izabo
Νεοφερμένο μέλος
Εγω παντως γεμιζω ενα μπολ μεγαλο με κροκετες και τρωει οποτε θελει. Δεν εχω προβλημα με το βαρος του, ειναι κανονικο. Τρωει μονος του οσο θελει και οποτε θελει. Γιατι δεν της το αφηνεις να κανονισει το προγραμμα της μονη της??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος
Εμας ο δικός μας εδω και κανα εξάμηνο δεν μας έχει αφήσει σε ησυχία όσον αφορά το φαγητό.
Μολίς ακούσει το ψυγείο να ανοίγει ή δεί το φώς του φούρνου, κάθεται στη μέση της κουζίνας και νιαουρίζει..Μέχρι να πέσει κάνα μεζεδάκι, από τη μάνα μου κυρίως που το κακομαθαίνει..
Παλιά ανέβαινε και στον πάγκο για να επιθεωρήσει..αν υπάρχει κάτι που να του αρέσει.

Ευτυχώς όμως το έκοψε το συνήθειο..Ο γιατρός του μου είπε κάθε φορά που θα το έκανε αυτό, να παιρνω λίγο νεράκι και να το ψέκαζω στο μουτράκι.Τις δύο πρωτες φορές διαμαρτυρήθηκε και έβγαλέ και νυχάκια..Μετά όμως το πήρε απόφαση..

Τι να πω? Υπομονή!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΑ τελευταια νεα ειναι οτι υπαρχει μαι σχετικη βελτιωση. Βαζω μια φορα την μερα και αυξησα ελαφρα την τροφη, καμια 80-85 γραμμαρια και καπως λιγο βλεπω να ειναι πιο ηρεμα...θα δειξει, δεν ειναι και εντελως ηρεμη, γκρινιαζει αλλα καπως βλεπω μαλακωνει κιολας.
Φοβαμαι να αφηνω εκει μονιμως κροκετες γιατι εχουν την ταση να παχαινουν πολυ. Γινονται σαν φουσκιτσες και με λιγο παραπανω, και ειναι λαιτ οι κροκετες...δεν ξερω....
ruko
Διάσημο μέλος

Χαίρομαι που η Όπρα πάει καλύτερα.

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ νομίζω ότι το σύστημα να αφήνουμε τροφή όλη μέρα έχει επιτυχία μόνο σε ολιγόφαγα γατιά. Τα λαίμαργα θα την τσακίσουν όλη με τη μία και μετά θα κλαίνε επειδή πεινάνε.
Χαίρομαι που η Όπρα πάει καλύτερα.![]()
να σαι καλα!! ελπιζω να συνεχιστει.
Νομιζω οι αλλαγες αυτες εφεραν καποια ισορροπια. Θα δειξει...Ευτυχως δεν κλαιει τοσο επιμονα οπως την προηγουμενη βδομαδα. Καπως αρχιζει να συνηθιζει και ειναι και πιο ηρεμη....
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Φαντάσου να ήμασταν κι εμείς οι άνθρωποι αναγκασμένοι να τρώμε μία μεγάλη ποσότητα φαγητού μόνο μια φορά την ημέρα... Εγώ πάντως θα πεινούσα.

Κι εμένα ο γιατρός έχει πει να μοιράζοντα τα γεύματα σε 2-3 φορές. Εκτός αυτού, μήπως φταίει και η τροφή;; Θέλω να πω μήπως δεν της αρέσει η τροφή; Το λέω επειδή είπες ότι κάποιες φορές αφού γκρινιάζει για φαγητό, της βάζεις να φάει και δεν τρώει.
Τώρα αν δεν φταίει ούτε η τροφή, ειναι σίγουρο ότι νιαουρίζει επειδή πεινάει; Μήπως είναι τιποτε άλλο;

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι κανει σε ολες τις τροφες.Εχει ιδιαιτερη αδυναμια στις κονσερβες αλλα δεν γινεται να τρωει καθε μερα κονσερβα! Θα παθει τιποτα.

Jeannine
Δραστήριο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχου τη μωρέ! είναι φαγανή η γατούλα σου!![]()

δεν εχω καταλαβει ακριβως!!! Κανει σαν λυσσασμενη και μετα μπορει να μην τρωει το φαγητο της!!! Η να το τρωει πολυ αργα.Ειναι αντιδραστικος χαρακτηρας - κλοουν!!
Εχει ομως εκατο αλλα καλα! Μπορει να μου κανει τη ζωη δυσκολη αλλα εχει και φοβερες φασεις!
Μου φερνει χαρτακια να τις τα πεταξω και μολις το κανω, τα ξαναφερνει στο χερι μου για να το πεταξω και μπορει αυτο να το κανει ωρες!!!
Μπαινει και σε σακουλα!!!
Σαν σκυλακι κανει!!! Ειναι πολυ εξυπνη και της τα συγχωρω ολα!!
Ο Φελιξακος μου απ την αλλη ειναι πιο βολικος και δεν εχω σχεδον ποτε προβληματα!! Ειναι πολυ γλυκος και ηρεμος γατος με μια υπεροχη τρυφεροτητα μεσα του, αξιοθαυμαστη θα ελεγα!

Αλλα οτι κανει η Οπρα, ακολουθει απο πισω!!! Σαν μικρος αδερφος!!! Η Οπρα ειναι το αφεντικο

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου φερνει χαρτακια να τις τα πεταξω και μολις το κανω, τα ξαναφερνει στο χερι μου για να το πεταξω και μπορει αυτο να το κανει ωρες!!!
Καλά, ξέρεις πόσο σπάνιο είναι αυτό σε αιλουροειδές
???!!!Τι να σου πω, τα άλλα τα καταλαβαίνω αλλά να σου φέρνει πίσω πράγματα είναι χαρακτηριστικό των κυνοειδών, ποτέ των αιλουροειδών. Φτου-φτου να μη σας ματιάσω!!!
Όσο για το φαγητό κι εγώ θα πρότεινα περισσότερα μικρά γεύματα. Εξάλλου κι από μόνη της αυτό σου ζητάει αφού το πολύ τελικά δεν το τρώει. Εγώ τους ταίζω τρεις φορές την ημέρα πρωί-βράδυ ξηρά και μεσημέρι κονσέρβα. Αργά το βράδυ καμμιά φορά γκρινιάζουν πολύ οπότε κάνω αυτό που είπε και μια άλλη κοπέλα, 1 κουταλιά κονσέρβα για ξεγέλασμα.
RedCat
Διάσημο μέλος

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εμάς catia, μας φέρνει πίσω τα post-it..λέμε ότι στην προηγουμενη ζωή της σίγουρα ήταν γραμματέας...(βεβαια θα αρχισουμε να ανησυχούμε όταν υπάρχει και μηνυμα γραμμένο επάνω)[/quote
Είστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!!
![]()
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΑ γατακια μου ηρεμησανε με το φαγητο.
Η αποφαση μου να τρωνε μια φορα την μερα το απογευμα και οχι 2 πρωι μεσημερι, τελικα εφερε ισσοροπια για καποιο ανεξηγητο λογο!!!!!!!!
Τωρα δεν γκρινιαζουν ποτε, πρωτη φορα απο τοτε που τα εχω και δεν την πεφτουν σε κανενα καλεσμενο για φαγητο. Εχουν ηρεμησει.
Το γιατι ειναι και για μενα ενα μυστηριο..............................
Το χαρτακι το παιζουμε παντως συνεχεια!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ίσως πρεπει να το δει επαγγελματιά το ζήτημα με τα χαρτάκιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=4304&stc=1&d=1208040987
Συνημμένα
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=4315&stc=1&d=1208114020
Συνημμένα
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μονο εαν ειχα μονιμα τροφη θα σταματησει; Αυτο δεν θελω να το κανω....θα παχυνουν!!! Ο Φελιξ δεν γκρινιαζει που σημαινει οτι δεν πειναει.
Λετε να το κανει απο κτητικοτητα; Αλλα οχι, το κανει σε σχεση με το φαγητο, αλλιως δεν θα προσπαθουσε τοσο πολυ να κλεβει!
Tα δικά μου που τους έχω μόνιμα τροφή καθόλου δεν έγιναν βαρέλια. Μια χαρά λεπτά είναι. Και τους δίνω έξτρα μεζεδάκι. Άσε που η Ελίνα μου είναι και λαίμαργη. Το ρυθμίζουν μόνα τους.
---------------------------------------
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool