Ημίαιμη Σιάμ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Θα κάνουνε πές της:P Και τωρα να τα βγάλει , θα κάνουμε οτι δεν το ξέραμε και θα εκπλαγούμε''Mπα, ήσουν έγκυος καλέ:whistle::whistle:,ούτε που φάνηκε:D''
Αυτό θα πεί εντυπωσιακή εμφάνιση:happy:

:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πραγματικά!!!
Και δεν της φαίνετε καθόλου της άτιμης, άμα δεν κυλούσε κάθε φορά που πάει να στρίψει δεν θα το καταλάβαινα!:P:P:P

Νομίζω έχουμε προόδους, χώθηκε μέσα στην βαλίτσα, την έβγαλα μετά πήγε κάτω από το κρεβάτι ανάμεσα στα χαλιά και όταν πήγα να την βγάλω μου έκανε ΧΧΧ όποτε πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο…;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες να'χετε μωρουλια μεχρι το βραδυ???Σε απ'ευθειας μεταδοση θα γινει ο τοκετος,ετσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες να'χετε μωρουλια μεχρι το βραδυ???Σε απ'ευθειας μεταδοση θα γινει ο τοκετος,ετσι?
Ναι! Θα έρθει και μια φίλη μου να βοηθήσει οπότε είμαστε όλοι σταντ μπαι…:P

κάτι μου λέει ότι μέχρι το βράδυ θα έχουμε νεώτερα :cool:

cat-facts-4-fff.jpg

Καλυτερα να μην ειναι ξενος κοσμος στο χωρο της Ζωη,στρεσσαρονται πολυ.

Καλυτερα να μην ειναι ξενος κοσμος στο χωρο της Ζωη,στρεσσαρονται πολυ.
Την έχει δει την φίλη μου, και την έχει λατρέψει όλο κεφαλάκια της έκανε,:happy: απλά επειδή θα γεννήσει και η δίκια της σε λίγο καιρό θέλει να συμμετάσχει σε γέννα.:/:

Τι γινεται,να ξενυχτησω να δω μωρακια???

αχ μπραβο μπραβο. οταν θα γεννησουν πες μας!!ελπιζω να γεννηθουν ολα υγειεστατα!!να ρωτισω κατι??τα μωρα οταν γινουν 2 μηνων θα τα δωσετε?γτ υπαρχει μια κοπελα που ψαχνει σιαμ

με το καλο τα μωρακια!!!ειμαστε ολοι σε αναμονη...:cool:

αχ μπραβο μπραβο. οταν θα γεννησουν πες μας!!ελπιζω να γεννηθουν ολα υγειεστατα!!να ρωτισω κατι??τα μωρα οταν γινουν 2 μηνων θα τα δωσετε?γτ υπαρχει μια κοπελα που ψαχνει σιαμ

Ακόμα τίποτα!:/: Δυστυχώς υπάρχει περίπτωση τα μώρα να τα δώσω μικρότερα τον 2 μηνών αν βρεθούν άτομα. :/:
Παιδιά έχω άλλη μια απορία, τι χρειαζετε το ζώο για να ταξιδέψει με λεωφόρο και πλοίο???:hmm:

Ακομα;Τα αισθανεσαι τα μωρα,κουνιουνται;
Βασικα στα ΚΤΕΛ ταξιδευουν στις αποσκευες,στο καραβι αν εχεις ειδικο κλουβακι μπορεις να το εχεις μαζι σου στο σαλονι ή στο καταστρωμα.Δε χρειαζεται τσιπ,μονο το βιβλιαριο με τα εμβολια του ή μια προσφατη βεβαιωση κτηνιατρου οτι ειναι υγιες,σε περιπτωση που ζητηθει.

Ακομα;Τα αισθανεσαι τα μωρα,κουνιουνται;
Βασικα στα ΚΤΕΛ ταξιδευουν στις αποσκευες,στο καραβι αν εχεις ειδικο κλουβακι μπορεις να το εχεις μαζι σου στο σαλονι ή στο καταστρωμα.Δε χρειαζεται τσιπ,μονο το βιβλιαριο με τα εμβολια του ή μια προσφατη βεβαιωση κτηνιατρου οτι ειναι υγιες,σε περιπτωση που ζητηθει.
Ναι κουνιούνται τα μικρούλια!:) Μήπως έχει πολλά και καθυστερεί? Εκτός αν περιμένει η άτιμη την Κυριακή να μην μπορώ να βρω και γιατρό αν γίνει κάτι.:/:

Ισα ισα,αν εχει πολλα λογικα θα βγουν πιο γρηγορα κι ευκολα,γιατι θα εχει περισσοτερες συσπασεις.Τι να πω,ισως εγινε λαθος υπολογισμος.

Λέτε να προλάβαινα για στείρωση και να έκανε λάθος ο γιατρός???:confused:

Πάντως, όταν γέννησε η Μπουμπού μου, η οποία σίγουρα είχε γεννήσει κι άλλες φορές, λίγες ώρες πριν, έγινε πολύ ανήσυχη, και όσο πλησίαζε η ώρα, νιαούριζε για να μας μαζέψει κοντά της (εμένα και την άλλη μου γάτα), και μόνο τότε ηρέμησε. Από όταν έγινε πολύ ανήσυχη σε 4 περίπου ώρες άρχισε ο τοκετός και ολοκληρώθηκε σε 1,5 ώρα περίπου. Έκανε συνολικά 4 γατάκια. Μερικές ημέρες πριν, παρατήρησα πως γύρω από τις θηλές είχε φύγει το τρίχωμα για να μπορούν να θηλάζουν τα μικρά. Δες αν γύρω από τις θηλές της έχει δημιουργηθεί ένας δακτύλιος χωρίς τρίχωμα.

DSC00031_365372.JPG

DSC00036.JPG

Στάση ύπνου:
DSC00038.JPG

Η Παναγια και ο Χριστος μαζι!!!!:blink::blink:
Καλε η κοιλια της θα εκραγει!!!!!:blink::blink::blink:
Ποσα μωρα λετε να χει???:hmm:

Η Παναγια και ο Χριστος μαζι!!!!:blink::blink:
Καλε η κοιλια της θα εκραγει!!!!!:blink::blink::blink:
Ποσα μωρα λετε να χει???:hmm:
γύρω στα 6 πιστέυω,δεν πρέπει να αργεί η ώρα της:hmm:πανέμορφη γατούλα πάντος,καλή τύχη με την γέννα και καλό κουράγιο

γύρω στα 6 πιστέυω,δεν πρέπει να αργεί η ώρα της:hmm:πανέμορφη γατούλα πάντος,καλή τύχη με την γέννα και καλό κουράγιο

Σιγουρα...αλλωστε για ποσο ακομα θα φουσκωνει.....:P

Θα κανει μπουμ η κοιλιτσα της,ποσο θα περιμενουμε ακομα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back