Γάτα Η Έρση μου!

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.938 μηνύματα.
DSCN4324.JPG

Επειδή είχαμε πολύ καιρό να τα πούμε, ας ξανασυστηθούμε::happy:

Η υποφαινόμενη είναι η αγαπημένη μου τσούπρα, η αρχόντισσά μου, η μικρή μεγάλη μου αγάπη, που μαζί της μοιράζομαι την καθημερινότητά μου. <3
Την υιοθέτησα στις 30 Αυγούστου του 2020, τότε που ήταν ένα τόσο δα "σκατουλάκι" γούνινο, με ολοστρόγγυλα ματάκια που μου έκλεψε την καρδιά.
DSCN3850.JPG
DSCN3878.JPG

'Οταν μου την έφεραν οι δυο κοπέλες στο σπίτι, όπως ήταν φυσικό, έτρεξε και κρύφτηκε κάτω από τον μεγάλο μπουφέ του σαλονιού. Δεν έβγαινε με γλυκόλογα και ¨ψι, ψι" , δεν έβγαινε με κροκετούλες... Μόλις δοκίμασα να ρίξω ένα μπαλάκι, αμέσως ξετρύπωσε κι άρχισε να τρέχει και να παίζει!!
Άνετη η μανδάμ..:hehe:. λες και γνώριζε το σπίτι από πριν!

Και κάπως έτσι, άρχισε να περνά ο καιρός, μεγαλώσαμε και ξεδιπλώσαμε όλες μας τις χάρες. :dance3:
Λίγο ατίθασος χαρακτήρας αλλά και συνάμα ένα πλάσμα που η τρυφερότητα του περισσεύει...., όταν δεν με ξυπνάει από τα άγρια χαράματα χοροπηδώντας πάνω στο κρεβάτι και μπήγοντας τις ωραίες τις νυχάρες (που ποτέ δεν μου επέτρεψε να κόψω) στο πάπλωμα. :hehe:
Όμως χουρχουρίζει ηδονικά με τις αγκαλιές, όπως επίσης συνηθίζει να να μου δίνει φιλάκια όταν την πλησιάζω μούρη με μούρη.:inlove:
Μόνο μη της πεις για γατοφόρο! Έγινες ο χειρότερος εχθρός της. :D

Αυτά για τώρα, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.:thanku: Από εδώ θα ανεβάζουμε τα νέα μας και φωτο όσο μπορούμε πιο συχνά, για να μας θαυμάζετε! :D

DSCN4324.JPG

Επειδή είχαμε πολύ καιρό να τα πούμε, ας ξανασυστηθούμε::happy:

Η υποφαινόμενη είναι η αγαπημένη μου τσούπρα, η αρχόντισσά μου, η μικρή μεγάλη μου αγάπη, που μαζί της μοιράζομαι την καθημερινότητά μου. <3
Την υιοθέτησα στις 30 Αυγούστου του 2020, τότε που ήταν ένα τόσο δα "σκατουλάκι" γούνινο, με ολοστρόγγυλα ματάκια που μου έκλεψε την καρδιά.
DSCN3850.JPG
DSCN3878.JPG

'Οταν μου την έφεραν οι δυο κοπέλες στο σπίτι, όπως ήταν φυσικό, έτρεξε και κρύφτηκε κάτω από τον μεγάλο μπουφέ του σαλονιού. Δεν έβγαινε με γλυκόλογα και ¨ψι, ψι" , δεν έβγαινε με κροκετούλες... Μόλις δοκίμασα να ρίξω ένα μπαλάκι, αμέσως ξετρύπωσε κι άρχισε να τρέχει και να παίζει!!
Άνετη η μανδάμ..:hehe:. λες και γνώριζε το σπίτι από πριν!

Και κάπως έτσι, άρχισε να περνά ο καιρός, μεγαλώσαμε και ξεδιπλώσαμε όλες μας τις χάρες. :dance3:
Λίγο ατίθασος χαρακτήρας αλλά και συνάμα ένα πλάσμα που η τρυφερότητα του περισσεύει...., όταν δεν με ξυπνάει από τα άγρια χαράματα χοροπηδώντας πάνω στο κρεβάτι και μπήγοντας τις ωραίες τις νυχάρες (που ποτέ δεν μου επέτρεψε να κόψω) στο πάπλωμα. :hehe:
Όμως χουρχουρίζει ηδονικά με τις αγκαλιές, όπως επίσης συνηθίζει να να μου δίνει φιλάκια όταν την πλησιάζω μούρη με μούρη.:inlove:
Μόνο μη της πεις για γατοφόρο! Έγινες ο χειρότερος εχθρός της. :D

Αυτά για τώρα, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.:thanku: Από εδώ θα ανεβάζουμε τα νέα μας και φωτο όσο μπορούμε πιο συχνά, για να μας θαυμάζετε! :D
Αχ παναγιτσα μου..ποσο πολυ μου ελειψε αυτη η φατσουλα!!!! Πραγματικα στο λεω...ανυπομωνουμε για φωτο κ βιδεακια..τι ωραια αλεξ μου!

Αυτή η πορτοκαλί γραμμή που έχει στο κεφαλακι της.. πόσο cute ??
Να χαίρεστε η μία την άλλη!

Αχ παναγιτσα μου..ποσο πολυ μου ελειψε αυτη η φατσουλα!!!! Πραγματικα στο λεω...ανυπομωνουμε για φωτο κ βιδεακια..τι ωραια αλεξ μου!
Και η δική σας παρέα μας έλειψε. Άντε με το καλό, να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε φωτογραφίες και βιντεάκια και κους κους κουβεντούλα!:hug:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτή η πορτοκαλί γραμμή που έχει στο κεφαλακι της.. πόσο cute ??
Να χαίρεστε η μία την άλλη!
Μα ναι, είναι το σήμα κατατεθέν, το χαρακτηριστικό της. Μια πορτοκαλί πινελιά που αναδύεται αυθαίρετα ανάεσα στο μαύρο της κορυφής του κεφαλιού της. :)
336083012.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Ε ναι, να την νομιμοποιήσουμε για να την κατοχυρώσουμε . :hehe:

1622026E.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back