Ημίαιμη Σιάμ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Παιδια, εγω ανησυχω!
Εχει κανεις το τλφ της φιλης μας να μαθουμε τι εγινε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω Όχι αν και πρέπει να ηρεμήσεις αφού είπανε ότι γέννησε τώρα περιμένουμε Φώτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω Όχι αν και πρέπει να ηρεμήσεις αφού είπανε ότι γέννησε τώρα περιμένουμε Φώτο

Απ'οτι κατάλαβα στην τελευταία ενημέρωση είπε οτι γεννάει, όχι οτι τελειώσε η διαδικασία.Παίρνει και κάποιες ώρες...Κι εγω ανησυχω...:(

url=https://mycat.e-steki.gr/gallery/showimage.php?i=9730&c=favorites]
050_thumb.jpg
[/url]Είχα μέρες να παρακολουθήσω το θέμα και διαβάζοντας τώρα την εξέλιξη,ομολογώ οτι είναι και περίεργο που δεν ξαναεπικοινώνησε και ανησυχητικό.Ελπίζω όλα να είναι καλά:).

Πως ειστε καλε?Ανησυχουμε...

Απ'οτι κατάλαβα στην τελευταία ενημέρωση είπε οτι γεννάει, όχι οτι τελειώσε η διαδικασία.Παίρνει και κάποιες ώρες...Κι εγω ανησυχω...:(

για να δούμε.. αυτή η γατούλα μας έχει κρατήσει πολύ σε αγωνία.. :rolleyes:

Τι γίνετε ?

Μάλλον θα έχουν πέσει πολλά στην κοπέλα και προσπαθεί να τα κουμαντάρει! Ελπίζω να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα..

Aντε κοπελια,περιμενουμε τα νεα σας!!!:up:
Οσο για τον φιλο σου,μαλλον επεσε επιδημια,κι εγω χωρισα προχθες:down:

Aντε κοπελια,περιμενουμε τα νεα σας!!!:up:
Οσο για τον φιλο σου,μαλλον επεσε επιδημια,κι εγω χωρισα προχθες:down:
Ειναι η κρισης του καλοκαιριου διακοπες μονοι και ελευθερια:mad:

Που ειναι τα γατακια οεο ε που ειναι?
Θα σκασω και με αυτην τι γεννα.:sick:
Ευχομαι ολλα να πηγαν καλα :)

ααααααχ κανενα νέο από την γατούλα? τίποτα?

Παιδιά σορρυ που δεν μπήκα νωρίτερα. Δεν ξέρω ούτε πόσα ούτε πως είναι τα γατάκια. Τα έχω στην κουζίνα και η φίλη μου βάζει φαγητό και νερό, ούτε αυτή έχει δει γιατί της χίμηξε μια φορά η μικρή και φοβάται. Εγώ είμαι Χάλια και ψυχολογικά και από άποψη υγείας και τρέχω στα νοσοκομεία άποψη την Κυριακή. Γενικά μια κατάσταση απαίσια. Με το στομάχι μου τόσο άσχημα ου μόλις σκεφτομε τα γατάκια(και την γεννά ) να κάνω εμετό.:(:(:(:(:(

Έλα μωρέ!:/:
Εντάξει η γάτα έχει φοβηθεί, πιστεύω θέλει τον χρόνο της, εσύ παιδί μου τί έπαθες;;;
Για συγκεντρώσου και γίνε καλά γρήγορα!!!

καταρχήν ψυχραιμία!! μάλλον ίωση έχεις γιατί και η αδερφή μου έτσι ήταν και με 39 πυρετό! ξεκουράσου και θα γίνεις σύντομα οκ!!

Παιδιά σορρυ που δεν μπήκα νωρίτερα. Δεν ξέρω ούτε πόσα ούτε πως είναι τα γατάκια. Τα έχω στην κουζίνα και η φίλη μου βάζει φαγητό και νερό, ούτε αυτή έχει δει γιατί της χίμηξε μια φορά η μικρή και φοβάται. Εγώ είμαι Χάλια και ψυχολογικά και από άποψη υγείας και τρέχω στα νοσοκομεία άποψη την Κυριακή. Γενικά μια κατάσταση απαίσια. Με το στομάχι μου τόσο άσχημα ου μόλις σκεφτομε τα γατάκια(και την γεννά ) να κάνω εμετό.:(:(:(:(:(

μην πανικοβαλλεσαι κοπελα μου
Αν συνεχισεις να εχεις εντονα συπτωματα και δεν υποχωρουν πηγαινε σε εναν γιατρο να σου δωσει κατι να ηρεμησεις
Για την γατουλα, φυσικο ειναι να θελει να προσπατευσει τα παιδια της,δεν την ξερει κιολας την φιλη σου, μη στεναχωριεσαι. Παρε τον γιατρο σου τηλ για καμια συμβουλη
ευχομαι να πανε ολα καλα, περαστικα σου

Γρηγορα περαστικα σου ευχομαι.
Αντε να γινεις γρηγορα καλα και να μαθουμε τι εκανε και η γατουλα.

Περαστικα!Προσεχε τον εαυτο σου!Οταν καποια στιγμη μπορεσεις,θα μας πεις και τα νεα σας:)!

Περαστικα κοπελια,κοιτα να γινεις εσυ καλα,σωματικα και ψυχολογικα,και μετα μας λες και τι εγινε με τα γατακια;)

Αφού η γατούλα γέννησε και είναι καλά αυτό είναι που μας αγωνιούσε,
:up: Σου ευχομαι κ εγώ περαστικά, συμβαίνουν αυτά με την υγεία μας και ... ψυχραιμία με την γατούλα, καλό είναι , μόλις γίνεις λίγο καλύτερα να την φροντίζεις κ εσύ γιατί το καημένο θα είναι σε σύγχιση τώρα, μόλις γέννησε, αν είναι κ πρωτάρα είναι φυσιολογικό να χιμίξει στη φίλη σου.... οι γάτες δεν είναι τα πιο κοινωνικά ζώα του κόσμου:lol::lol: επίσης προσοχή στο πως της συμπεριφέρεστε, βάλτε της φαγάκι και νεράκι, ένα καλό και τρυφερό λόγο (η φίλη σου) και μετά θα αναλάβεις εσύ που σε γνωρίζει, υπάρχει ξέρεις κίνδυνος να τα παρατήσει τα γατάκια, να τα απορρίψει κ να έχεις άλλα.. εμένα μια γατούλα πριν 2μήνες παράτησε τα τρία μικρά επειδή μπήκε ο πατέρας μου με μια γνωστή που ήθελε να τα δει... ευτυχώς υπήρχε κ άλλη γάτα κ τις τα έβαλα. ειδικά στη φίλη σου που έδειξε αγριάδες, ας μην έχει πολλά πολλά μαζί της.

Και παλι περαστικά σου

Είμαι να σκάσω! Τα μικρά είναι τέσσερα 3 γκρι τιγρε και ένα μαύρο. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζα, χώρισα όποτε έχασα και την μεταφορά με το αυτοκίνητο και την παραμονή στην Αθήνα. Όποτε δεν μπορώ να πάρω τα μικρά μαζί(στο νησί δεν θέλει τόσα γατιά έξτρα η μητέρα μου) και έχω τρελαθεί! Στην φιλοζωική δεν μπορώ να τα αφίσα γιατί θα τους κάνουν ευθανασία και οι ποίοι ενδιαφερόμενοι την έκαναν με ελαφρά μόλις είδαν ότι δεν μοιάζουν με Σιάμ! (Για να μην αναφέρω της φοβέρες προτάσεις «Ε άστα σε ένα χωράφι με την μάνα όλο και κάποιο θα ζήσει» ή «Ελαφρά μωρέ και στον δρόμο φαγητό και νερό έχουν.»)
:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back