natalouko
Επιφανές μέλος
Όταν θα γνωριστείτε, συγκατοικήσετε κ μοιραστείτε μαζί της τη ζωή σας, το σίγουρο είναι ότι μαζί θα γράψετε μια από τις πιο λαμπερές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ζωοφιλικού στερεώματος. Θα υπάρξετε αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή και πολλοί θα ζηλέψουν την ευτυχία σας!!!!!
Η 50 ημερών πανέμορφη γατιτσα Έλλη, σώθηκε από θαύμα μέσα από τα δόντια αγέλης σκύλων, αλώβητη μεν, τρομοκρατημένη δε….80 ημερών σήμερα κ ζώντας μαζί μας, κοιτά με εμπιστοσύνη τη ζωή κ τους ανθρώπους στα μάτια κι αναζητά πια το μόνιμο σπιτικό της.. Είναι πανέμορφη, απαλή, χουρχουριστη κ πολύ…ώριμη για την ηλικία της!! Δεν κάνει ζημιές (όπως όλα τα μωρά), δείχνει κατανόηση όταν αργείτε να γυρίσετε, συνυπάρχει αρμονικότατα με άλλες γάτες.
Έχει όλα τα προσόντα για να γίνει η παντοτινή πρωταγωνίστρια της ζωης σας!!!
Θα δοθεί εντός Αττικής, εμβολιασμένη κι αποπαρασιτωμενη, με ταυτότητα ,μικροτσίπ (προαιρετικο) κ φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο «Φίλοι των Ζώων Χαλανδρίου»
Η γοητευτική γατίτσα Έλλη, περιμένει να την πάρετε από το σπίτι που προσωρινά φιλοξενείται. Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096 η στη Ναταλία στο 6936753008. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgazoa@yahoo.gr η στο filoizoon@yahoo.gr, η επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.filoizoon.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

καλη τυχη στην μικρη ταρταρουγιτσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποσο μου αρεσουν τα αγαπημενα σου γατακια!
Αντε γρηγορα και στο μονιμο σπιτι της κι η Ελλη!
natalouko
Επιφανές μέλος

Νικόλ, αυτή δεν είναι η Ράισα είναι ο Ερμής μου!!!

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Και δευτερον ποσο μεγαλωσε!!
Εσενα ετσι οπως πας σε βλεπω με διψιφιο αριθμο γατουνιων σε κανενα χρονο

natalouko
Επιφανές μέλος

) και θα κλείσουμε εκεί, γιατί πρέπει να έχω και χώρο για τα φιλοξενούμενα!!!

speri
Διάσημο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

speri
Διάσημο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Ναι, μοιάζει στο κουτσουκάκι σου!!!Καλε αυτη ειναι διδυμουλα της δικιας μου!!! Ιδια πραγματικα!!! Η μασκοφορος εκδικητης - με την καλη εννοια-... Τι καλη που ειναι !!! Απεριγραπτη ομορφια!!!! Καλη τυχη και παλι γλυκο μουσουδακι!!!!!!

Εύχομαι να έχει και η Έλλη μια τέτοια καλή τύχη!!!

marina289
Περιβόητο μέλος
1)Eπειδή έχω κολλήσει από γατοπεριέργεια ...Ένα ακόμα θα πάρω κάποια στιγμή (τον μεγάλο μου πόθο:P) και θα κλείσουμε εκεί, γιατί πρέπει να έχω και χώρο για τα φιλοξενούμενα!!!
![]()
ποιός είναι ο μεγάλος σου πόθος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;2)Tα γατούνια πανέμορφά!

3)...κλωνοποιήσατε το τσουτσουκόγατο;;;;;

natalouko
Επιφανές μέλος
1)Eπειδή έχω κολλήσει από γατοπεριέργεια ...ποιός είναι ο μεγάλος σου πόθος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
2)Tα γατούνια πανέμορφά!
3)...κλωνοποιήσατε το τσουτσουκόγατο;;;;;![]()
2) Σε ευχαριστούμε πολύ!!!

3) Όταν κάτι είναι ωραίο πρέπει να το μοιράζεσαι και να το χαίρονται και άλλοι!!

Και για να σου φύγει η περιέργεια ο μεγάλος μου πόθος είναι ένα γατάκι μπλε!!!

speri
Διάσημο μέλος
Ναι, μοιάζει στο κουτσουκάκι σου!!!Εύχομαι να έχει και η Έλλη μια τέτοια καλή τύχη!!!
![]()
Το ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!!!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Μακάρι το κοριτσάκι μου!!!Ειναι γλυκα!!!! Ελπιζω να βρει ενα ζεστο σπιτακι συντομα!!!

natalouko
Επιφανές μέλος

speri
Διάσημο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Είναι τοσο γλυκό το κοριτσάκι μας!!
Τώρα ανακάλυψε τις κοιλίτσες και όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας κάνει κοιλίτσες!!!
Είναι απίστευτη!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool