fru_fru
Δραστήριο μέλος
Εχει κανεις το τλφ της φιλης μας να μαθουμε τι εγινε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
εγω Όχι αν και πρέπει να ηρεμήσεις αφού είπανε ότι γέννησε τώρα περιμένουμε Φώτο
Απ'οτι κατάλαβα στην τελευταία ενημέρωση είπε οτι γεννάει, όχι οτι τελειώσε η διαδικασία.Παίρνει και κάποιες ώρες...Κι εγω ανησυχω...

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Απ'οτι κατάλαβα στην τελευταία ενημέρωση είπε οτι γεννάει, όχι οτι τελειώσε η διαδικασία.Παίρνει και κάποιες ώρες...Κι εγω ανησυχω...![]()
για να δούμε.. αυτή η γατούλα μας έχει κρατήσει πολύ σε αγωνία..

emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Οσο για τον φιλο σου,μαλλον επεσε επιδημια,κι εγω χωρισα προχθες
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι η κρισης του καλοκαιριου διακοπες μονοι και ελευθεριαAντε κοπελια,περιμενουμε τα νεα σας!!!
Οσο για τον φιλο σου,μαλλον επεσε επιδημια,κι εγω χωρισα προχθες![]()

Που ειναι τα γατακια οεο ε που ειναι?
Θα σκασω και με αυτην τι γεννα.

Ευχομαι ολλα να πηγαν καλα

emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

Εντάξει η γάτα έχει φοβηθεί, πιστεύω θέλει τον χρόνο της, εσύ παιδί μου τί έπαθες;;;
Για συγκεντρώσου και γίνε καλά γρήγορα!!!
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά σορρυ που δεν μπήκα νωρίτερα. Δεν ξέρω ούτε πόσα ούτε πως είναι τα γατάκια. Τα έχω στην κουζίνα και η φίλη μου βάζει φαγητό και νερό, ούτε αυτή έχει δει γιατί της χίμηξε μια φορά η μικρή και φοβάται. Εγώ είμαι Χάλια και ψυχολογικά και από άποψη υγείας και τρέχω στα νοσοκομεία άποψη την Κυριακή. Γενικά μια κατάσταση απαίσια. Με το στομάχι μου τόσο άσχημα ου μόλις σκεφτομε τα γατάκια(και την γεννά ) να κάνω εμετό.![]()
μην πανικοβαλλεσαι κοπελα μου
Αν συνεχισεις να εχεις εντονα συπτωματα και δεν υποχωρουν πηγαινε σε εναν γιατρο να σου δωσει κατι να ηρεμησεις
Για την γατουλα, φυσικο ειναι να θελει να προσπατευσει τα παιδια της,δεν την ξερει κιολας την φιλη σου, μη στεναχωριεσαι. Παρε τον γιατρο σου τηλ για καμια συμβουλη
ευχομαι να πανε ολα καλα, περαστικα σου
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε να γινεις γρηγορα καλα και να μαθουμε τι εκανε και η γατουλα.
marzep
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου ευχομαι κ εγώ περαστικά, συμβαίνουν αυτά με την υγεία μας και ... ψυχραιμία με την γατούλα, καλό είναι , μόλις γίνεις λίγο καλύτερα να την φροντίζεις κ εσύ γιατί το καημένο θα είναι σε σύγχιση τώρα, μόλις γέννησε, αν είναι κ πρωτάρα είναι φυσιολογικό να χιμίξει στη φίλη σου.... οι γάτες δεν είναι τα πιο κοινωνικά ζώα του κόσμου
επίσης προσοχή στο πως της συμπεριφέρεστε, βάλτε της φαγάκι και νεράκι, ένα καλό και τρυφερό λόγο (η φίλη σου) και μετά θα αναλάβεις εσύ που σε γνωρίζει, υπάρχει ξέρεις κίνδυνος να τα παρατήσει τα γατάκια, να τα απορρίψει κ να έχεις άλλα.. εμένα μια γατούλα πριν 2μήνες παράτησε τα τρία μικρά επειδή μπήκε ο πατέρας μου με μια γνωστή που ήθελε να τα δει... ευτυχώς υπήρχε κ άλλη γάτα κ τις τα έβαλα. ειδικά στη φίλη σου που έδειξε αγριάδες, ας μην έχει πολλά πολλά μαζί της.Και παλι περαστικά σου
indrilgon
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool