Ημίαιμο maine coon calico

Ιωαννα47

Νεοφερμένο μέλος

Η Ιωαννα47 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Καλησπερα,πριν καποιες μερες εγω και η κορη μου υιοθετησαμε την Κλειω(η οποια ειναι εγκυος...δυστυχως δεν προλαβε η πρωην κυρια της να την στειρωσει:mad:...).Απο την ημερα που ηρθε σπιτι μας,εχει δεθει παρα πολυ μαζι μας.Πηγαινουμε βολτα στη γειτονια και η Κλειω μαζι μας.Τωρα εμαθε να κανει την αναγκη της στην βολτα:redface:,καποιες φορες ο τροπος της μοιαζει σαν σκυλου(ειναι πιστη,μας γλυφει και μας δαγκωνει:(,μας ακολουθει,ακουει σε καποιες βασικες εντολες και οταν φευγουμε απο το σπιτι σπαραζει στο νιαουριτο το κοριτσι μου.)Νομιζουμε οτι μοιαζει λιγο με maine coon.Και εχουμε τις εξης αποριες:1)εχει τυχει σε κανεναν να βρει ημιαιμο maine coon?,2)μπορει καποιος να μας δωσει καποια περιγραφη ενος ημιαιμου maine coon η' καποια φωτογραφια?,3)Τα maine coon βγαινουν σε χρωμμα calico?
Ευχαριστουμε θερμα,
Ιωαννα&Μαρια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα υποψία για έναν γατούλη μας αδεσποτούλη στην Αθήνα ότι είχε κάτι απο μειν κοουν.

Αλλά ήταν αρσενικό και ασπρόμαυρο.
Λογικά θα πρέπει να την πάς σε κάποιον ειδικό, και να σου πεί. Το ότι ακούει και τα άλλα που λες δεν θα τα έλεγα στοιχεία....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back