Ημι-Σιάμ στο σπίτι...

• Thread starter Thread starter haf
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

haf

Νεοφερμένο μέλος

Ο haf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Καλησπέρα..σήμερα αγορασα ενα αδυνατουλι γατακι ημι-Σιαμ κυριως για να μαλακωσω την στενοχωρια της κορης μου μετα απο τον θανατο της προηγουμενη αδεσποτης γατουλας που είχαμε μαζεψει που αν και ήταν μονο 7-8 μηνων το είχαμε όλοι στην οικογενεια αγαπήσει.
Το νέο γατακι είναι περιπου 2-3 μηνών και απο το PetShop μου είπαν πως είναι μισο σιαμ, (και να μην μου το ελεγαν εγω δεν θα το καταλάβαινα...)

Θα ήθελα να ρωτησω, μια και εχω ακουσει ότι οι γατες Σιαμ είναι δυστροπες.. εάν αυτο αληθευει?

Ευχαριστώ..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατ'αρχήν να σας ζήσει!
Νομίζω ότι το να προσάπτουμε γενικά χαρακτηριστικά σε μία ράτσα είναι λανθασμένο. Εγώ, για παράδειγμα, έχοντας ζήσει με γατούλα σιάμ μπορώ να πω ότι ήταν ένα γλυκύτατο και ήρεμο πλάσμα. Εξαρτάται πάντα από το χαρακτήρα του ζώου.
Εγώ κάτι άλλο δεν κατάλαβα: Εφόσον το γατάκι είναι ημίαιμο, με ποια λογική πληρώσατε για να το αποκτήσετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ κάτι άλλο δεν κατάλαβα: Εφόσον το γατάκι είναι ημίαιμο, με ποια λογική πληρώσατε για να το αποκτήσετε;

Δεν έχω ιδέα από σιάμ:/::/::/: και δεν μπορώ να βοηθήσω...
αλλά έχω την ίδια απορία με την Desdemona...:hmm:

Καλως ηρθατε και εσεις εδω και το γατουλινι στο σπιτι σας:)
Εγω ειχα μια γατα σιαμ η οποια ηταν φιλοξενουμενη σπιτι μου για σχεδων 3 μηνες.Δεν με ηξερε απο πριν και ηταν χρονων...Δεν εχω λογια να τη περιγραψω...Εξυπνη και απιστευτη χαδιαρα...Στο τελος δεν ηθελα να τη δωσω πισω;)...

Πληρωσα 50 Euro ...δεν μου φανηκαν πολλα και δεν ξερω εάν πραγματι είναι, αλλα δεν ήθελα να παω στο σπιτι με το αδειο γατομεταφορεα απο το προηγουμεν ο γατακι.

Ειναι εμβολιασμενο και αποπαρασιτομενο?

Ειναι εμβολιασμενο και αποπαρασιτομενο?
Δεν ξέρω και δεν ρώτησα:hmm:

Αυριο θα την πάω στον κτηνιατρο ή είναι αρκετα νωρις?

Πρωτα ρωτα και μετα πηγαινε το στο κτηνιατρο :up:

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το γατάκι σου!:)
Από δυο μηνών και πάνω μπορεί να κάνει άφοβα όλα τα εμβόλια.
Όσο για το χαρακτήρα θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, τα περισσότερα από αυτά είναι μύθοι. Δεν παίζει ρόλο η ράτσα, αλλά το τι κάνουμε εμείς.;)

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το γατάκι σου!:)
Από δυο μηνών και πάνω μπορεί να κάνει άφοβα όλα τα εμβόλια.
Όσο για το χαρακτήρα θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, τα περισσότερα από αυτά είναι μύθοι. Δεν παίζει ρόλο η ράτσα, αλλά το τι κάνουμε εμείς.;)

Ευχαριστώ..

Να σου ζήσει το νέο μωρό

Καλωσήρθες και να σας ζήσει το ημι-Σιαμεζάκι σας!:)
Ο δικός μας Σιαμέζος, ο Ηρακλής, (17 χρονών πια) είναι πολύ γλυκός και αγαπησιάρης, καθόλου δύστροπος. Η μόνη του παραξενιά είναι ότι δεν τα πάει καλά με όσους δεν γνωρίζει, με μας όμως είναι πολύ τρυφερός.:happy:

Καλώς ήρθατε κι εσύ και το γατάκι σου.
Εγώ έχω σιαμέζα εδώ και 10 χρόνια. Ευτυχώς ο χαρακτήρας της ήταν γενικά καλός. Καθόλου δύστροπη, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα χαδιάρα. Τα χάδια τα ζητάει μόνο όταν εκείνη θέλει, ίσως γι' αυτό να τις χαρακτηρίζουν περίεργες!
Κατά τα άλλα ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την καλή μου τη γατούλα.
Θα δεις θα τα πάτε καλά!!!

Καλωσήρθες και να σας ζήσει το ημι-Σιαμεζάκι σας!:)
Ο δικός μας Σιαμέζος, ο Ηρακλής, (17 χρονών πια) είναι πολύ γλυκός και αγαπησιάρης, καθόλου δύστροπος. Η μόνη του παραξενιά είναι ότι δεν τα πάει καλά με όσους δεν γνωρίζει, με μας όμως είναι πολύ τρυφερός.:happy:

Τρια γατονια εχεις???:cool:

Τρια γατονια εχεις???:cool:
Στο σπίτι έχω δύο, την Αρήθα και τον Πορδολέοντα.
Ο Ηρακλής που έγραψα πιο πάνω, μένει πια με τη μαμά μου -και με άλλους δύο γάταρους, τον Μήτσο και τον Λούθηρο. :)

Στο σπίτι έχω δύο, την Αρήθα και τον Πορδολέοντα.
Ο Ηρακλής που έγραψα πιο πάνω, μένει πια με τη μαμά μου -και με άλλους δύο γάταρους, τον Μήτσο και τον Λούθηρο. :)

ααα! Καταλαβα! Πολλα μπραβο στη μαμα που ειναι φιλοζωη:).Η δικια μου δεν τα θελει καθολου μεσα στο σπιτι:mad:. Τα αγαπαει εξ'αποστασεως.:P

Πολλα μπραβο στη μαμα που ειναι φιλοζωη:).
Ευχαριστώ, θα της τα μεταφέρω! :D

Αν το γατάκι είναι ημίαιμο, πιθανόν να μην έχει τα χαρακτηριστικά των Σιαμέζικων.
Είχα Σιαμέζικα για 10 χρόνια και ομολογώ ότι ήταν οι πιο ιδιότροπες γάτες που είχα. Πολύ ζωηρές (δεν είχαν αφήσει κουρτίνα για κουρτίνα), με πολύ δυνατό νιαούρισμα (όταν ήθελαν να ζευγαρώσουν ξεσηκωνόταν όλη η πολυκατοικία), αλλά επίσης πολύ παιχνιδιάρες και χαδιάρες.
Το περσικό που πήρα μετά (και έχω χρόνια τώρα), είναι πολύ πιο ήρεμο και χαμηλών τόνων.
Ωστόσο για σπίτι με παιδιά, θα σύστηνα άφοβα Σιαμέζικο...δεν βαριούνται ποτέ να παίζουν:cool:
Βάλε και καμιά φωτό να το δούμε:P

Με την ίδια λογική που σας είπα και για την περσική γατούλα,αδεποτάκια 50 ευρώ:blink::blink::blink::blink:Ο τσάμπας πέθανε και ο γιός του πάει για βρούβες που λένε και τα παιδιά μου:lol::lol::lol:

Θα ήθελα την βοηθεια σας..:hmm: απο την μέρα που την πήρα την γατουλα, έχει συνεχως διαροια. Δεν πρόλαβα να την παω σε κτηνιατρο διοτι μεσολαβησε το τριημερο, μήπως έχει κάποιος καποια παρομοια εμπειρια για το τι θα μπορουσα να κάνω? Καποιο φαρμακο μέχρι που θα την πάω σε κτηνίατρο?
Η διαθεση της γάτας είναι καλή, είναι ακομη φοβισμένη αλλα αποζηταει τα χαδια μολις μας βλέπει. Την ταισα με ξηρη τροφη για μκρά γατιά, δοκιμασα και το γαλα και λιγο κοτοπουλο μήπως και την πειραζει κατι συγκεκριμμένο. Εφαγε απο όλα εκτος από το γαλα.
Ευχαριστώ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back