yakinthos
Νεοφερμένο μέλος
Η yakinthos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
24-04-08
16:59
γεια σας,αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα,παρακαλω οποιος ξερει κατι ας απαντησει το συντομοτερο.Λοιπον εχτες εγινε διαγνωση στο γατο μου,ετων 13 ,για ηπατιτιδα σε προχωρημενο σταδιο.Ερωτησεις"
α>Ειναι δυνατο να γινει τετοια διαγνωση χωρις εξεταση αιματος και ποσο σιγουρη ειναι?
β>μπορει ενας γατος να εχει ηπατιτιδα χωρις να εχει βγει ποτε του εξω?
Λοιπον τα συμπτωματα τωρα.Ο γατουλης ηταν για αρκετο καιρο υπερβαρος,απο περσυ αρχισε σταδιακα να χανει βαρος και να πινει μεγαλες ποσοτητες νερου,ομως ειχε ορεξη και δεν ειχαμε θορυβηθει ιδιαιτερα,ομως λιγες μερες πριν σταματησε εντελως να τρωει και αρχισε εμετους και διαροιες..τωρα βεβαια ειναι σκετα κοκαλα και μαλον η προγνωση δεν ειναι καλη..Ο γιατρος εδωσε καποιες ενεσεις οι οποιες ειπε δεν περνουν απο το συκωτι,αλλα εδωσε και αντιβιωση<ενδεικνυται?>
Ολα αυτα συμβαινουν στη Θεσσαλονικη,στο γατο της μαμας μου,ενω εγω ειμαι στη Συρο,καταλαβαινετε σας λεω οτι μου εχουν μεταφερει απ το τηλεφωνο..
Αυριο ανεβαινω και γω επανω και θελω να κανω οτι μπορω για το γλυκουλη μας..Θα ηθελα την αποψη οποιου γνωριζει,αλλα και τους καλιτερους κτηνιατρους στη Θεσ/νικη που γνωριζετε,γιατι δε ζω εκει και δεν γνωριζω,η μαμα μου πηγε σε καποιον της γειτονιας..
Περιμενω με αγωνια,ευχαριστω!
α>Ειναι δυνατο να γινει τετοια διαγνωση χωρις εξεταση αιματος και ποσο σιγουρη ειναι?
β>μπορει ενας γατος να εχει ηπατιτιδα χωρις να εχει βγει ποτε του εξω?
Λοιπον τα συμπτωματα τωρα.Ο γατουλης ηταν για αρκετο καιρο υπερβαρος,απο περσυ αρχισε σταδιακα να χανει βαρος και να πινει μεγαλες ποσοτητες νερου,ομως ειχε ορεξη και δεν ειχαμε θορυβηθει ιδιαιτερα,ομως λιγες μερες πριν σταματησε εντελως να τρωει και αρχισε εμετους και διαροιες..τωρα βεβαια ειναι σκετα κοκαλα και μαλον η προγνωση δεν ειναι καλη..Ο γιατρος εδωσε καποιες ενεσεις οι οποιες ειπε δεν περνουν απο το συκωτι,αλλα εδωσε και αντιβιωση<ενδεικνυται?>
Ολα αυτα συμβαινουν στη Θεσσαλονικη,στο γατο της μαμας μου,ενω εγω ειμαι στη Συρο,καταλαβαινετε σας λεω οτι μου εχουν μεταφερει απ το τηλεφωνο..
Αυριο ανεβαινω και γω επανω και θελω να κανω οτι μπορω για το γλυκουλη μας..Θα ηθελα την αποψη οποιου γνωριζει,αλλα και τους καλιτερους κτηνιατρους στη Θεσ/νικη που γνωριζετε,γιατι δε ζω εκει και δεν γνωριζω,η μαμα μου πηγε σε καποιον της γειτονιας..
Περιμενω με αγωνια,ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
24-04-08
17:45
Yakinthos, δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις σου. Μόνο γιατρός θα μπορούσε ενδεχομένως να το κάνει αυτό. Δες όμως το link που σου δίνω παρακάτω:
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Στο πρώτο μήνυμα (από aretha) έχει κάτω κάτω ένα αρχειάκι zip που μπορείς να κατεβάσεις στο κομπιούτερ σου και να δεις διάφορους κτηνίατρους της Θεσ/νίκης που τους σύστησαν άλλα μέλη. Καλό θα ήταν να πάρεις τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα για να εξασφαλίσεις ότι θα είναι ανοιχτοί ή για να μάθεις ποιος εφημερεύει τις μέρες του Πάσχα.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον ψιψίνο σας!
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Στο πρώτο μήνυμα (από aretha) έχει κάτω κάτω ένα αρχειάκι zip που μπορείς να κατεβάσεις στο κομπιούτερ σου και να δεις διάφορους κτηνίατρους της Θεσ/νίκης που τους σύστησαν άλλα μέλη. Καλό θα ήταν να πάρεις τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα για να εξασφαλίσεις ότι θα είναι ανοιχτοί ή για να μάθεις ποιος εφημερεύει τις μέρες του Πάσχα.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον ψιψίνο σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
24-04-08
17:58
Τόσο σίγουρη διάγνωση ηπατίτιδας χωρίς αιματολογικές εξετάσεις, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να γίνει...
Βέβαια, έτσι όπως τον περιγράφεις τον γατούλη, φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρά. Επείγει δηλαδή να τον δει κι άλλος κτηνίατρος το συντομότερο δυνατόν, για να καταλήξετε σε μια διάγνωση και να αρχίσετε τη θεραπεία. Σ' αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος μετράει, μην το καθυστερήσετε!! Δες το link που σου έδωσε η Zbeebz, με τη λίστα των κτηνιάτρων.
Μακάρι να πάνε όλα καλά για το γατούλη σας...

Βέβαια, έτσι όπως τον περιγράφεις τον γατούλη, φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρά. Επείγει δηλαδή να τον δει κι άλλος κτηνίατρος το συντομότερο δυνατόν, για να καταλήξετε σε μια διάγνωση και να αρχίσετε τη θεραπεία. Σ' αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος μετράει, μην το καθυστερήσετε!! Δες το link που σου έδωσε η Zbeebz, με τη λίστα των κτηνιάτρων.
Μακάρι να πάνε όλα καλά για το γατούλη σας...
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
25-04-08
11:42
Το οτι ηταν υπερβαρος και μεγαλος σε ηλικια προδιαθετει για λιποειδωση του ηπατος,παγκρεατιτιθδα και νεφρικη ανεπαρκεια ασθενειες που ταιριαζουν με τα συμπτωματα που περιεγραφεις
Θα πρεπει να γινουν και εξετασεις αιματος για να καθοριστει ακριβως η βλαβη
Θα πρεπει να γινουν και εξετασεις αιματος για να καθοριστει ακριβως η βλαβη
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
30-04-08
17:48
Τι έγινε τελικά με τον γατούλη;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum