Ημίαιμη Σιάμ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Βάζεις Αγγελία, στους 2 μήνες στειρώνεις την μάνα. Και εύχεσαι να βρούν καλά σπίτια.:( Την μάνα, σαν πιο δύσκολη περίπτωση ίσως να την δεχτούν στο νησί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως να ρωτήσεις και στο νησί εάν κάποιος φίλος ή γνωστός θέλει γατάκι? Επειδή και εγώ είμαι από επαρχία, ξέρω ότι θέλουν γατούλες έστω και σε αυλή (φυσικά περιορισμένη μην έχουμε και ατυχήματα!). Δεν χάνεις να ρωτήσεις.. Εσείς θα κρατήσετε κανένα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λεει να κρατησει την μαμα,για τα γατακια θελει σπιτια:hmm:

Ψυχραιμία, το ότι "δεν μοιάζουν με σιαμ" δεν έχει να κάνει, :(:(:( όποιος θέλει γατι να μοιάζει με κάτι... και μετά δεν θέλει γατί γιατί δεν μοιάζει....:/::/: τότε άστον καλύτερα!!!

Καλό είναι να χαλαρώσεις όμως λίγο, και να σκεφτείς ψύχραιμα. Όπως σου είπαν, βάλε αγγελίες, φωτογραφίες οπωσδήποτε, και μόλις μεγαλώσουν λίγο θα υιοθετηθούν, είμαι σίγουρη ότι με την θετική ψυχολογία όλα φτιάχνουν. :up::up: Εξάλλου είχες πει αν δεν κάνω λάθος, ότι τη μαμά θα την κρατήσεις... οπότε μόνο τα μικρά έχεις να δώσεις. Θα την στειρώσεις και μην ανυσηχείς, θα βρούνε σπίτια τα μικρά. Εγώ φέτος έδωσα 13μωρά για υιοθεσία... μέσα σε 2μήνες:blink::blink::blink::blink: με ωραίες φωτο, κ συνεχείς ανανεώσεις των αγγελίων.

Να τα χαίρεσαι τα γατούλια σου και μην στεναχωριέσαι ούτε για το φίλο σου ούτε για τα γατάκια. Θα βρεθεί λύση. Θα ρωτήσω τον πατέρα μου που είναι επαρχία αν θέλει. Νομίζω ότι ίσως μπορέσω να πάρω τα δύο. Το σ/κ θα ρθουν οι γονείς μου και θα ρωτήσω αν θέλουν και όταν είναι έτοιμα επικοινωνούμε και τα παραλαμβάνω για την μεταφορά τους. Αθήνα είσαι, έτσι δεν είναι ή λάθος κατάλαβα;

Αντε βρε,βρηκες ηδη υποψηφιο γονιο,ειδες;Θα κρατησεις την μανουλα,θα την στειρωσεις και για τα μικρουλια θα βρεθουν ατομα,θα δεις;)

Αχ να σου ζήσουν...επιτέλους μας είχε στην αναμονή τόσες μερες!!Θα βρεθούν οικογένειες μην ανησυχείς απλά βάλε και καμιά φωτογραφία τους μόλις ξεπεταχτούν λίγο:)

Που είστε καλέεεεε;;;
Όλα καλά;;;:)

Κανένα νέο????:hmm::hmm::hmm:

τι γίνεται με τα μικράκια; μη μας κρατάς σε αγωνία.. :/::cool:

τι γίνεται με τα μικράκια; μη μας κρατάς σε αγωνία.. :/::cool:

Εχω την εντύπωση ότι η κοπέλα δεν μπαίνει στο φόρουμ:mad::mad::mad: κρίμα γιατί έχουμε ενδιαφερθεί τόσοι άνθρωποι, την έχουμε συμβουλέψει κ αν μήτε ι άλλο μας όφειλε δυο γραμμές για την εξέλιξη.
Κρίμα....

και εγω το ιδιο σκεφτομαι...:/:

και εγω το ιδιο σκεφτομαι...:/:

Οκ είναι γνωστό το θέμα, κάποιοι μπαίνουν, ζητάνε βοήθεια, εμείς οι ευαίσθητες σπεύδουμε και μετά εξαφανίζονται.

Κ να πω κ κάτι, ότι πρόβλημα κ να έχει κανείς, τρία λεπτά στις 24 ώρες μπορεί να τα διαθέσει για ν γράψει δύο γραμμές σε ανθρώπους που το χρωστάει εν πάση περιπτώση. Οσο κ να είναι σε άσχημη κατάσταση.:down::down:

Ας μην το διαιωνίσουμε, αν είναι να γράψει και να μας ενημερώσει ας το κάνει, αλλιώς ελπίζω να είναικαλά η γατούλα κ τα μικρούλικα:):)

Οκ είναι γνωστό το θέμα, κάποιοι μπαίνουν, ζητάνε βοήθεια, εμείς οι ευαίσθητες σπεύδουμε και μετά εξαφανίζονται.

Κ να πω κ κάτι, ότι πρόβλημα κ να έχει κανείς, τρία λεπτά στις 24 ώρες μπορεί να τα διαθέσει για ν γράψει δύο γραμμές σε ανθρώπους που το χρωστάει εν πάση περιπτώση. Οσο κ να είναι σε άσχημη κατάσταση.:down::down:

Ας μην το διαιωνίσουμε, αν είναι να γράψει και να μας ενημερώσει ας το κάνει, αλλιώς ελπίζω να είναικαλά η γατούλα κ τα μικρούλικα:):)

πραγματικά δε κάνει τίποτε να γράψεις δύο γραμμές , άλλωστε πιστεύω θα υπήρχαν ενδιαφερόμενοι να πάρουν κάποια από τα μωράκια .. δύο γραμμούλες ότι όλα πήγαν καλά θα ήταν αρκετό.. δε πειράζει όμως και προπάντων μη κρίνουμε εκ των προτέρων χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα για τη κοπέλα καλά να είναι όλα μονο:)

η κοπελα μπορει για χιλιους λογους να μη μπορει να μπει και να γραψει κατι. Μπορει να μην εχει συνδεση, να χαλασε το pc της, να πηζει στο διαβασμα 'η στην δουλεια κτλ, γιατι δηλαδη να ειναι υποχρεωμενη να απαντησει επειδη την βοηθησαμε; Απο ποτε βοηθαμε με ανταλλαγματα;

δεν νομιζω οτι ειναι ανταλλαγμα που απλα επιθυμουμε να μαθουμε πως πηγαν τα πραγματα και αν ειναι καλα η γατα και τα γατακια της.
απο κει κ περα μπορει πραγματι να μην μπορει να μπει... τι να πω...

η κοπελα μπορει για χιλιους λογους να μη μπορει να μπει και να γραψει κατι. Μπορει να μην εχει συνδεση, να χαλασε το pc της, να πηζει στο διαβασμα 'η στην δουλεια κτλ, γιατι δηλαδη να ειναι υποχρεωμενη να απαντησει επειδη την βοηθησαμε; Απο ποτε βοηθαμε με ανταλλαγματα;

Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο...:(:( εξάλλου πια βοηθεία κ ανταλλάγματα? Μην το βαρύνουμε κ τόσο. Μια απλή ενημέρωση ζητήσαμε , όχι μόνο εγώ, για το τι απέγιναν τα γατάκια. Κ δεν μίλησε κανείς για "υποχρέωση" ... εξάλλου είναι πως νιώθει ο καθένας κ πράτει...
Ισως κ να ήταν πολύ πηγμένη η κοπέλα ή να μην είχε ιντερνετ (αυτό όντως το δικαιολογεί) ... τι να πω... :hmm::hmm::hmm:

Στην κοπελα ετυχαν πολλα προβληματα απανωτα,ειναι απολυτα κατανοητο να τυχει ετσι ωστε να μη μπορει να βρει ευκαιρια να μπει.Μακαρι ολα να της πηγαν καλα κι αν αργοτερα ειναι καλυτερα να μας πει κι εμας τις εξελιξεις.

Γεια σας! Σορρυ που δεν μπήκα τόσες μέρες αλλά γενικά δεν είμαι στα καλύτερα μου. Χάσαμε ένα από τα γατάκια και η μικρή τρελάθηκε (έγινε πολύ επιθετική και προσπαθούσε να περάσει μέσα από τα τζάμια τον παραθύρων) και μας είπαν από την φιλοζωική ότι το καλύτερο θα ήταν να την πάρει κάποιος σε κλειστό κήπο χωρίς άλλες γάτες. Και μας πρότειναν μια κυρία που την έχει πάρει δοκιμαστικά(και έχει κανονίσει και για σπίτια για τα μικρά) η μικρή έχει ηρεμίσει αρκετά και φαίνετε ότι της κάνει καλό να είναι έτσι αλλά είχα δεθεί μαζί της και μου φαίνετε κάπως…

:(:(:(:(:(

Κρίμα ρε γαμώτο:(.
Αφού δωθούν τα μικρά της δεν μπορείς να την ξαναπάρεις πίσω;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back