Ημερίδα: "Αδέσποτα ζώα. Αντιμετώπιση του προβλήματος & ο Ν.3170/2003"

aretha

Περιβόητο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
Ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας - Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.) και ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνουν στις 4 Οκτωβρίου Ημερίδα με θέμα

"Αδέσποτα ζώα. Αντιμετώπιση του προβλήματος & ο Ν.3170/2003"

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), ώρα 10:00.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι περίεργη να δω ποιοι δήμαρχοι ή πολιτικά πρόσωπα θα εμφανιστούν....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν εμφανιστούν....

Θα ειμαι εκει, με μαγνητοφωνακι. επιτρεπεται?

Αναρωτιέμαι:hmm: αν είναι αυτοί οι ίδιοι που τους τηλεφώνησα να τους ζητήσω να βοήθήσουν στην υιοθεσία και φιλοξενία ενός μικρού σκύλου στον Πειραιά και μου απαντήσανε οτι δεν ασχολούνται με αυτά τα θέματα:blink::blink::blink::blink:Ωραία λύνουν το πρόβλημα....ασχολίαστο...

Είναι σίγουρα αυτοί που έκανα όλους εμάς να είμαστε παράνομοι... :mad:..

Όποιοι πάνε.. θα ήθελα να μας πουν μετά, ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ σκέφτηκαν, και είπαν... αν προλάβουν να μπουν στο θέμα.. δηλαδή.

Με τέτοια νομοθεσία απολαμβάνω τις παρανομίες μου πάντως!!!:lol::lol::lol::lol:

Εγώ σκοπεύω να πάω πάντως.:)

και εγω θα παω δεν ξερω αν θα μεινω σε ολη την ημερίδα, απλα θα ηθελα να ρωτησω τι δρασεις υπαρχουν και για τις γατες...

Ναι, Νοτα, ήθελα να στο πω οτι πρέπει να παμε για να μιλήσουμε μαζί τους για αυτο.
Και η κυρια Σάμσων της ΣΑΠΤ εχει ενημερώσει ότι θα πάνε εκπρόσωποι της ομάδας μας.
Οποτε ας προσπαθήσουμε να ειμαστε εμεις οι δύο τουλάχιστον

Θα μιλήσουμε και τηλεφωνικά εννοείται για να δουμε τι ώρες θα παμε, οπως ειδες ειναι απο το πρωι μεχρι το απογευμα, αλλα θα ήταν καλό να κάνουμε μια επαφή ετσι κι αλλιώς

Μόλις έδειξε πλάνα απο την συνάντηση το ΣΚΑΙ. :)
Τελικά μπόρεσα να πάει κανείς να μας έλεγε τί έγινε???

@drusilia έδειξε έναν, (με αφορμή την ημέρα) που ταΐζει στην Πλατεία Βοτανικού καμία 10αρια σκυλιά, μαγειρεύει μονος του φαγητό κλπ κλπ:/:

εγώ πήγα για λίγο το πρωι, άργησα γιατι προσπαθουσα να δω τι γινεται με μια γαοτύλα που πρέπει να πιαστει στο κολωνάκι.
Τελος πάντων, ειχε πολυ κοσμο... Εγω εξαρχης ξενερωσα με τα φυλλάδια που (δεν) είχαν έξω... Οι κλασικες βλακειες για το παρανομο εμποριο αδεσποτων και ενα φυλλάδιο για το διαδημοτικο πρόγραμμα με στειρώσεις και νοσηλειες που πραγματικα δεν κατάλαβα αν καλύπτει και τις γάτες.
το ίδιο απο τις 2 ομηλίες που παρακολούθησα. Αναφέρονται σε "αδέσποτα ζώα" και "σκυλάκια".
Μετα βγήκα και μίλησα με 2 κυρίες απο οργανώσεις που συνεργαζόμαστε, που ήταν και το πιο ενδιαφέρον. Η μια μάλιστα που ηταν απο το πρωι ηταν έξαλλη γιατι ενας απο τους πρώτους ομηλιτες τόνισε ότι "δικαίωμα να ασχολούνται με τα αδέσποτα έχουν ΜΟΝΟ οι Δήμοι".
Είναι όλα τέλεια προφανώς και εμείς απο χόμπυ ασχολούμαστε να κάνουμε στειρώσεις και να δίνουμε για υιοθεσίες. Και είμαστε και παράνομοι όπως φάινεται...
Τελος πάντων, θα μάθω τι ειπώθηκε αφού έφυγα.

Το δικό μου συμπέρασμα ειναι οτι αφού έχουν τα λεφτά να κάνουν μια τέτοια εκδήλωση θα μπορούσαν να έχουν και 5-6 ενημερωτικά φυλλάδια για τις στειρώσεις, τα πλεονεκτηματα του να υιοθετεις ζωάκι κλπ. Δεν ειναι τόσο δύσκολο, όταν οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν αλλά ακόμα και εμείς σαν Αδεσποτολόγιο με μηδενικούς πόρους έχουμε...
Πού ειναι η ενημέρωση δηλαδη;;
Και τελικά δεν κατάλαβα που απευθυνόταν αυτή η εκδήλωση καν... Στους δήμους; Στις φιλοζωικές; Γιατι για το ευρύ κοινό έχω την αίσθηση οτι δεν ειχε κανένα απολύτως νόημα.

@julia φαντάζομαι οτι τα σκυλιά αυτά του βοτανικου υπάγονται στο πρόγραμμα του Δήμου αθηναίων; δεν είναι εντός ο Βοτανικός;

@julia φαντάζομαι οτι τα σκυλιά αυτά του βοτανικου υπάγονται στο πρόγραμμα του Δήμου αθηναίων; δεν είναι εντός ο Βοτανικός;

Δεν κατάλαβα...θα τα πουμε αλλού μην χαλάμε το θέμα καλύτερα.:)

:mad::mad::mad:Ο ίδιος ο δήμος με έστειλε σε φιλοζωική πριν λίγο καιρο για ένα αδέσποτο σκυλάκι:mad:.Συγνώμη παιδιά αλλά θεωρώ οτι όλα γίνονται για πολλούς άλλους λόγους εκτός από το πραγματικό ενδιαφέρον για τα ζώα που δεν υπάρχει!!!!

Δρουσίλια , μην ανυσηχεις κοριτσι μου,
φτιαχνουμε ομάδα ψυχάνιμαλ στην αθηνα εχω μαζεψει εθελοντες και του χρονου ελπιζω θα εχουμε κι εκει σεμιναρια, εδω μελεταω μια προταση να συνεργαστουμε με το λαικο πανεπιστήμιο, τα σεμιναρια εδώ κι οι ομιλητές ειναι σχεδον ετοιμα και θα ειναι ουσιαστικά περιμένω μονο κατι λεπτομέρειες να γινουν ακόμη απο τον δήμο συκεων για να σας ανακοινώσω το πρόγραμμα. Μπορεις να βοηθησεις την εκει ομάδα να προετοιμάσετε απο φετος για του χρονου κι εκει τα ιδια θα σου στειλω το προγραμμα, εχετε και τον χαριτακη εκει μπορει να μιλησει για τα πειραματόζωα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back