Το νέο γατακι είναι περιπου 2-3 μηνών και απο το PetShop μου είπαν πως είναι μισο σιαμ, (και να μην μου το ελεγαν εγω δεν θα το καταλάβαινα...)
Θα ήθελα να ρωτησω, μια και εχω ακουσει ότι οι γατες Σιαμ είναι δυστροπες.. εάν αυτο αληθευει?
Ευχαριστώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι το να προσάπτουμε γενικά χαρακτηριστικά σε μία ράτσα είναι λανθασμένο. Εγώ, για παράδειγμα, έχοντας ζήσει με γατούλα σιάμ μπορώ να πω ότι ήταν ένα γλυκύτατο και ήρεμο πλάσμα. Εξαρτάται πάντα από το χαρακτήρα του ζώου.
Εγώ κάτι άλλο δεν κατάλαβα: Εφόσον το γατάκι είναι ημίαιμο, με ποια λογική πληρώσατε για να το αποκτήσετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ κάτι άλλο δεν κατάλαβα: Εφόσον το γατάκι είναι ημίαιμο, με ποια λογική πληρώσατε για να το αποκτήσετε;
Δεν έχω ιδέα από σιάμ

και δεν μπορώ να βοηθήσω...αλλά έχω την ίδια απορία με την Desdemona...

zorica
Διάσημο μέλος

Εγω ειχα μια γατα σιαμ η οποια ηταν φιλοξενουμενη σπιτι μου για σχεδων 3 μηνες.Δεν με ηξερε απο πριν και ηταν χρονων...Δεν εχω λογια να τη περιγραψω...Εξυπνη και απιστευτη χαδιαρα...Στο τελος δεν ηθελα να τη δωσω πισω
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν έχω ιδέα από σιάμκαι δεν μπορώ να βοηθήσω...
αλλά έχω την ίδια απορία με την Desdemona...![]()
Πληρωσα 50 Euro ...δεν μου φανηκαν πολλα και δεν ξερω εάν πραγματι είναι, αλλα δεν ήθελα να παω στο σπιτι με το αδειο γατομεταφορεα απο το προηγουμεν ο γατακι.
zorica
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω και δεν ρώτησαΕιναι εμβολιασμενο και αποπαρασιτομενο?

Αυριο θα την πάω στον κτηνιατρο ή είναι αρκετα νωρις?
zorica
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Από δυο μηνών και πάνω μπορεί να κάνει άφοβα όλα τα εμβόλια.
Όσο για το χαρακτήρα θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, τα περισσότερα από αυτά είναι μύθοι. Δεν παίζει ρόλο η ράτσα, αλλά το τι κάνουμε εμείς.

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το γατάκι σου!
Από δυο μηνών και πάνω μπορεί να κάνει άφοβα όλα τα εμβόλια.
Όσο για το χαρακτήρα θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, τα περισσότερα από αυτά είναι μύθοι. Δεν παίζει ρόλο η ράτσα, αλλά το τι κάνουμε εμείς.![]()
Ευχαριστώ..
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Ο δικός μας Σιαμέζος, ο Ηρακλής, (17 χρονών πια) είναι πολύ γλυκός και αγαπησιάρης, καθόλου δύστροπος. Η μόνη του παραξενιά είναι ότι δεν τα πάει καλά με όσους δεν γνωρίζει, με μας όμως είναι πολύ τρυφερός.

jasmine
Δραστήριο μέλος
Εγώ έχω σιαμέζα εδώ και 10 χρόνια. Ευτυχώς ο χαρακτήρας της ήταν γενικά καλός. Καθόλου δύστροπη, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα χαδιάρα. Τα χάδια τα ζητάει μόνο όταν εκείνη θέλει, ίσως γι' αυτό να τις χαρακτηρίζουν περίεργες!
Κατά τα άλλα ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την καλή μου τη γατούλα.
Θα δεις θα τα πάτε καλά!!!
ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλωσήρθες και να σας ζήσει το ημι-Σιαμεζάκι σας!
Ο δικός μας Σιαμέζος, ο Ηρακλής, (17 χρονών πια) είναι πολύ γλυκός και αγαπησιάρης, καθόλου δύστροπος. Η μόνη του παραξενιά είναι ότι δεν τα πάει καλά με όσους δεν γνωρίζει, με μας όμως είναι πολύ τρυφερός.![]()
Τρια γατονια εχεις???

aretha
Περιβόητο μέλος
Στο σπίτι έχω δύο, την Αρήθα και τον Πορδολέοντα.Τρια γατονια εχεις???![]()
Ο Ηρακλής που έγραψα πιο πάνω, μένει πια με τη μαμά μου -και με άλλους δύο γάταρους, τον Μήτσο και τον Λούθηρο.

ELENIP
Διάσημο μέλος
Στο σπίτι έχω δύο, την Αρήθα και τον Πορδολέοντα.
Ο Ηρακλής που έγραψα πιο πάνω, μένει πια με τη μαμά μου -και με άλλους δύο γάταρους, τον Μήτσο και τον Λούθηρο.![]()
ααα! Καταλαβα! Πολλα μπραβο στη μαμα που ειναι φιλοζωη
.Η δικια μου δεν τα θελει καθολου μεσα στο σπιτι
. Τα αγαπαει εξ'αποστασεως.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ, θα της τα μεταφέρω!Πολλα μπραβο στη μαμα που ειναι φιλοζωη.

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Είχα Σιαμέζικα για 10 χρόνια και ομολογώ ότι ήταν οι πιο ιδιότροπες γάτες που είχα. Πολύ ζωηρές (δεν είχαν αφήσει κουρτίνα για κουρτίνα), με πολύ δυνατό νιαούρισμα (όταν ήθελαν να ζευγαρώσουν ξεσηκωνόταν όλη η πολυκατοικία), αλλά επίσης πολύ παιχνιδιάρες και χαδιάρες.
Το περσικό που πήρα μετά (και έχω χρόνια τώρα), είναι πολύ πιο ήρεμο και χαμηλών τόνων.
Ωστόσο για σπίτι με παιδιά, θα σύστηνα άφοβα Σιαμέζικο...δεν βαριούνται ποτέ να παίζουν

Βάλε και καμιά φωτό να το δούμε

Δεν έχω ιδέα από σιάμκαι δεν μπορώ να βοηθήσω...
αλλά έχω την ίδια απορία με την Desdemona...![]()
Με την ίδια λογική που σας είπα και για την περσική γατούλα,αδεποτάκια 50 ευρώ

Ο τσάμπας πέθανε και ο γιός του πάει για βρούβες που λένε και τα παιδιά μου

απο την μέρα που την πήρα την γατουλα, έχει συνεχως διαροια. Δεν πρόλαβα να την παω σε κτηνιατρο διοτι μεσολαβησε το τριημερο, μήπως έχει κάποιος καποια παρομοια εμπειρια για το τι θα μπορουσα να κάνω? Καποιο φαρμακο μέχρι που θα την πάω σε κτηνίατρο?Η διαθεση της γάτας είναι καλή, είναι ακομη φοβισμένη αλλα αποζηταει τα χαδια μολις μας βλέπει. Την ταισα με ξηρη τροφη για μκρά γατιά, δοκιμασα και το γαλα και λιγο κοτοπουλο μήπως και την πειραζει κατι συγκεκριμμένο. Εφαγε απο όλα εκτος από το γαλα.
Ευχαριστώ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool