ακρως ικανοποιητικες και πολυ εργονιμικες, εκανα διπλασιο χρονο με τις αλλες μαρκες. Και εχω 6 μαζι με τα φιλοξενουμενα τωρα οποτε καταλαβαινετε... ειμα και λιγο τελειομανης...οποτε θα βγω αυριο και η θε πετυχω καπου την 2500αρα η θα παρω αυτην λογικα , να ξερετε οτι στο apothema.gr ειναι μονο 304Ε!!!! ενω κανονικά 320!!( τα ειδα στο scroutz.gr)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά από δοκτορα στο θέμα ( δεν είμαι καλή νοικοκυρά αλλά έχω κάτι με τις σκούπες:D) ψηφίζω miele δαγκωτό. Φυσικά και δεν κρατήθηκα και πήρα την cats and dogs και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη Τελευταία παίζει και ένα swifer για πατώματα για μια δυο φορές την ημέρα και επιτέλους βλέπω πάτωμα:redface::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια γνωστη μου που εχει σκυλο μου ειπε και για ενα επαγγελματικο συστημα καθαρισμου μe νερο το rainbow ειναι τσιμπημένο αλλα κραταει χρονια και πλενει και χαλια για τους μανιακους, εγω αυριο παω να παρω τη σκουπιτσα πρωι πρωι παντως γιτι το σαββατο δεν τη προλαβα

η σκουπα λεει παιδια ειναι λιγο πιο βαρια αλλα και πιο ευχρηστη απο την αλλη τελειωνεις πραγματικα σε 5 λεπτα οτι θα κανες πριν σε ωρα αυτο με το αθορυβο δεν πολυλειτουργει που λεει.

καλη χρηση :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back