avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
01-04-08
22:25
Ειναι η συνεχεια απο το θεμα "Η μαν της Πεντελης φιλοξενειται"...
Η Αλμα που πλεον λεγεται Σαλμα, δεχτηκε την επισκεψη της ευεργρτιδας της κας Εφης...Εκανε τις απιστευτες χαρες που ξαναειδε τον ανθρωπο που πανω απο χρονο την ταιζε κ την επαιζε....Εμενα με βλεπει συχνα...αλλα πως εκανε με την κυρια εφη....δεν περιγραφεται.....
Η Αλμα που πλεον λεγεται Σαλμα, δεχτηκε την επισκεψη της ευεργρτιδας της κας Εφης...Εκανε τις απιστευτες χαρες που ξαναειδε τον ανθρωπο που πανω απο χρονο την ταιζε κ την επαιζε....Εμενα με βλεπει συχνα...αλλα πως εκανε με την κυρια εφη....δεν περιγραφεται.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
01-04-08
22:29
Η Σαλμα με τη μαμα της Ελευθερια
Μακαρι το καθε ζωακι να βρει ζεστο σπιτι οπως η Σαλμα....Μακαρι να συνεχισουν να υπαρχουν ανθρωποι με αγαπη στη καρδια τους....
Νιωθω γλυκα κι ομορφα για τουτη την σκυλιτσα....τη νιωθω σα δικια μου....Η ελευθερια με λεει μαμα β΄' (κατα το γκαρσονα β' του κατακουζηνου)
Καλες υιοθεσιες να εχουμε!!!!!
Μακαρι το καθε ζωακι να βρει ζεστο σπιτι οπως η Σαλμα....Μακαρι να συνεχισουν να υπαρχουν ανθρωποι με αγαπη στη καρδια τους....
Νιωθω γλυκα κι ομορφα για τουτη την σκυλιτσα....τη νιωθω σα δικια μου....Η ελευθερια με λεει μαμα β΄' (κατα το γκαρσονα β' του κατακουζηνου)
Καλες υιοθεσιες να εχουμε!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
01-04-08
22:32
μπράβο παντα τέτοια να βλέπουμε και να διαβάζουμε, ευτυχισμένους ανθρωπους και ζωάκια, ευτυχισμένες ψυχες δηλαδή..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum