Ηλικία ζευγαρώματος;;;

σιεννα

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολους!Ειμαι και εγω ενα καινουριο μελος στη γατοπαρεα.Εχω τρια γατακια τη Σιεννα που ειναι μαμα και τα δυο παιδια της τον κοζυ και την μεντη.ειναι περιπου 5,5μηνων τωρα τα μικρουλια.προχθες ειδα κατι που με παρεξενεψε.Ο Κοζυ ηταν πανω στην αδερφη του και τη δαγκωνε οπως δαγκωνει ο αρσενικος τη θυληκια οταν ζευγαρωνουν.Τον επιασα και ειδα οτι το πουλακι του ηταν εξω(συγγνωμη αλλα δεν εβρισκα πως αλλιως να το πω)Ειναι δυνατον να εχει ορμες απο τοσο νωρις?Μολις 5,5μηνων γατακι?και αν ναι υπαρχει πιθανοτητα να μεινει εγκυος τοσο μικρο το θυληκο?εχω ακουσει οτι το αγορι στειρωνεται κοντα στους 8 μηνες.Ισχυει η μηπως πρεπει να βιαστω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις δει και αλλα σιμαδια μηπος σιμαδευει και με ουρα?Η θηλικια κανει συνεχεια νιαου κιλιεται κατω και δηχνει τη κοιλια της?
Μαλλον θα πρεπει να βιαστεις τουσ ηρθε προορα η ορεκσουλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα,τα αρσενικα μπορουν να στειρωθουν και απο 6 μηνων.αν εισαι σιγουρη οτι το θηλυκο δεν εχει οισρτο μπορεις να το καθυστερησεις λιγο ακομη.παντως αν στειρωθουν πρεπει να τρωνε ειδικη ξηρξ τροφη για στειρωμενους γατους γιατι μπορει να παθουν ουρολιθιαση,πιο πολυ για τα αρσενικα ισχυει αυτο.κονσερβα μπορουν να τρωνε οποια μαρκα αλλα ξηρα τροφη μονο ειδικη.

Καλώς ήρθες!
Εγώ θα πρότεινα να συζητήσεις με κτηνίατρο και να το στειρώσεις το αγοράκι να μη σου φύγει εκεί που δεν το περιμένεις.

Οχι δεν είναι μικρός για να θέλει να ζευγαρώσει! Προσοχή γιατί εάν η γατούλα έχει την ίδια ηλικία, δεν θα αργήσει καθόλου να μείνει έγγυος!!!! Επικοινώνησε με κάποιον κτηνίατρο!

οχι δε εχει δειξει αλλα σημαδια.το κοριτσακι το παιρνει σαν παιχνιδι,δεν δειχνει κανενα σημαδι οιστρου.και ο Κοζυ μια φορα το εχει κανει μονο.Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,μαλλον πρεπει να τον στειρωσω απο τωρα για να μη βασανιστει καθολου στη συνεχεια

καλη τυχη με τη στειρωση:happy::)

Και τα δύο βουρ για στείρωση Σιέννα! Όταν ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι, αρσενικά και θηλυκά αστείρωτα, η φύση ξυπνάει πολύ γρήγορα. Άλλωστε 5,5 μηνών είναι σχετικά νωρίς, υπάρχουν γατούλες που σέρνουν από τους 4 μήνες. Το κακό είναι ότι σ' αυτή την ηλικία δεν είναι ό,τι καλύτερο να μείνει έγκυος η γατούλα σου, και με τον αδερφούλη μέσα στο σπίτι δε θα αργήσει καθοοόλου να γίνει το κακό. Κατά πάσα πιθανότητα το έχουν επιχειρήσει ξανά ώρες που δεν τους βλέπεις το ατόπημα;)
(επίσης επειδή ακριβώς έχει τον αδερφούλη κοντά, είναι πολύ πιθανό να μη δείξει έντονα σημάδια οίστρου η μικρούλα...)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back