indrilgon
Δραστήριο μέλος

Υ.Σ.
Είναι σίγουρα αδεσποτακι την είχα πετυχει κάνα δύο φόρες τον χειμώνα μέσα στην λάσπη και την βρόμια και δεν κατάφερα να την πιάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ θα σου έλεγα να την δεί ένας γιατρός, και να δεί και πόσο προχωρημένη είναι... και ανάλογα να πράξει.

Άγρια η γάτα άγρια και τα γατάκια. Με την πρώτη ευκαιρία θα την κοπανήσουν.
Αν είναι τόσο άγρια όπως λές, και σε μπάνιο να την αφήσεις, ΔΕΝ θα την ξαναπιάσεις.... θα γίνει σκοτωμός.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Την έβαλα ήδη στο μπάνιο ξέχασα να το αναφέρω. Πολύ προχωρημένη να φανταστείτε την σέρνει την κοιλίτσα της (θα βάλω Φώτο). Μέσα στην εβδομάδα φαντάζομαι…. Δύστυχος τέτοια ώρα και μέρα μόνο από το σούπερ μπορώ να πάρω που έχει μόνο one και Friskies να πάρω και να την αναμίξω με πουρινα που έχω? Έχω σκόνη για γάλα για γατάκια να της κάνω γάλα? Κάτι ακόμα φοβάμαι πώς όταν γεννήσει θα γίνει πολύ άγρια πως θα χρησιμοποιώ το μπάνιο?Βαλε της μια κουτα σε σκοτεινο μερος με πανια ή εφημεριδες μεσα,και παρε τροφουλα κιτεν οσο πιο γρηγορα μπορεις.Βαλε την σε ενα μικρο μερος,οπως π.χ. στο μπανιο για να μην πανικοβληθει σε μεγαλ χωρο.Ποσο προχωρημενη ειναι η εγκυμοσυνη;
julia
Διακεκριμένο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Όχι δεν κάνει κάτι ούτε προσπαθεί να φύγει είναι ήρεμη, αγριεύει αν πάω να την σηκώσω η να τις πάρω το φαγητό. Της έχω άμμο μέσα στο μπάνιο. Είναι πολύ ήσυχη αλλά νομίζω φοβισμένη…Και πέρα απο αυτό... Πως θα την έχεις με τα γεννητούρια στην γατοφόρο που δεν θα μπορείς να την ανοίξεις ή να την ξανακλείσεις? Με το θέμα τουαλέτα της??
Εγώ θα σου έλεγα να την δεί ένας γιατρός, και να δεί και πόσο προχωρημένη είναι... και ανάλογα να πράξει.
Άγρια η γάτα άγρια και τα γατάκια. Με την πρώτη ευκαιρία θα την κοπανήσουν.
Αν είναι τόσο άγρια όπως λές, και σε μπάνιο να την αφήσεις, ΔΕΝ θα την ξαναπιάσεις.... θα γίνει σκοτωμός.
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το μπάνιο αφού γεννήσει, μπορεί να μην μπορείς να μπεις... αν σου κάνει χχχχχ, μπορεί και να μην κάνει.
Και μετά έρχεται και το θέμα τι θα γίνουν τα μωρά... που θα πρέπει να περάσουν 2 μήνες για να τα δώσεις... πάμε μέσα Ιουλίου.
Αυγουστος, όλοι λείπουν.. καλός Σεπτέμβρης.ΟΛΑ πρέπει να τα σκεφτείς. Και αναλόγως πράττεις.
Εγώ κλασσικά... γιατρό.
ruko
Διάσημο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Έχει υπέροχα γαλάζια μάτια! Σίγουρα το κινητό μου δεν ενδικνιτε για φωτογραφίσεις.
ruko
Διάσημο μέλος

Κουκλίτσα είναι και μη φοβάσαι, σε λίγες μέρες θα σε εμπιστεύεται περισσότερο.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Την μάνα που είναι μαθημένη έξω θα την πάω στο νησί αφού στειρωθεί (το πατρικό μου είναι στην έξοχη με οκτο στρέμματα κήπο. Και οι μόνες γάτες που κυκλοφορούν είναι οι στειρωμένες δικες μας.) Ένα γατάκι θα κρατήσω εγώ, μπορεί και δυο. Εκτός βεβαία αν την προλάβει ο γιατρός και κάνει κατευθείαν στείρωση. Σε αυτή την περίπτωση θα το παλέψω περισσότερο στην εξημέρωση της και θα την κρατήσω.Δεν μπορώ να σου πώ τί θα γίνει και για πόσο θα είναι ήρεμη.. τώρα ή αργότερα...
Το μπάνιο αφού γεννήσει, μπορεί να μην μπορείς να μπεις... αν σου κάνει χχχχχ, μπορεί και να μην κάνει.
Και μετά έρχεται και το θέμα τι θα γίνουν τα μωρά... που θα πρέπει να περάσουν 2 μήνες για να τα δώσεις... πάμε μέσα Ιουλίου.Αυγουστος, όλοι λείπουν.. καλός Σεπτέμβρης.
ΟΛΑ πρέπει να τα σκεφτείς. Και αναλόγως πράττεις.
Εγώ κλασσικά... γιατρό.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ελπίζω μόνο να μην έχεις κανονίσει διακοπές.

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Ναι, καλέ μια χαρά είναι...
Ελπίζω μόνο να μην έχεις κανονίσει διακοπές.![]()
Εγώ θα τελειώσω με την σχολή μέσα Ιούλιου. Σε κάνα δίμηνο δηλαδή…Και μετά στην Πάρο…
moukelis
Επιφανές μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος

Κάτι ακόμα έχει φάει τον αγλέορα, μια κονσέρβα τόνο, δυόμισι μερίδες ξηρή τροφή και μι μερίδα κονσέρβα. Είναι νορμάλ αυτό η είναι απλά λαίμαργη και να σταματήσω να τις βάζω?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μην την ταΐσεις άλλο, θα την πέσει βαρύ και μπορεί να τα βγάλει. Νεράκι να έχει.

indrilgon
Δραστήριο μέλος

Δεν μου κάνει τόσο χχχχχχ τώρα αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Μα δεν είναι πανέμορφη????
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool