Η Αγελαδίτσα μου...

Ευτυχώς τη βρήκατε! Εύχομαι να μην έχει χτυπήσει το ποδαράκι της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sardela,τι εγινε με το γατακι,το πηγατε στο κτηνιατρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε αφου ολα ειναι φυσιολογικα(τρωει, πινει, περπαταει)οτι δεν χρειαζεται να το παω. Θα την πηγαινα το απογευμα, αλλα οι γονεις μου θα φυγουν ταξιδι, και δεν μπορω να την παω με το μηχανακι. Αν μου ελεγε οτι χρειαζεται επειγοντως, θα την πηγαινα, αλλα μου ειπε μονο να παμε την Τριτη να της κοψει τα ραμματα.

Το βραδυ, ηταν λιγο ανησυχη, αλλα οχι επειδη πονουσε, επειδη δεν ειχε παρεα.:rolleyes: Της εκλεισε η γιαγια την πορτα για να μην παει στο κρεβατι και την χτυπισει καταλαθος, αλλα εκεινη εκλαιγε. Την αφησε να ανεβει στο κρεβατι, αλλα ζυμωνε και μουγκριζε:inlove: και δεν τους αφηνε να κοιμηθουν!

μπραβο η αγελαδιτσα!!!! περαστηκα!!

και μια τελευταια .

Μια χαρά μου φαίνεται η αγελαδίτσα. Άντε να μεγαλώσει και το τρίχωμα στο ποδαράκι και όλα αυτά θα είναι μια κακή ανάμνηση.

Τωρα ειχα κατεβασει την αγελαδιτσα απο της γιαγιας στο σπιτι μας για να βγαλω και τις φωτογραφιες.
Ειχε ανεβει στο μπαλκονι απο την καρυδια η αχιλερυ.

Δειτε τι εγινε οταν ανοιξαμε την μπαλκονοπορτα να μπει μεσα η αχιλερυ για να φαει:
https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#1651&c=3
και
https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#1652&c=3

μια αρα ειναι το γλικο μου αλλα θα κριωνει χωρις χνουδακι εκει το καομοιρο αντε να μεγαλωσει γρηγορα η γουνιτσα του και θα ειναι τελειο μετα.:)

η κακομοιρουλα,θα πρεπει να κρυωνει οταν παταει το ποδαρακια της ετσι γυμνο που ειναι.χαιρομαι ομως που ειναι τελειως καλα πια:)

γλυκα ειναι και τα δυο.η αγελαδιτσα ειναι μια χαρα,ουτε σημαδι βλεπω απο την επεμβαση!

Περαστικά και απο εμένα την "χαμένη".... για την αγελαδίτσα σου. Είναι κουκλάκι... για αγελαδίτσα....:D

γλυκα ειναι και τα δυο.η αγελαδιτσα ειναι μια χαρα,ουτε σημαδι βλεπω απο την επεμβαση!

Δεν φαινεται στις φωτογραφιες το σημαδι. Εχει ραμματα και απο τις δυο πλευρες.Την τριτη θα παμε να τα κοψουμε.:D

Koυκλίτσα και η Αχιλερύ! Αλήθεια γιατί την λέτε Αχιλερύ; Έτσι αγαπημένος ήταν και ο Σάκης με τα αδερφάκια του.

Tην λεμε ετσι απο το χρωμα της.
Η γιαγια την εβγαλε, εγω ουτε που ηξερα αυτο το χρωμα!:confused:

΄Κουκλίτσες καιοι 2! Να σας ζήσουν. Άντε να γίνει καλά η αγελαδίτσα.

Tην λεμε ετσι απο το χρωμα της.
Η γιαγια την εβγαλε, εγω ουτε που ηξερα αυτο το χρωμα!:confused:
Υπάρχει χρώμα Αχιλερύ :confused:; Πρώτη φορά το ακούω!

και εγω πριν λιγο καιρο το ακουσα!:|

Σημερα ανεβηκα στην γιαγια για να δω την γατα.
Χτυπαω το κουδουνι(με την σαρδελα παραμασχαλα), μου ανοιγει ο παππους μου. Του λεω που ειναι η γιαγια και η γατα...και μου κανει σιγα σιγα:"μεσα, στο κρεβατι, κοιμουνται".
Παω μεσα και τι βλεπω?Την γιαγια με την αγελαδιτσα αγκαλια να κοιμουνται!!!Η σαρδελα μολις τους ειδε αρχισε τα χχχχχχ και ξυπνησαν!
Την εχει αγαπησει η γιαγια, αντε να δουμε τι θα κανει οταν πει ο κτηνιατρος οτι μπορει να κατεβει ξανα στον κηπο.
Το κακο ειναι οτι η γατα δεν ειναι εμβολιασμενη και αποπαρασιτωμενη, και λουρακι για τους ψυλλους θα παρουμε αυριο.
Δεν πρεπει να ανεβαινει στο κρεβατι, αλλα η γιαγια δεν ακουει!Φοβαμαι μην παθει τιποτα!

Μην ανησυχεις και μενα η γιαγια μου αγκαλια κοιμαται με τη Φιφη (η συγκεκριμενη γατουλα μαλιστα ειναι η μαμα της Ντορις κ του Νεμου) η οποια εχει να εμβολιαστει χροοοοοοονια κ ειναι μια χαρα. Η Φιφη η καημενουλα εχει γερασει κ αυτη, ηταν γατα μιας θειας μου σιαμ, και την πηγαν στην γιαγια για να εχει παρεουλα και στο χωριο αντε βρες κτηνιατρο..παντως ειναι και οι δυο τους μια χαρα! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back