Ημίαιμη Σιάμ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

• Thread starter Thread starter SHIBA
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλημέρα και από εμένα. Τώρα είδα το θέμα σου και είναι αξιολάτρευτη μικρούλα. Η κοιλίτσα της είναι όλα τα λεφτά. Είσαι πολύ τυχερή που ζείς τέτοια εμπειρία με την μικρή σου. Άντε με το καλό. Φωτογραφίες οπωσδήποτε!!!! Αναμένω με αγωνία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα εχο άλλο ένα πρόβλημα η μικρή σκουπίζετε με τον τρόπο που το κάνει ο γατουλης του βίντεο: :sick::sick::sick:

https://www.youtube.com/watch?v=VEnt7xBqrN8
Μπορώ να την κάνω να το σταματήσει (ευτυχώς το κάνει στο πλακάκι και όχι σε χαλι)???
Εχουμε κανένα νέο από την εγκυμονούσα?Αυτό το κάνει αμεσως μετά την τουαλέτα?Γιατί το έκανε και μια αδεσποτούλα αυτό λίγες ώρες πριν γεννήσει.Βέβαια εκείνη το έκανε στο άσχετο,όχι μετά την αφόδευση:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδώ μας γκάστρωσε και εμάς από την αγωνία αυτό το γατόνι.. για να δούμε τι θα μας δώσει:redface:

Εμένα το κάνει αυτό ο μεγάλος μου (εικονιζόμενος:P). Μπορεί εμένα βέβαια να τον τρώει απλά ο @@@λος του:hmm:

Είναι πολύ αστείο το βίντεο, αλλά φαντάζομαι ότι στην πράξη θα είναι εκνευριστικό.:redface: Μήπως έχει σχέση με εσωτερικά παράσιτα? Μπορείς να ρωτήσεις το γιατρό, μήπως χρειάζεται αποπαρασίτωση.

Αρχικά δεν είχα πρόβλημα το καθάριζα αλλά τώρα πια πάει τουαλέτα τέσσερεις-πέντε φόρες την μέρα! Σίγουρα θέλει αποπαρασιτοση, αλλά πρέπει να γεννήσει πρώτα για να ξέρουμε το ακριβές βάρος της.;)

Να της δινεις ο,τι θελει να φαει,αλλα αν δεν ειναι πληρης τροφη καλο ειναι να παιρνει τις προσθετες βιταμινες.Μπορει να μειωσε το φαγητο της γιατι ετοιμαζεται να γεννησει.;)

Μακάρι! Από την πέμπτη περιμένουμε!:P

Καλημέρα και από εμένα. Τώρα είδα το θέμα σου και είναι αξιολάτρευτη μικρούλα. Η κοιλίτσα της είναι όλα τα λεφτά. Είσαι πολύ τυχερή που ζείς τέτοια εμπειρία με την μικρή σου. Άντε με το καλό. Φωτογραφίες οπωσδήποτε!!!! Αναμένω με αγωνία.

Ευχαριστούμε!!! Μωρέ να γεννήσει αυτή με το καλό και όχι φωτογραφίες άλμπουμ ολόκληρο θα ανεβάσω!:P:P:P

Εχουμε κανένα νέο από την εγκυμονούσα?Αυτό το κάνει αμεσως μετά την τουαλέτα?Γιατί το έκανε και μια αδεσποτούλα αυτό λίγες ώρες πριν γεννήσει.Βέβαια εκείνη το έκανε στο άσχετο,όχι μετά την αφόδευση:blink:

Μπα:/: το μόνο νέο είναι ότι το βράδυ κοιμήθηκε στην γατοφορο! (δεν χώραγε στην κούτα πια και την πέταξα, έβαλα τα πανάκια της στην γατοφορο.)

εδώ μας γκάστρωσε και εμάς από την αγωνία αυτό το γατόνι.. για να δούμε τι θα μας δώσει:redface:

Μας γκαστρωσε δεν θα πει τπτ!:P
Εν τω μεταξύ κάνω στον φίλο μου «Καλά μέχρι να γεννήσει αυτή θα γεννήσω εγώ!» και γυρνάει αυτός πανικόβλητος! Δεν είχε ξανά ακούσει την έκφραση το χαζό.:lol::lol::lol:

Εμένα το κάνει αυτό ο μεγάλος μου (εικονιζόμενος:P). Μπορεί εμένα βέβαια να τον τρώει απλά ο @@@λος του:hmm:

Πως το σταματάμε όμως? Φοβάμαι μην το μάθει και στα γατάκια!:blink:

Μην του τα λές όμως έτσι απότομα και πάθει τίποτα το παιδί!!!!
άντε να γεννήσει!!! περιμένω πώς και πώς φωτογραφιούλες με τα μωράκια!!!

Μας γκαστρωσε δεν θα πει τπτ!:P
Εν τω μεταξύ κάνω στον φίλο μου «Καλά μέχρι να γεννήσει αυτή θα γεννήσω εγώ!» και γυρνάει αυτός πανικόβλητος! Δεν είχε ξανά ακούσει την έκφραση το χαζό.:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: πες του σε 8 μήνες παίρνω σειρά και πες μας τις αντιδράσεις του και τα χρώματα που αλλαξε.. :D

:lol::lol::lol: πες του σε 8 μήνες παίρνω σειρά και πες μας τις αντιδράσεις του και τα χρώματα που αλλαξε.. :D
Όχι καλέ να μου μείνει και στα χέρια δυο μέτρα άντρας και πώς να τον σηκώσω εγώ στο ένα πενήντα έξι μισό μου!:lol:

Αυτο το κανουν μερικες φορες για να σκουπιστουν,το εκανε μια φορα ο Τουλης στα σκεπασματα του πατερα μου μετα απο ενα καλο χ......μο!
Δεν ειναι στανταρ οτι θα το ξανακανει,ισως λογω της καταστασης την βολευει περισσοτερο να ...σκουπιστει ετσι:hmm:

Αυτο το κανουν μερικες φορες για να σκουπιστουν,το εκανε μια φορα ο Τουλης στα σκεπασματα του πατερα μου μετα απο ενα καλο χ......μο!
Δεν ειναι στανταρ οτι θα το ξανακανει,ισως λογω της καταστασης την βολευει περισσοτερο να ...σκουπιστει ετσι:hmm:
Παίζει γιατί η καημένη πάει να καθαριστεί και κυλάει. :lol::lol::lol::lol:
Μην της μείνει κουσούρι μονο.:P

Γι'αυτο μωρε το εκανε,μην ανησυχεις,ειναι καθαρουλες οι γατες!Αντε να γεννησει γιατι μας εσκασε,θελω να δω μωρουλια!

Καλό θα ήταν να έχε ις κάποιες αγορασμένες λιχουδιές έτσι ώστε όταν θα γεννήσει να χαρεί. Επίσης, φαντάζομαι πως έχεις παρατηρήσει ότι όταν ανοίγεις μία ντουλάπα η γάτα θέλει να μπει μέσα. Αυτό γίνεται γιατί το γατάκι ψάχνει μέρος να γεννήσει. Καλό θα ήταν λοιπόν να πάρεις μία κούτα να της βάλεις μέσα πετσέτες και να την αφήσεις σε μία γωνία. Η γάτα αν δεν βρει κάποιο καλύτερο μέρος θα γεννήσει εκεί.

Αυτά από εμένα...

Κανενα ευτυχες νεο???Αντε,θα σκασουν τα μωρα στριμωγμενα στην κοιλουμπιτσα!

Δυστυχώς όχι, αυτή η γάτα έχει αρχίσει να μου θυμίζει έντονα προεκλογικούς λόγους πολιτικών «ΘΑ» γεννήσει (τουλάχιστον είναι μέσα στο κλίμα της εποχής).:P Βεβαία από προχθές έχει αρχίσει να δείχνει ένα ενδιαφέρον για την ντουλάπα μου και τις βαλίτσες που κρύβω κάτω από τον καναπέ.:lol:

Άντε καλέ πια!!!:lol::lol:

Ε, κάτι είναι και αυτό! Δείχνει ότι ψάχνεται! Τουλάχιστον οι γάτες δεν είναι πολιτικοί, μπορεί να αργήσει λίγο αλλά θα τα βγάλει τα μωράκια που υποσχέθηκε!:)

Αντε καλέ πανέμορφη γατούλα, ενα ολόκληρο φόρουμ περιμένει να γεννήσεις.
Οταν βλέπω οτι υπάρχει καινούριο μήνυμα, λέω:''Γεννήσαμε''.
Αλλα αμα δεν το αποφασίσει η ίδια....:P

Αντε καλέ πανέμορφη γατούλα, ενα ολόκληρο φόρουμ περιμένει να γεννήσεις.
Οταν βλέπω οτι υπάρχει καινούριο μήνυμα, λέω:''Γεννήσαμε''.
Αλλα αμα δεν το αποφασίσει η ίδια....:P
Θέλει να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο τα μικρούλια μας….:lol:

Θέλει να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο τα μικρούλια μας….:lol:

Θα κάνουνε πές της:P Και τωρα να τα βγάλει , θα κάνουμε οτι δεν το ξέραμε και θα εκπλαγούμε''Mπα, ήσουν έγκυος καλέ:whistle::whistle:,ούτε που φάνηκε:D''
Αυτό θα πεί εντυπωσιακή εμφάνιση:happy:

:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back