Ημερομηνία λήξεως σε κροκέτες

Γωγω

Δραστήριο μέλος

Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα.
Ξερουμε τι ημερομηνια ληξεως εχουν οι κροκετες αφου ανοιχτει η συσκευασια?
Ρωταω επειδη σκεφτομαι να αρχισω να ταιζω τον Αχιλλεα με hills κροκετες, οι οποιες συμφερει να αγορασεις το 10 κιλο.
Οποτε με ενδιαφερει το χρονικο περιθωριο που εχουν ωστε να καταναλωθουν..

Γνωρίζει κανεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ αγοράζω pro plan το 3κιλο που κλείνει αεροστεγώς. Ρώτησα και εγώ για 7κιλο και μου είπαν ότι θα μου δώσουν και στίγκινο κουτάκι, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν δεν βραχεί η τροφή, όπως έχουν και τις χύμα τροφές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το θεμα ειναι οτι το 10κιλο θα μου παει τουλαχιστον 4 μηνες..
εσένα πόσο καταναλώνει..?

Το 7κιλο σε 2,5 μήνες.

Δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα αν ανοιχτει η συσκευασία (αρκει να μη περασει ξ αναγραφόμενη ημερομηνία). Αλλά το καλοκαιρι καλό ειναι να βρεις ενα τροπο να κλεινεις τη συσκευασία (πχ με σελοτέιπ) για να αποφυγεις κατσαρίδες και μυρμήγκια. Την ειχα πατησει εγω μια φορα που πηγα το πρωι να βαλω ξηρα τροφη και βγηκα μια κατσαρίδα γιγας!!!!! Βέβαια, ετρωγε όλη νυχτα!!! Με άκουσε η μισή Κορινθος!!!

Αυτο που κανω με την ξηρη τροφη της σαρδελας(περνουμε royal cannin 1,5 κιλο για 20-25 μερες)ειναι το εξης:εχω ενα μεγαλο βαζακι το οποιο καθε εβδομαδα γεμιζω. Την υπολοιπη συσκευασια την κλεινω καλα μεχρι την επομενη χρηση!

Αυτο που κανω με την ξηρη τροφη της σαρδελας(περνουμε royal cannin 1,5 κιλο για 20-25 μερες)ειναι το εξης:εχω ενα μεγαλο βαζακι το οποιο καθε εβδομαδα γεμιζω. Την υπολοιπη συσκευασια την κλεινω καλα μεχρι την επομενη χρηση!

και εγω το ιδιο κανω.. μου εχει κανει δωρο το pet shop που ψωνιζω ενα κουτι για να την βαζω οποτε μενει φρεσκια.

Ζήτα από το pet shop που ψωνίζεις να σου φέρουν τσίγκινο κουτί που τους προμηθεύουν οι εταιρίες, αν δεν μπορούν τώρα κάποια στιγμή που θα κάνουν παραγγελία. Τόσα λεφτά μαζεμένα θα τους δώσεις!

Ζήτα από το petshop που ψωνίζεις να σου φέρουν τσίγκινο κουτί που τους προμηθεύουν οι εταιρίες, αν δεν μπορούν τώρα κάποια στιγμή που θα κάνουν παραγγελία. Τόσα λεφτά μαζεμένα θα τους δώσεις!

σωστα...:)
ρωτησα και στο πετ σοπ σημερα, μου ειπαν οτι την φερνουν και στο σπιτι..πολυ καλο αυτο...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back