Η Αγελαδίτσα μου...

Μηπως τωρα μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας?:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς, οι ακτινογραφίες είναι πολύ κακές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πως παει η αγελαδιτσα σαρδελιτσα??? καλυτερα?

Αστα μιμικακι και παω να σκασω!
Πως καταφερε η αγελαδιτσα και ανοιξε το συρμα απο το παραθυρακι στο "καλυβακι" της και εφυγε ακομα δεν εχω καταλαβει...
Εδω και μια μερα παω να τρελαθω!
Παιδια, η αγελαδιτσα το εσκασε...
Την ψαχνουμε παντου και συνεχεια αλλα πουθενα.
Θα ξαναγυρισει, πιστευω, αλλα τρεμω μηπως μπλεχτει το ποδαρακι της και δεν μπορει να φυγει.
Αν δεν γυρισει, θα νιωθω απιστευτα ασχημα...

Πωπω βρε Ελένη, πολύ ζωηρή η Αγελαδίτσα! Ψάξε κοντά στο σπίτι μήπως όντως εχει μπλεχτεί κάπου το ποδαράκι της και δεν μπορεί να γυρίσει. Μακάρι να την βρείτε την κακομοιρούλα!

ελπιζω να την βρεις συντομα,ψαχνε συνεχεια!!

Πω πω!!!! Μακάρι να την βρείτε και να είναι καλά!

Δε θέλω ούτε να το σκεφτομαι ότι μπορεί να έχει πιαστεί κάπου! Θα πάθει χειρότερη ζημιά στο ποδαράκι. Θυμήθηκα τον Πιου Μιου της Χριστίνας που τα Χριστούγεννα είχε πιαστεί ο επίδεσμος στο πόδι του στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο και το'σερνε σ'όλο το σπίτι. Φαντάζεστε να'χει πιαστεί σε κανένα δένδρο ή θάμνο?:(

Και χθες το βραδυ και σημερα πρωι πρωι πηγε και η γιαγια, αλλα τιποτα. Δυστυχως δεν μπορουμε να μπουμε σε μια αυλη που πιστευουμε οτι πηγε(δυο σπιτια πιο κατω)γιατι δεν μας αφηνουν να παμε να ψαξουμε για την γατα!
Λες και θα τους κλεψουμε κανουν!!!:mad:

οχι ρε γμτ! πως εγινε αυτο! την καημενη τωρα στην κατασταση που ειναι να της τυχει και κατι δεν θα μπορει να τρεξει... προσπαθησε να μπεις στους κηπους αργα το βραδυ που οι αλλοι θα κοιμουνται....

Την βρηκαμε!!!
Πηγε η γιαγια μου απο την πισω μερια αυτου του σπιτιου που δεν μας αφηναν και την ειδε να κοιμαται σε κατι ξυλα!
Την επιασε και την εφερε σπιτι!
Τον ναρθηκα τον ειχε βγαλει ομως. Ισως να της τον εβγαλε καποιος ανθρωπος γιατι μονη της...η να μπλεχτηκε πουθενα και να εφυγε!
Θα την παμε το απογευμα στον κτηνιατρο.

Μπράβο!!!:up: :up: :up:
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το γιατρό και να μη σας πει ότι χτυπησε ή οτιδήποτε....
Πώς την βλέπεις? Έχει όρεξη για φαγητό? Δείχνει καλά?

παλι καλα!!!! το ποδαρακι πως ειναι?? δεν πιστευω να επαθε κατι που εβγαλε τον ναρθηκα...

Αρχική Δημοσίευση από sardela:
Τον ναρθηκα τον ειχε βγαλει ομως. Ισως να της τον εβγαλε καποιος ανθρωπος γιατι μονη της...η να μπλεχτηκε πουθενα και να εφυγε!

Μάλλον μόνη της τον έβγαλε. Οι γάτες σπάνια κρατάνε τους νάρθηκες.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν με την γυριστρούλα αγελαδίτσα! Ελπίζω να μην χειροτέρεψε το ποδαράκι.

Την ανεβασαμε στο σπιτι μας προς το παρον, και μετα θα την παρει η γιαγια μου στο δικο της(μενουμε στον πρωτο και η γιαγια στον τριτο).
Το ποδι το παταει κανονικα, μια χαρα ορεξη για φαγητο εχει(εφαγε μιση κονσερβα και πολυυυ ξηρη τροφη), εκανε τσισα και κακα κανονικα(στην αμμο της ευτυχως).
Ειναι ξυρισμενο και εχει τρια-τεσσερα ραμματα. Το απογευνα θα δουμε αν εγινε καμια ζημια.
Η σαρδελα μολις την ειδε αφηνιασε, αν και τωρα εχει ηρεμισει.
Μεχρι να παρει η γιαγια την αγελαδιτσα πανω, την εχω κλεισει στο δωματιο μου για να μην εχουμε καμια ατυχη συναντηση.

Η γιαγια φοβαται μην της βγει στο μπαλκονι και πηδηξει απο τον τριτο. Τι λετε?:hmm:

Αχ, μπράβο, ευχάριστα νέα!

Την πηγαμε πανω στην γιαγια, και κρυφτηκε πισω απο κατι καναπεδες.
Μολις ανεβηκα για να της βαλω λουρακι και με ειδε τρελαθηκε!
Επεσε κατω και αρχισε να χαιδευετε..."Μιλαγε" κιολας...Οπου πηγαινα, ερχοταν απο πισω!Την χαιδευα και λυσσαγε!
Ειναιι υπεροχο γατι!Μακαρι να την κρατησει η γιαγια για παντα στο σπιτι της για να μην μεινει παλι στο κηπο!

Η γλυκιά μου! Μάλλον σου έχει αδυναμία γιατί καταλαβαίνει ότι ενδιαφέρεσαι γι'αυτή και την φροντίζεις. Μακάρι να την κρατήσει η γιαγιά σου....

παλι καλα που την βρηκατε,πολυ χαρηκα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back