Ηλεκτρονικό κολάρο

panosb

Νεοφερμένο μέλος

Ο panosb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καταρχάς σαν καινούριο μέλος να σας καλησπερίσω και εάν μπορείτε ναι με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα μου.
Έχω αποκτήσει των τελευταίο καιρό δυο γατάκια, μια κεραμιδόγατα και αγγλική κοντότριχη αλλά με το που βρουν ευκαιρία φεύγουν στην αυλή και μετά στο δρόμο ,με παλαμάκια και φωνές δεν έχω καταφέρει τίποτα και σκέφτομαι ένα κολάρο που βγάζει ήχο, το έχει δοκιμάσει κάνεις, ξέρει κάποιος κάτι;

https://www.hitecpet.com/soundbarrier.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο οτι καταλαβα αυτο το συστημα ειναι για να διωχνει τις γατες και τους σκυλους απο σημεια που δεν θελουμε να εχουν προσβαση. Δε νομιζω να λειτουργησει στην περιπτωση σου. Μηπως να εβαζες περιφραξη στην αυλη ωστε να βγαινουν εξω αλλα οχι στον δρομο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.Το καλυτερο ειναι απλα να μην τα αφηνεις να βγαινουν εξω.Οι κινδυνοι ειναι παρα πολλοι για να το διακινδυνευεις..:)

Καλημερα.Το καλυτερο ειναι απλα να μην τα αφηνεις να βγαινουν εξω.Οι κινδυνοι ειναι παρα πολλοι για να το διακινδυνευεις..:)

Κατι τετοιο θα σου προτεινα και εγω

Να πω λίγο πιο αναλυτικά το πρόβλημα, στην αυλή έχω ήδη πέντε γάτες ελεύθερες όποτε δεν μπορώ να την κλείσω.
Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να βγάζω έξω για λίγο της δικές μου χωρίς τον κίνδυνο να βγουν στο δρόμο και να της πατήσει κανένα αμάξι.
Με αυτό το σύστημα βάζεις ένα κολάρο στο γατί και έναν δέκτη στο σημείο που δεν θες να πλησιάσει και βγάζει έναν δυνατό ήχο όταν πλησιάζει και μαθαίνει να μην πηγαίνει εκεί,και λέω μπας και το έχει χρησιμοποίηση κάποιος ή ξέρει ότι κάνει δουλειά γιατί έχει κάνα πενηντάρικο συν τα μεταφορικά.

Εγω δεν το γνωριζω αυτο που λες.Ομως τι σχεση εχει ,που εξω εχεις γατες..με το αν θα αφηνεις αυτες που εχεις μεσα,..εξω;;:confused:Συγνωμη..αλλα δεν σε πιανω..:) εκτος των αλλων..εχεις σκεφτει οτι μπορει να κολλησουν καποια σοβαρη ασθενεια απο τις αλλες γατες;;

ενδιαφέρον ακούγεται αλλά αν μπορούσες να συνδυάσεις περίφραξη όπως σου είπε η sakura chan (οι ελεύθερες γατες θα βρουν τρόπο να μπαίνουν)και τη χρήση αυτού του κολάρου θα ήταν πολύ καλύτερα, αλήθεια βάλε μας το link που το έχεις βρει να το δώ λιγάκι:hmm:

εάν κλείσω την αυλή δεν θα μπορούν να μπαίνουν μέσα οι άλλες γιατί τους έχω μέρος να κοιμούνται και να τρωνε.

https://www.hitecpet.com/soundbarrier.html

Το ενδεχομενο να μη βγαινουν καθολου στην αυλη οι δικες σου οι γατες..το εχεις σκεφτει;

Ναι αλλά σαν τελευταία λύση ,εάν μπορώ κάπως να το βολέψω θα ήθελα να βγαίνουν λίγο έξω για να παίζουν και να μην είναι όλη μέρα μέσα.

ειναι απλο, βαζεις πορτακι στην περιφραξη. Την ημερα το εχεις κλειστο και οποια γατα προλαβε να μπει μπηκε και το βραδυ το ανοιγεις για να μπαινοβγαινουν (υποθετω οτι δεν αφηνεις τις δικες σου να βγαινουν εξω τα βραδια)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back