Ημίαιμη Σιάμ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

τι έγινε?γέννηασε?εχει καιρο να μπει η κοπελα αντε μας γκαστρωσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η κοπελα???????????:blink::blink::blink::redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

«Καλά μέχρι να γεννήσει αυτή θα γεννήσω εγώ!»

Αντε να γεννησει γιατι μας εσκασε,θελω να δω μωρουλια!

Μέχρι να γεννήσει το γατί σου γκαστρώθηκα εγώ.

Αντε καλε μας γκαστρωσες κι εμας!!!

Ας πει κάποιος σε αυτό το γατι να γεννησει επιτέλους:mad:.
Κοιτάξτε πόσες γκαστρώθηκαν και πόσοι ακόμα περιμένουν στην αίθουσα αναμονής για να δουν μωράκια.
Αντε καλό μου, άντε πια........

χαχαχχαχ εχεις ωραιο χιουμορ μπραβο

ουουφ!! και νόμισα οτι τελικά γέννησε!!!!

μακαρι να γεννησει εχω βαρεθει τετοια αναμονη

Νομίζω ότι όταν θα γεννήσει θα βγώ εγώ και θα μοιράζω τα πούρα.

τιποτα η γνωμη μου ειναι!!!!! ομορφη η γατουλα σου πανε να δεις την δικια μου στο βρηκα γατακι!!!

έχω την εντύπωση ότι η κυρία το κάνει εσκεμμένα για να κρατήσει το ενδιαφέρον υψηλό πάνω της :lol:

έχω την εντύπωση ότι η κυρία το κάνει εσκεμμένα για να κρατήσει το ενδιαφέρον υψηλό πάνω της :lol:
:up::up::up::up::up::up::up::up:
Μαλλον κατι τετοιο παιζει!
Δεν εξηγηται αλλιως!

ο γιατρός τι έχει πει?πόσων εβδομάδων είναι?τι λένε οι προβλέψεις?μας έχει φάει η αγωνία πια..ελπίζω μάνα να μη γεννήσει και να μας το πείς μετά από μέρες:mad::D

ακομα να γεννησει αυτη η κουκλιτσα?

Θέλετε να το παίξουμε λίγο; Να αρχίσουμε τα στοιχήματα δηλαδή μπάς και βγάλουμε και κάνα φράγκο (διακοπές έρχονται).
Εχουμε 2 θέματα για να στοιχηματίσουμε:
α)Πότε θα γεννήσει;
και
β)Πόσα θα κάνει;
Λέω α) σήμερα ή αυριο και β):hmm:5....

Θέλετε να το παίξουμε λίγο; Να αρχίσουμε τα στοιχήματα δηλαδή μπάς και βγάλουμε και κάνα φράγκο (διακοπές έρχονται).
Εχουμε 2 θέματα για να στοιχηματίσουμε:
α)Πότε θα γεννήσει;
και
β)Πόσα θα κάνει;
Λέω α) σήμερα ή αυριο και β):hmm:5....
μαρή τζογαδόρισα και δε σου φαίνεται:Pεγώ πάντως δε παίζω μαζί σου..είσαι καλή στους αριθμούς εσύ:lol:

εγώ είμαι μέσα! λέω για Κυριακή. 4 γατάκια!

Δευτέρα πρωί και 4 γατόνια :up:

που βάζουμε και το ποσό στοιχήματος Raktia ? :lol:

που βάζουμε και το ποσό στοιχήματος Raktia ? :lol:

Να σας δώσω ένα αριθμό λογαριασμού;:whistle:
Τι απόδοση να δώσουμε σήμερα και πόσο να πέφτει μετά;
Νομίζω ότι όσο περνάνε οι μέρες θα πρέπει να πέφτει. Είναι ήδη εκπρόθεσμο το γατί.:blink:
Να πούμε 1/2.5 για σήμερα; και να το ρίχνουμε 0,5 για κάθε μέρα;
Και για όσους θέλουν να το χοντρύνουν, μπορούν να λένε και πιο συγκεκριμένα δλδ σήμερα μεταξύ 13:00 και 16:00. Θα ανεβαίνει και η απόδοση έτσι.

εγω λέω σαββατο και 4

Να σας δώσω ένα αριθμό λογαριασμού;:whistle:
Τι απόδοση να δώσουμε σήμερα και πόσο να πέφτει μετά;
Νομίζω ότι όσο περνάνε οι μέρες θα πρέπει να πέφτει. Είναι ήδη εκπρόθεσμο το γατί.:blink:
Να πούμε 1/2.5 για σήμερα; και να το ρίχνουμε 0,5 για κάθε μέρα;
Και για όσους θέλουν να το χοντρύνουν, μπορούν να λένε και πιο συγκεκριμένα δλδ σήμερα μεταξύ 13:00 και 16:00. Θα ανεβαίνει και η απόδοση έτσι.

μπορούμε να αποκλείσουμε το χρονικό όριο κατά το διάστημα των εκλογών διότι το γατί θα τα έχει κάνει πάνω του από τις φασαρίες άρα που κέφι για γενοβολίματα .

Μεγάλες πιθανότητες έχει το Δευτέρα πρωί μιας και είναι αργία άρα οι περισσότεροι που θα έχουν ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ το πρωί θα είναι κόκαλα άρα θα υπάρχει σχετική ησυχία , συνθήκη που ίσως να βολεύει περισσότερο τη γατούλα να γεννήσει .

επίσης να σημειώσω ότι μεγάλες πιθανότητες γέννας έχουμε και Δευτέρα βράδυ μιας και ότι θα δουλεύουν οι περισσότεροι τη Τρίτη μπορεί να έχουν πάει από νωρίς για ύπνο ή άλλες βραδυνές δραστηριότητες :happy:

άρα έχουμε

Δευτέρα 08.00-11.00 1/2.5 50?
Δευτέρα 21.00-23.00 1/2 80?

που κάνουμε τη κατάθεση; :cool:

:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back