ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρακλης(στην ψυχη),ΧΑΛΒΑΔΑΚΟΣ(στα παντα ολα)
Ξημερωματα Κυριακης 21/08,μετα απο post εκκλησης βοηθειας για το μουτρακι,χωρις σκεψη τον αναλαβαμε.
Πηγαμε τον μαζεψαμε απο το Καυτατζογλειο-ΟΧΙ το ονομα ΔΕΝ το πηρε απο εκει,αλλα απο τα μαθηματα δυναμης και αντοχης που μας εδωσε απο τα πρωτα λεπτα,και ,μεταξυ μας ,πρεπει να το αλλαξω...αυτος κρυβει ολοκληρο στρουμφοχωριο μεσα του-
Με λιγα λογια-χωρις ''σαλτσες''και πονεμενες ιστοριες,ειπαμε ΗΡΑΚΛΗΣ ειναι,και Ηρακλης και δακρυα ΔΕΝ πανε μαζι,πανε?Ο παιδαρος,υπολογιζουμε ειναι3-5ετων,εχει σπασμενη λεκανη,ενα νευρολογικο θεματακι με το ενα ποδαρακι,που οπως φαινεται θα στρωσουν σιγα σιγα.Με το αναπνευστικο του επισης,παιρνει αντιβιωση και θα το ξεπερασει και αυτο.Στειρωση και ολα τα λοιπα μολις συνελθει λιγακι το αγορι,κριμα να φαει και αλλο πονο.
Ειναι φαγανουλης ,πεντακαθαρουλης,παει στην αμμο του κανονικα,αξιολατρευτος,ησυχος ,τελειος,με υπεροχα μουστακια...αχ ποσο λατρευω τα μουστακια του!
Φιλοξενειται-σε κλουβι,στο οποιο κλουβι πρεπει να παραμεινει για καποιο καιρο ακομα,μεχρι να στρωσει η λεκανιτσα του.
Και τωρα τα δυσκολα,το προξενιο...''ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ''Αυτος ο υπεροχος ανθρωπος,που απλα θα ερωτευτει τον υπεροχο ΗΡΑΚΛΗ,και θα θελησει να του χαρισει ολα αυτα που του αξιζουν και που τοσο στερηθηκε!
Βρισκεται Θεσ/νικη

''Noiazomai''φιλοζωικη οργανωση Θεσ/νικης,αριθμος σωμ.328/2012
Συντομα θα ανοιξω και το δικο του θεματακι να μαθαινετε τα νεα μας,και φωτο θα βαλω συντομα κι αλλες ...εχω προβλημα με συσκευη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Η ποιότητα είναι άριστη. Όσο για την αξία....ανεκτίμητη! Καλή τύχη Ηρακλάκο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Επίσης μια χαρά βλέπω και τον Ηρακλάκο και τι ωραίο γατοσπιτάκι που του έχετε καλέ!
Με το καλό και γρήγορα να βρει κι αυτό το ταλαιπωρημένο πλασματάκι τον άνθρωπο που θα τον κάνει να ξεχάσει την φρίκη που έζησε στους δρόμους.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοτε ειχαμε να περιμενουμε το δυσκολο 72ωρο που ορισε ο γιατρος για το αν θα τα καταφερνε
Φυσικα ο Ηρακλης τα καταφερε
και μαλιστα με τον δικο του ξεχωριστο τροποΣτο ποστ εκκλησης βοηθειας που κυκλοφορουσε,λεγαν οτι ηδη 24ωρες στεκοταν ακινητος κατω απο ενα αμαξι,ο γιατρος πιστευε ετσι οπως εβλεπε την ''αναρρωση ''του,οτι ο μικρος ηταν περισσοτερες μερες ετσι

Οπως και να εχει αυτα περασαν και αναμενουμε να ερθουν τα καλυτερα για αυτον ....του αξιζουν τοοοοοοσο πολυ

Συνημμένα
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γλυκο μου το μωρο σημερα εξεταστηκε για λοιμωδη
Το γλυκο μου το μωρο ειναι θετικο σε fiv
Και μολις ειχαμε βρει και σπιτακι,ολα ανατραπηκαν
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Λυπάμαι Κασουλίνι μου.Το γλυκο μου το μωρο σημερα στειρωθηκε
Το γλυκο μου το μωρο σημερα εξεταστηκε για λοιμωδη
Το γλυκο μου το μωρο ειναι θετικο σε fiv
Και μολις ειχαμε βρει και σπιτακι,ολα ανατραπηκαν

΄Ομως, μπορεί να ανατράπηκαν όλα, αλλά δεν τελείωσαν όλα.

Θα βρει άλλο σπιτάκι και μάλιστα καλύτερο, θα το δεις.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης το οτι διαγνώστηκε ως φορέας, δεν σημαίνει και οτι απαραίτητα θα νοσήσει. Απλώς χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή.
Σιδερένιος ο Ηρακλάκος κι εύχομαι όλη η τύχη με το μέρος του για να βρει γρήγορα την πιο ζεστή αγκαλιά

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Είδες βρε βιαστικιά μαμμή που αμέσως να πεις πως ανατράπηκαν όλα; Το αγάπησαν το αγόρι και το θέλουν οπωσδήποτε.Το σπιτακι που ειχε βρεθει ΔΕΝ κανει πισω ,το θελει το αγορι μου,και γω απλα κλαιω απο χαρα

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδες βρε βιαστικιά μαμμή που αμέσως να πεις πως ανατράπηκαν όλα; Το αγάπησαν το αγόρι και το θέλουν οπωσδήποτε.![]()
Χαχαχα,βιαστικια μαμμη,χαχαχα,τι να κανω αγχωθηκα χθες

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κοριτσάρα μου εσύ.Χαχαχα,βιαστικια μαμμη,χαχαχα,τι να κανω αγχωθηκα χθες![]()

Εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά για τον Ηρακλάκο αλλά και για σένα που τόσο αγωνίστηκες γι' αυτόν. Σας αξίζει και των δυό και εύχομαι επίσης, να έχει την τύχη της Μαργαρώς μου.

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα περισσότερα γατιά από τα αδέσποτα του δρόμου είναι φορείς του ιού της λοιμώδους περιτονίτιδας, ή μαζί και άλλων ιών. Το οτι οι ιδιοκτήτες τους δεν έτυχε τους κάνουν εξετάσεις αίματος (και το οικονομικό στις μέρες μας είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας γι αυτό) δεν σημαίνει οτι είναι υγιέστατα.
Επίσης το οτι διαγνώστηκε ως φορέας, δεν σημαίνει και οτι απαραίτητα θα νοσήσει. Απλώς χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή.
Σιδερένιος ο Ηρακλάκος κι εύχομαι όλη η τύχη με το μέρος του για να βρει γρήγορα την πιο ζεστή αγκαλιά![]()
Συμφωνω απολυτα
Εξαλλου κι εγω στα γαταπληκτικα μοναχα στον Αριστο εκανα,μονο κ μονο ειπειδη ηταν ενηλικος κ κυριως αλητοβιος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ταξιδι της ζωης του γλυκου μου Ηρακλη
Απο χθες ο Ηρακλακος μου μαζι με ενα κομματι της καρδιας μου,θα ζει καποια χιλιομετρα μακρια μου
Το μονο που ευχομαι να πανε ολα καλα.....και θα πανε!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

΄Οσο για την καρδούλα σου, καρδούλα μου, δεν θα αργήσει να γειάνει με κάποιο άλλο πλασματάκι που θα μαζέψεις από τον δρόμο σύντομα.

Α και να μαθαίνουμε και κανένα νέο του, ναι;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Από εδώ και πέρα ο Ηρακλής χρειάζεται μόνο τις ευχές μας για υγεία, το καλό σπίτι και την καλή οικογένεια που τον λατρεύει, τα έχει ήδη.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
τις ξεγυρισμένες.

Πάντα γερός να είναι και να περνάει ζωή ζάχαρη.

Και μακάρι κι όλες οι ψυχούλες προς υιοθεσία να έχουν την καλή του τύχη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool