Konstantina690
Νεοφερμένο μέλος

. Η κτηνιατρος ηθελε να μου βρει ενα αλλο γατακι σημερα πηγα και το πηρα ειναι ημιαιμη Μεην Κουν θηλικια πολυ ομορφη γατουλα 3 μηνων μαθημενη να ζει σε σπιτι επισεις ηταν απο παρασιτομενη και μου ειπε πως θα της κανεις την δευτερη αποπαρασιτοση δωρεαν και 3 στειρωσοις (με ενεση και αυτες δωρεαν)ειπε να της κανουμε 5 και υστερα τη στειρωση την κανωνικη και τελος μου εδωσε και βιβλιαριο υγειας γιατι γατα .Ομως εχω ενα προβλημα οταν ειναι ξαπλωμενη και παω να την χαειδεψω με << γρατζουνάει>> πως να της μαθω πως αυτο που κανει πωναει ? .Παιδια προτη φορα βαζω γατα μεσα στο σπιτι γιατι οι γονεις μου δεν ειναι και οι πιο φιλοζωοι ανθρωποι (οταν λεω την εχω μεσα στο σπιτι ενοω τωρα οχι για παντα)τη να τους πω γιανα τους πισω να μηνει η γατα μεσα ? 
1000 συγνωμη για τα ορθογραφικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Η γάτα γιατί πέθανε στην στείρση? Η κτηνίατρος δεν έδωσε καμία εξήγηση? Είσαι σίγουρη ότι αυτή η κτηνίατρος είναι καλή?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstantina690
Νεοφερμένο μέλος

:cry_Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Όσον αφορά το γατάκι σου τώρα, νομίζω ότι και εσύ μπορείς να καταλάβεις ότι δεν θα είναι και δεν θα περνάει καλά να κάθεται φυλακισμένο μέσα στο κλουβάκι.Οι γατούλες θέλουν να εξερευνούν τον χώρο, να παίζουν, να σκαρφαλώνουν να κάνουν χάδια και αγκαλιές, αν την έχεις στο κλουβί ολο το βράδυ,θα νιαουρίζει και θα παραπονιέται και κυρίως δεν θα είναι ευτυχισμένη.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Konstantina690
Νεοφερμένο μέλος
Τα πατισε και λερωσε το χαλι μου και την κουβερτα μου.Θα την επιστρεψουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Κωνσταντίνα μου, κατανοώ την ανάγκη σου να αποκτήσεις ζωάκι και να του δώσεις την αγάπη σου. Αλλά αν αυτό σημαίνει το ζωάκι να περάσει τη ζωούλα του είτε κλεισμένο μέσα σε ένα κλουβί είτε έξω, μια ζωή στη θέση του κατηγορούμενου επειδή έκανε κακά ή επειδή μαδάει τότε πρέπει να το αφήσεις να βρει άλλο σπίτι. Και όταν με το καλό μεγαλώσεις και αποκτήσεις την ανεξαρτησία σου θα έχεις άπλετο χρόνο να υιοθετήσεις ένα ζωάκι και να του προσφέρεις αυτά που του αξίζουν. Αγάπη κάποιες φορές σημαίνει να αφήνεις κάποιον να φύγει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstantina690
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Konstantina690
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
αλλά έπεσες στην εξαίρεση του κανόνα...
Αυτό πρέπει να το έχεις κατα νου, για να μην δαιμονοποιείς τη στείρωση που κατα τ'άλλα είναι ευεργετική για την υγεία μιας γατούλας...
Ακόμα και σε μια γατούλα να καταφέρεις τελικά να κάνεις στείρωση
θα έχεις κάνει κάτι πολύ ευεργετικό για την υγεία της...

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
1) είτε μιλούν κατά της στείρωσης αναπτύσσοντας θεωρίες περί φύσεως της γάτας αλλά δεν κάνουν τίποτα για να τα σώσουν από τη πείνα και τους κινδύνους
2) είτε προσπαθούν να τα βοηθήσουν με ότι μέσα έχουν
3) είτε τα σκοτώνουν φρικτά με φόλες "επιλύοντας το πρόβλημα" των αμέτρητων γατιών
Εσύ ποιο είδους ανθρώπου θέλεις να είσαι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool