Ημίαιμη Σιάμ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Μπορει να ειναι χαμηλα αρκετες μερες πιο πριν.Ποτε σκληρυνε;Θα τη νιωσεις να ειναι σαν πετρα κυριολεκτικα,ειδικα χαμηλα.Μερικες κατεβαζουν και πρωτογαλα,γυρω απο τη θηλη σχηματιζεται ενα κυκλακι που φουσκωνει.Τα νιωθεις τα γατακια;
Ναι τα γατάκια τα νιώθουμε. Δεν είναι σαν πέτρα η κοιλία της; Αλλά είναι αρκετά σκληρή. Γύρο από κάποιες από της θηλές της έχει κάτι σαν ξεραμένο γάλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τοτε λογικα πρεπει να ειναι στις μερες της.Νερακι να της εχεις μπολικο και τη φωλιτσα της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μας τίμησε ακόμα η κυρία! Τώρα έχω πάλι θέμα με το όνομα εγώ την φωνάζω Αήσα και Σάσα και ο φίλος μου την λέει Ινώ γιατί δεν το αρέσει το άλλο. Θα μου το διχάσει το ζώο…
Είναι πανέμορφη!!!! Τόσο αιθέρια…:inlove::inlove::inlove:

Παντως κι εγω νομιζω οτι εχει κατι απο tabby σιαμ η μικρη...Οσο κινουνται τα γατακια κι εχει ορεξη μη φοβαστε,η δικη μου εκανε 70 μερες κυηση.

311.jpg

313.jpg

320.jpg

315.jpg

310.jpg

309.jpg

Το σπίτι είναι βέβαια ένα μαύρο χάλι σε αυτή την φάση του σχεδίου (πλένω τα χαλιά και μαζεύω τα χειμονιατικα) αλλά με το κινητό του φίλου μου έχουμε τουλάχιστον αξιοπρεπείς φωτογραφίες.:P:P:P

Παντως κι εγω νομιζω οτι εχει κατι απο tabby σιαμ η μικρη...Οσο κινουνται τα γατακια κι εχει ορεξη μη φοβαστε,η δικη μου εκανε 70 μερες κυηση.
Ναι πραγματικά είναι σαν tabby Σιάμ με λεύκα μπαλώματα. Μου είπε σήμερα μια φίλη μου που μένει κοντά στο σημείο που την μάζεψα ότι είναι μια γιαγιά που έχει Σιάμ και τις ζευγαρώνει αβέρτα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί και αυτής της το είπαν.:/:

Λες;Παντως δυσκολο μου φαινεται,οι περισσοτεροι εχουν seal εδω στην Ελλαδα.Να εχει tabby η γιαγια και να το ζευγαρωνει και αβερτα;

Λες;Παντως δυσκολο μου φαινεται,οι περισσοτεροι εχουν seal εδω στην Ελλαδα.Να εχει tabby η γιαγια και να το ζευγαρωνει και αβερτα;

Σιελ θα έχει, εγώ υποθέτω ότι είναι διασταύρωση τεγρε κεραμιδογατας και Σιάμ, ή κάτι τέτοιο…:hmm:

Μπα,δε βγαινουν με ποιντς απο τετοιες διασταυρωσεις...Ο,τι και να ειναι,εχει παρει παντως την τρυφεροτητα των σιαμ!

Μακάρι να της μειασου τα μωράκια!!!!:redface::redface::redface:

Μου θυμίζει και έναν γατούλη που είχες βάλει Φώτος του, που η μαμά του έμοιαζε με Βιρμανίας. Οπότε μάλλον δεν είναι και ιδιαίτερα σπάνιος αυτός ο τύχεoς συνδυασμός…:inlove:

Ναι μακαρι να της μοιασουν τα μωρακια,θα βγουν κουκλακια!

Τι εγινε,εχουμε κανενα νεοτερο???

Τι εγινε,εχουμε κανενα νεοτερο???
Όχι ακόμα να γεννήσουμε…..:happy: Μα τα χώνεψε?:blink::blink::blink:

Αν δεν την ταισες αρκετα,ισως:lol:

Αν δεν την ταισες αρκετα,ισως:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν την βλέπω ιδιαίτερα πρόθυμη πάντως:P

Μαλλον της αρεσει η εξτρα περιποιηση που λαμβανει και φοβαται μα τη χασει μετα τη γεννα,τωρα της φαινεται οτι ζει σε σπα,γαληνη και ευτυχια...:)

Καλησπέρα!:hello: Ακόμα να γεννήσουμε! Και όλο και φουσκώνει(πόσο ακόμα) σήμερα παρατήρησα ένα από τα γατάκια πραγματικά να προεξέχει από την κοιλίτσα της για λίγο.:blink:
Ακόμα εχο άλλο ένα πρόβλημα η μικρή σκουπίζετε με τον τρόπο που το κάνει ο γατουλης του βίντεο: :sick::sick::sick:

https://www.youtube.com/watch?v=VEnt7xBqrN8
Μπορώ να την κάνω να το σταματήσει (ευτυχώς το κάνει στο πλακάκι και όχι σε χαλι)???

Ακόμα κάτι, δεν πολύ τρώει την ξέρη, να επιμένω ή να της δώσω πάστα?:hmm:

Είναι πολύ αστείο το βίντεο, αλλά φαντάζομαι ότι στην πράξη θα είναι εκνευριστικό.:redface: Μήπως έχει σχέση με εσωτερικά παράσιτα? Μπορείς να ρωτήσεις το γιατρό, μήπως χρειάζεται αποπαρασίτωση.

Να της δινεις ο,τι θελει να φαει,αλλα αν δεν ειναι πληρης τροφη καλο ειναι να παιρνει τις προσθετες βιταμινες.Μπορει να μειωσε το φαγητο της γιατι ετοιμαζεται να γεννησει.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back