Ημερολόγιο χορτοφαγίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερω ,ζωοτεχνης ειμαι και τα ξερω τα σκ...α κι απ την καλη κι απ'την αναποδη.:/:

αν μου το είχεσ πει θα σε έβγαζα στην εκπομπή να μασ τα λεσ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι camera-shy!!!:redface::P:lol:

Ειμαι camera-shy!!!:redface::P:lol:

χαχα! ειχαμε δωσει δωρα παλια που πρωτοεμφανιστηκε η αγοραστικη κριση, απο την κρεατοτεχνικη παρα πολλα κιλα κρεασ στουσ φτωχουσ! αλλα τωρα πια ειμαστε κατα του κρεατοσ - εγω τουλαχιστον!:D

χαχα! ειχαμε δωσει δωρα παλια που πρωτοεμφανιστηκε η αγοραστικη κριση, απο την κρεατοτεχνικη παρα πολλα κιλα κρεασ στουσ φτωχουσ! αλλα τωρα πια ειμαστε κατα του κρεατοσ - εγω τουλαχιστον!:D
Ας τα δινουν στους ανθρωπους που πραγματικα πεινουνε-εγω δεν θα ειχα προβλημα!
Αλλα να βλεπω τον καθε κοιλαρα με τη μπακα του που εχει λεφτα και ειναι παντα χορτατος να τρωει κατσικακι και μαλιστα καθε εβδομαδα για τη γευση και για να φουσκωσει κι αλλο τη μπακα του,ειναι φρικη!

Αλλα να βλεπω τον καθε κοιλαρα με τη μπακα του που εχει λεφτα και ειναι παντα χορτατος να τρωει κατσικακι και μαλιστα καθε εβδομαδα για τη γευση και για να φουσκωσει κι αλλο τη μπακα του,ειναι φρικη!

μονο αυτο???????? οι περισσοτεροι αντρες,αν το γευμα τους δεν εχει κρεας...νομιζουν οτι θα μεινουν νηστικοι...ελεος!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::D

μονο αυτο???????? οι περισσοτεροι αντρες,αν το γευμα τους δεν εχει κρεας...νομιζουν οτι θα μεινουν νηστικοι...ελεος!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::D
Οντως!!!! Παντρεψου αντρα και δες καλο!:down:

Οντως ,οι αντρες ειναι πιο φανατικοι με το κρεας,γιατι αραγε;:hmm:

μα, ο έλληνασ δεν ξέρει να φάει, και δεν ξέρει να ζήσει σαν άνθρωποσ! και βάζω και τον εαυτό μου γιατί κάποτε έτρωγα κρέασ όσο θεσ! βέβαια το έκοψα μαχαίρι εδώ και καιρό!!!

θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα τησ απαιδευσιας μασ...

κάθε πάσχα, έπειτα από την ανάσταση του Κυρίου όλοι όσοι έκαναν 40 μέρες νυστία "ξεσκίζονται" κυριολεκτικά στα κρέατα. κι οι περισσότεροι καταλύγουν στα νοσοκωμεία στην καλύτερη περίπτωση!!!

Γιατι αυτες οι καταραμενες ΜΑΝΟΥΛΕΣ τους τους καναν ολα τα χατηρια και τους ταιζουν με ο,τι αγαπαει το στομαχι τους,πολλες φορες κατηγοροντας τις γυναικες τους οτι ολο οσπρια τους φτιαχνουν λεγοντας "Πως θα σε πιασει παιδακι μου το φαγητο με αυτα που σου μαγειρευει αν δεν φας λιγο κρεας?"
Και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι το κρεας και οι τηγανιτες πατατες σε καθημερινη βαση ειναι πολυ επιβαρυντικα για την υγεια!

Γιατι πως εξηγειται οτι τα περισσοτερα παχυσαρκα παιδια ειναι αγορια??

(Μην αναφερουμε μεγαλες ηλικιες γιατι οι γυναικες παχαινουν στην κλιμακτηριο,αυτο ομως ειναι ορμονικο)

Εχουν και πιο πολύ επιθετικοτητα δειτε ποιοι ειναι οι κακοποιητές ζώων πχ οι γυναικες δηλητηριο οι ανδρες πυροβολισμους.

Στις 1 Νοεμβρη Ημερα της Χορτοφαγιας, θα γινει το δευτερο φιλοζωικό σεμινάριο στο Βαφοπουλειο και θα εχουμε και χορτοφαγικα νοστιμα βιολογικα κουλουρακια

και που να σκευτείσ οτί μετά τον πόλεμο την κατωχή πλακώθηκαν όλοι στο κρέασ και το κακό! κι αυτό έχει την βάση του σε στερεότυπα τησ επόχήσ. θεωρούν ακόμη και τώρα πωσ το να τρώνε κρέασ σημαίνει πωσ δεν είναι φτωχοί!!!

Αυτο δεν δικαιολογει το οτι οι αντρες τρωνε περισσοτερο κρεας,ολοι περασαν κατοχη,αντρες και γυναικες.

μα, ο έλληνασ δεν ξέρει να φάει, και δεν ξέρει να ζήσει σαν άνθρωποσ! και βάζω και τον εαυτό μου γιατί κάποτε έτρωγα κρέασ όσο θεσ! βέβαια το έκοψα μαχαίρι εδώ και καιρό!!!

θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα τησ απαιδευσιας μασ...

κάθε πάσχα, έπειτα από την ανάσταση του Κυρίου όλοι όσοι έκαναν 40 μέρες νυστία "ξεσκίζονται" κυριολεκτικά στα κρέατα. κι οι περισσότεροι καταλύγουν στα νοσοκωμεία στην καλύτερη περίπτωση!!!
Νομιζω πως κανεις δεν κανει 40 μερες νηστεια πλεον! Εγω ουτε μια ολοκληρωμενη βδομαδα δεν εκανα ποτε!:redface:

Και τωρα που ειπαμε για νηστεια...Μπορειται να μου πειτε γιατι στη νηστεια απαγορευεται και το ελαιολαδο?Αφου δεν ειναι ζωικο παραγωγο!
Ενω η ελια ειναι νηστισιμη!!!!

ΠΑΠΑΡΙΕΣ? ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Και γιαντα να επιτρεπονατι τα καλαμαρια?Αυτα δεν ειναι ζωα?Τα ψαρια απαγορευονται ενω τα χταποδια επιτρεπονται!Γιαντα??

Και τωρα που ειπαμε για νηστεια...Μπορειται να μου πειτε γιατι στη νηστεια απαγορευεται και το ελαιολαδο?Αφου δεν ειναι ζωικο παραγωγο!

ΠΑΠΑΡΙΕΣ? ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Και γιαντα να επιτρεπονατι τα καλαμαρια?Αυτα δεν ειναι ζωα?Τα ψαρια απαγορευονται ενω τα χταποδια επιτρεπονται!Γιαντα??

Αυτο με το λαδι ειναι και καλα για να ειναι ανοστο το φαγητο,θυσιαζεις ακομα και την παραμικρη ευχαριστηση που παιρνεις απο το φαγητο.

Οσον αφορα τα χταποδια και τα καλαμαρια επιτρεπονται διοτι δεν εχουν αιμα.Χαζομαρες...

Νομιζω πως κανεις δεν κανει 40 μερες νηστεια πλεον! Εγω ουτε μια ολοκληρωμενη βδομαδα δεν εκανα ποτε!:redface:

ΠΑΠΑΡΙΕΣ? ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

ειναι οι γνωστες παπα...ιες της θρησκειας να το πω...της παραδοσης...νατο πω.........επειδη παλια στα χωρια ειχαν το λαδι στα βαρελια και πολλες φορες επεφταν μεσα ποντικια..:blink::blink::blink:.και καλα..μαγαριστικε το λαδι απο κρεας.......υποκρισια σωστη...δεν βλεπεις ολους(..αντε,να βαλω ενα σχεδον...)τους παπαδες που ειναι θεοχοντροι????απο τη ...νηστεια ειναι???????? και τι να το κανω εγω,να νηστευει ο αλλος οταν η κακια του...σπαει κοκαλα????????τεσπα...γιατι τα παιρνω με τετοια θεματα...με τις θρησκειες...:D

Αυτο δεν δικαιολογει το οτι οι αντρες τρωνε περισσοτερο κρεας,ολοι περασαν κατοχη,αντρες και γυναικες.

από κει και πέρα συνδέεται με άλλα θέματα... είναι η σωματική τουσ διάπλαση, είναι ο τρόποσ που έτρωγαν κλπ κλπ κλπ. όπωσ και να έχει, οι γυναίκεσ πιστεύω εγώ δεν καταναλώνουν τόσο κρέασ λόγο του ότι έχουν κι άλλα πράγματα στο μυαλό τουσ. π.χ. να μην παχύνουν, να διατυριθούν, να είναι κομψέσ και ωραίεσ... είναι κάποια πράγματα σύμφωνα με την ψυχολογία όπου οι γυναίκεσ έχουν στο υποσυνείδιτό τουσ χωρίσ να το γνωρίζουν(λόγο των προτύπων τησ εποχήσ κλπ) με αποτέλεσμα να είναι πιο επιλεκτικ΄σ σε ότι βάζουν στο πιρούνι τους!

ΠΑΠΑΡΙΕΣ? ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

καλά αυτά είναι χαζά! ακόμη κι αν δεν κάνουν νηστεία τρώνε μαζεμένα τόσο πολύ που στο τέλοσ καταλύγουν στα νοσοκωμεία

Δεν το ηξερα αυτο με τα ποντικια στο λαδι!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

οχι μονο αντρες αλλα και γυναικες. Ετσι νιωθω και εγω αν δεν φαω μια μερα κρεας/ψαρι/θαλασσινα. Ασχετο, γιατι οι περισσοτεροι χορτοφαγοι ειναι χοντροι; Υποτιθεται πως το μαρουλι αδυνατιζει...

Δεν το ηξερα αυτο με τα ποντικια στο λαδι!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

ναι.....τα περισσοτερα..απο τετοιες π#π#ριες εχουν βγει........

ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΑ..........οτι χειροτερο σε αυτη τη ζωη..........ειναι ο αντιπαλος της...ΟΥΣΙΑΣ....:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back