Η Έλλη (Λαμπέτη) γυρεύει τον…Δημήτρη της!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

natalouko

Επιφανές μέλος

Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
«όταν γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν, μαζί έγραψαν μία από τις πιο λαμπερές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Υπήρξαν αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή και στη σκηνή κι ας μην παντρεύτηκαν ποτέ …..»

Όταν θα γνωριστείτε, συγκατοικήσετε κ μοιραστείτε μαζί της τη ζωή σας, το σίγουρο είναι ότι μαζί θα γράψετε μια από τις πιο λαμπερές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ζωοφιλικού στερεώματος. Θα υπάρξετε αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή και πολλοί θα ζηλέψουν την ευτυχία σας!!!!!

Η 50 ημερών πανέμορφη γατιτσα Έλλη, σώθηκε από θαύμα μέσα από τα δόντια αγέλης σκύλων, αλώβητη μεν, τρομοκρατημένη δε….80 ημερών σήμερα κ ζώντας μαζί μας, κοιτά με εμπιστοσύνη τη ζωή κ τους ανθρώπους στα μάτια κι αναζητά πια το μόνιμο σπιτικό της.. Είναι πανέμορφη, απαλή, χουρχουριστη κ πολύ…ώριμη για την ηλικία της!! Δεν κάνει ζημιές (όπως όλα τα μωρά), δείχνει κατανόηση όταν αργείτε να γυρίσετε, συνυπάρχει αρμονικότατα με άλλες γάτες.

Έχει όλα τα προσόντα για να γίνει η παντοτινή πρωταγωνίστρια της ζωης σας!!!
Θα δοθεί εντός Αττικής, εμβολιασμένη κι αποπαρασιτωμενη, με ταυτότητα ,μικροτσίπ (προαιρετικο) κ φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο «Φίλοι των Ζώων Χαλανδρίου»

Η γοητευτική γατίτσα Έλλη, περιμένει να την πάρετε από το σπίτι που προσωρινά φιλοξενείται. Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096 η στη Ναταλία στο 6936753008. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο
olgazoa@yahoo.gr η στο filoizoon@yahoo.gr, η επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.filoizoon.gr
img1802o.jpg

img1803.jpg

img1830ny.jpg

img1838r.jpg

img1843p.jpg

img1812p.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι πανεμορφηηηηηηηη:redface::redface::redface:
καλη τυχη στην μικρη ταρταρουγιτσα
:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιιιιιιιιι την αγκαλιαζει η Ραισα σου??
Ποσο μου αρεσουν τα αγαπημενα σου γατακια!
Αντε γρηγορα και στο μονιμο σπιτι της κι η Ελλη!

Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια!!!:):):P:P:P

Νικόλ, αυτή δεν είναι η Ράισα είναι ο Ερμής μου!!!:redface::redface::redface::redface:

Ααααα μοιαζουν παρα πολυ πρωτον!
Και δευτερον ποσο μεγαλωσε!!
Εσενα ετσι οπως πας σε βλεπω με διψιφιο αριθμο γατουνιων σε κανενα χρονο:whistle:

Ένα ακόμα θα πάρω κάποια στιγμή (τον μεγάλο μου πόθο:P:P:redface::redface:) και θα κλείσουμε εκεί, γιατί πρέπει να έχω και χώρο για τα φιλοξενούμενα!!!:P:P:P

Καλη τυχη στην κουκλα!!!

Ευχαριστούμε πολύ!!!:redface::redface:

Το κοριτσάκι μας το όμορφο ποιος θα το πάρει????:P:P:P
img1825q.jpg

img1826m.jpg

img1827s.jpg

Καλε αυτη ειναι διδυμουλα της δικιας μου!!! Ιδια πραγματικα!!! Η μασκοφορος εκδικητης - με την καλη εννοια-... Τι καλη που ειναι !!! Απεριγραπτη ομορφια!!!! Καλη τυχη και παλι γλυκο μουσουδακι!!!!!!

Καλε αυτη ειναι διδυμουλα της δικιας μου!!! Ιδια πραγματικα!!! Η μασκοφορος εκδικητης - με την καλη εννοια-... Τι καλη που ειναι !!! Απεριγραπτη ομορφια!!!! Καλη τυχη και παλι γλυκο μουσουδακι!!!!!!
Ναι, μοιάζει στο κουτσουκάκι σου!!!:P:P:P:PΕύχομαι να έχει και η Έλλη μια τέτοια καλή τύχη!!!:D:D:D:D:redface::P:P

Ένα ακόμα θα πάρω κάποια στιγμή (τον μεγάλο μου πόθο:P:P:redface::redface:) και θα κλείσουμε εκεί, γιατί πρέπει να έχω και χώρο για τα φιλοξενούμενα!!!:P:P:P
1)Eπειδή έχω κολλήσει από γατοπεριέργεια ...:) ποιός είναι ο μεγάλος σου πόθος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
2)Tα γατούνια πανέμορφά!:clapup:
3)...κλωνοποιήσατε το τσουτσουκόγατο;;;;;:hehe:

1)Eπειδή έχω κολλήσει από γατοπεριέργεια ...:) ποιός είναι ο μεγάλος σου πόθος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
2)Tα γατούνια πανέμορφά!:clapup:
3)...κλωνοποιήσατε το τσουτσουκόγατο;;;;;:hehe:

2) Σε ευχαριστούμε πολύ!!!:redface::redface:
3) Όταν κάτι είναι ωραίο πρέπει να το μοιράζεσαι και να το χαίρονται και άλλοι!!:P:P

Και για να σου φύγει η περιέργεια ο μεγάλος μου πόθος είναι ένα γατάκι μπλε!!!:inlove::inlove::inlove:

Ναι, μοιάζει στο κουτσουκάκι σου!!!:P:P:P:PΕύχομαι να έχει και η Έλλη μια τέτοια καλή τύχη!!!:D:D:D:D:redface::P:P

Το ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!!!

Ειναι γλυκα!!!! Ελπιζω να βρει ενα ζεστο σπιτακι συντομα!!!

Ειναι γλυκα!!!! Ελπιζω να βρει ενα ζεστο σπιτακι συντομα!!!
Μακάρι το κοριτσάκι μου!!!:P:P:P:P:P:D:D:D:D

Το κοριτσάκι μας είναι εδώ και περιμένει!!!:redface::redface::redface:

img1848es.jpg

img1849l.jpg

Τι γλυκια γατουνιτσα εισαι εσυ??? Ειναι λες και χαμογελαει... Αχ καλη μου μακαρι να βρεις πολυ γρηγορα σπιτι!!!!!

Σε ευχαριστούμε πολύ Ειρήνη!!!:redface::redface:Είναι τοσο γλυκό το κοριτσάκι μας!!:P:PΤώρα ανακάλυψε τις κοιλίτσες και όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας κάνει κοιλίτσες!!!:):)Είναι απίστευτη!!!:D:D

Εννοεις οτι κανει βαρελακια???

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back