Ημερολόγιο Αδεσποτολογίου 2010

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

drusilia

Διάσημο μέλος

Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
Το ημερολόγιο του Αδεσποτολογίου για το 2010 είναι έτοιμο. Η δημιουργία του ήταν μια συνολική προσπάθεια όλων μας, καθώς τα ζωάκια που ποζάρουν έχουν περάσει από κοντά μας προς την πορεία τους για το δικό τους σπίτι. Πρώτα από όλα λοιπόν ευχαριστούμε αυτά για τις όμορφες φωτογραφίες που μας προσέφεραν και την Εύα για το γραφιστικό κομμάτι, γιατί μπορεί να είναι μακριά, αλλά δεν μας ξεχνάει.

01-Cover.jpg

Η δημιουργία αυτού του ημερολογίου ήταν μια συγκινητική εμπειρία, γιατί πάντα μας φέρνει συγκίνηση η ανάμνηση αυτών των αγαπημένων μικρών που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε και μετά έφυγαν από κοντά μας για την νέα τους οικογένεια. Ζωάκια μοναδικά και αξιολάτρευτα, το καθένα με το δικό του χαρακτήρα και ιδιορρυθμίες. Ήταν πραγματικά δύσκολο να επιλέξουμε ποια από αυτά θα χωρέσουμε στους 12 μήνες του ημερολογίου...

Παρόλα αυτά το ημερολόγιο αυτό δεν είναι αφιερωμένο στα ζωάκια αυτά. Αυτά ήταν τα τυχερά, που γλύτωσαν από το δρόμο ή από τη ζωή σε ένα καταφύγιο και είναι ευτυχισμένα σε ένα σπίτι. Υπήρχαν και άλλα, που δεν μπορέσαμε να σώσουμε. Γιατί ήταν άρρωστα, κακοποιημένα ή χτυπημένα. Γιατί φτάσαμε αργά. Γιατί πολύ απλά η ζωή στο δρόμο για ένα ζωάκι δεν είναι εύκολη υπόθεση και οι κίνδυνοι είναι πάρα πολλοί. Και ζητάμε συγγνώμη που δεν ήμασταν αρκετοί για αυτά. Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορείς ποτέ να είσαι αρκετός με τα αδέσποτα... Χιλιάδες ζωάκια ζουν στο δρόμο και εκατοντάδες ακόμα περιμένουν με ελάχιστες πιθανότητες υιοθεσίας σε καταφύγια αδεσπότων.

Σε όλα αυτά τα λιγότερο τυχερά ζωάκια αφιερώνουμε λοιπόν το ημερολόγιο αυτό. Με την ευχή ότι το 2010 θα έρθει με σημαντικές αλλαγές για τα αδέσποτα της χώρας μας. Ας δουλέψουμε όλοι μαζί λοιπόν προς την κατεύθυνση αυτή. Ας μην γυρνάμε την πλάτη στα ζωάκια που μας χρειάζονται.

Δείγμα του ημερολογίου είναι διαθέσιμο εδώ. Αν θέλετε να μας ενισχύσετε με την απόκτησή του ή να συνεργαστούμε με οποιοδήποτε τρόπο για να βοηθήσουμε τα ζωάκια που μας χρειάζονται, επικοινωνήστε με το adespotakia@gmail.com. Το κόστος του είναι 8 ευρώ.
Το ημερολόγιο μπορεί να σας αποσταλεί ταχυδρομικά ή να κανονίσουμε κάποια συνάντηση να το παραλάβετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ωραιο...........και πολυ συγκινητικο........:):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολύ, πουπουλίνα! :)

Πανεμορφο:) οι φωτογραφιες, τα αληθινα λόγια σας...Ενα μεγάλο μπράβο για αυτο που κανετε για ολα τα ζωάκια...:) Συνεχιστε με την ιδια δύναμη...

πολυ πολυ ομορφο, εγωα θα χρειαστω οπως κ περσι αλλωστε 3-4 κομματια για μενα κ για φιλους...:):):)
θα επικοινωνησω, εκτος αν μεχρι τοτε βγει κανενας καφες/φαι κ τα μοιρασετε εκει....:happy:

Βιβή καταπληκτικό το νέο ημερολόγιο!!!:up::up::up:
Συγκινητικό αλλά και αισιόδοξο!:D:D:D
Σίγουρα θα πάρω για τον εαυτό μου και σκέφτομαι και για ποιούς να το πάρω σαν δώρο.;)
Θα ήθελα να ρωτήσω , αν θα έχετε σταντ δίπλα στην Εκθεση Γάτας?:hmm:
Δεν χρειάζεται να σερβίρετε καφέ στον κόσμο, ας το κάνουν οι διοργανωτές της Εκθεσης.;)
Θα ήταν μιά πρώτης τάξης ευκαιρία να πουληθεί το ημερολόγιο...έρχονται πιά τα Χρισούγεννα(και να πάρω και εγώ).;):D

Εννοείται οτι θέλω ν'αγοράσω!!!Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις αυτές τις φατσούλες που τώρα έχουν μια καλή ζωή με ανθρώπους που τ'αγαπάνε..:up:Θα επικοινωνήσουμε Βιβή,άλλωστε κάτι πρέπει να σου επιστρέψω..:)

Κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ! :)
Ναι θα είμαστε στην έκθεση με ημερολόγια και φυλλάδια και θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.
Και μάλλον θα κεράσουμε και καφεδάκι, αρκεί να μπορούν να είναι αρκετές από εμάς εκεί ταυτόχρονα.

Καταπληκτικό το νέο ημερολόγιο. :)
Αν καταφέρω να έρθω στην έκθεση θα πάρω από κει... αλλιώς κάπου θα σας βρώ για να προμηθευτώ τα αντίτυπα.

Πολύ ωραίο το ημερολόγιο! Κυρίως μ αρέσει η φωτογραφία του εξωφύλλου!

Τελειο,θα το τσιμπησω στην εκθεση!!!:up::up::up:

Βιβή, και για μένα 3. Δεν θα είμαι στην έκθεση, αλλά θα μιλήσουμε για το πώς θα τα πάρω στα χέρια μου και για τις άλλες λεπτομέρειες.

Thnks.:D

Κι εγω θελω, αλλα δε θα ερθω στην εκθεση..πως μπορω να παρω αληθεια?:(

Πέρσι μου το έστειλαν αντικαταβολή. Λογικά και φέτος θα γίνεται το ίδιο, απλά αν είναι, στείλε μειλ στην Βιβή, την διεύθυνσή σου, και πόσα κομμάτια θέλεις.:)

το ημερολογιο καταπληκτικο:Dτο πηρα απο την εκθεση..απιστευτα φατσονια μεσα..

Πέρσι μου το έστειλαν αντικαταβολή. Λογικά και φέτος θα γίνεται το ίδιο, απλά αν είναι, στείλε μειλ στην Βιβή, την διεύθυνσή σου, και πόσα κομμάτια θέλεις.:)

ευχαριστω :)

το ημερολογιο καταπληκτικο:Dτο πηρα απο την εκθεση..απιστευτα φατσονια μεσα..

Κι εμενα μ'αρεσε πολυ!!!!:D
Εγω πηρα ενα ημερολογιο του φλοισβου κι ενα του Αδεσποτολογιου,να μην μεινει κανενας παραπονεμενος!:lol:

σας ευχαριστούμε κορίτσια, και για την ενίσχυση και για τα καλά λόγια. :)
επειδή δεν βλέπω πολύ συχνά το θέμα, στέλνετε μαιλ αν θέλετε για τα ημερολογια. Όπως είπε και η τζούλια υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής, ή και να συναντηθούμε κάπου αν ειναι βολικό.

Καταρχήν αυτά που γράψατε είναι πολύ όμορφα!:up:Και εγώ ρώτησα τους γονείς μου και θα πάρω 1.:up:Μπορεί κάποιος να μου πει τι στοιχεία θα δώσω και πόσο θα είναι η τιμή αν έχει ταχυδρομικά έξοδα και γενικά την όλη διαδικασία;

Κάτι που ξέχασα να γράψω είναι ότι εύχομαι σε όλα αυτά τα ζωάκια που όπως λέτε δεν μπορέσατε να βοηθήσετε,αυτά που είναι ακόμα στους δρόμους να μπουν μια μέρα στο ημερολόγιό σας!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back