Η Αγελαδίτσα μου...

Την πεταξα παλι την κοτσανα μου ακους εκει του Νεμου! του Νεμο ειναι το σωστο!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρα θα ειναι, εχει μεγαλωσει με γατες, ολες ανεμβολιαστες.
Μονο καλαρο για τους ψυλλους θα της βαλω και θα προσπαθησω να της δωσω χαπακι για τα παρασιτα γιατι δεν θελω να την ταλαιπωρω στην κατασταση που ειναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουτε εγω ηξερα οτι υπαρχει τετοιο χρωμα:blink:
για ν μην την ταλαιπωρεις με χαπι και τετοια,μπορεις να τις βαλεις αυτα που ειναι για εξωτερικη χρηση,στο σβερκο.για το λουρακι για τους ψυλλους καπου ειχα διαβασει οτι καποιες γατες τις πειραζει:hmm: δεν μπορει να την κρατησει η γιαγια σου την Αγελαδιτσα μες στο σπιτι?εχει κι αλλες γατες μεσα?το μονο επιφοβο παντως ειναι να πιασει ψυλλους το στρωμα του κρεβατιου!

Για εξωτερικη χρηση μια πολυ καλη μαρκα ειναι η frontline -spot on cat ειναι αυτα που μπαινουν στο σβερκακι.
Ειναι ασφαλης και για εγκυες γατες και για γατες που θυλαζουν.Υπαρχει και σε σπρει το οποιο συνισταται και για γατακια νεοτερα των 12 εβδομαδων. Το χρησιμοποιω χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.
Τα λουρακια να σας πω την αληθεια δεν τα εμπιστευομαι, καποια στιγμη ειχα ακουσει πως ειναι καρκινογονα και αποφασισα να μην το διακινδυνεψω..απλα να χρησιμοποιειται παντα ενας μονο τροπος αποπαρασιτωσης. :)

Υπαρχει ενα λουρακι, το ειχα βαλει και στη σαρδελα καποτε, το οποιο ειναι "φυτικο".
Δηλαδη δεν ενοχλει τις γατες ουτε απο θεμα μυρωδιας ουτε απο αλλεργιες κτλ.
Η σαρδελα τουλαχιστον δεν ειχε αντιμετωπισει καποιο δερματικο προβλημα, στα οποια ειναι πολυ επιρρεπεις.

Μου φαίνεται ότι την αγάπησε πολύ την Αγελαδίτσα η γιαγιά σου και μάλλον τη βλέπω να την κρατάει σπίτι τελικά! Νομίζω πως με εξαίρεση τους ψύλους δεν "κινδυνεύετε" από τιποτ'άλλο!
Μπράβο εκ μέρους μου στη γιαγιά σου για την αγάπη και τη φροντίδα που δείχνει στις γατούλες!

Θα μακρυνει το μαλακι..... Τα δυσκολα περασαν. Μπράβο!!!
:up: :up: :up:

Τωρα γυρισαμε απο τον κτηνιατρο, ολα ειναι μια χαρα.
Πρεπει ακομα δυο εβδομαδες να ειναι περιορισμενη και μετα μπορει να κατεβει στον κηπο.

Λοιπον...
Ενω η αγελαδιτσα αναρωνε στο σπιτι της γιαγιας ομορφα και ωραια ξαφνικα της ηρθε οιστρος!Εμ, δεν της φτανει το ποδι, θελει και γαμπρο!:blink: :blink: :blink:
Οπως ειναι λογικο η γιαγια και κυριως ο παππους(μεγαλοι ανθρωποι ειναι)δεν εντεχαν τις φωνες της ολη νυχτα!
Ο παππους ελεγε να την κατεβασουμε στον κηπο, αλλα χρειαζοταν ακομα μια εβδομαδα περιορισμο για το ποδι της.
Ζητησα απο την Μαρινα του στραυ να παμε στον δικο τους κτηνιατρο και να πληρωσουμε 40Ε, αλλα τελικα ο συλλογος φιλων των ζωων Χαλανδριου δεχτηκε να την στειρωσει δωρεαν.
Ετσι η μικρη αγελαδιτσα βρισκεται απο χθες στον κτηνιατρο. Η στειρωση εγινε στις 12 και ολα πηγαν μια χαρα!Μαλλον αυριο θα παμε να την παρουμε!:up: :up: :up:

Πώς λέμε η κουτση Μαρία? Ε, η κουτση αγελαδίτσα!!!! Με διαθέσεις!!!! Ολα τα 'χε η Μαριωρή.......
:D :D :D :D
Μπράβο που πήγαν όλα καλα!!!!! Κι ελπίζω η γιαγια και ο παππούς να ηρεμήσουν πλέον!!!
:) :) :)

Καλή ανάρρωση στην Αγελαδίτσα! Αλήθεια το σκέφτονται να την κρατήσουν μέσα ή θα κατέβει στάνταρ στον κήπο μετά την ανάρρωση;

Καλή ανάρρωση! Εγώ νομίζω πως τώρα που θα ηρεμήσει, η γιαγιά σου δεν θα θέλει να την αφήσει κάτω! Μακάρι!!!:up:

Η γιαγια την θελει, αλλα ο παππους...
Εχουν προβλημα με την αμμο της, την εχουν μεσα και δεν μπορει η γιαγια να την καθαριζει καθε μερα.
Τους λεω να την βγαλουν εξω, αλλα λεει ο παππους:"τοσα λεφτα δινουμε για πετρελαιο, αν εχουμε την πορτα ανοιχτη παει!":lol:

Δεν ξερω, ο χρονος θα δειξει.
Προς το παρον θα την κρατησουν μεχρι να αναρωσει και απο την στειρωση και βλεπουμε!

Αυτό το κόλλημα με το πετρέλαιο το έχει και ο δικος μου παππούς. Όταν βλέπει ανοιχτη την μπαλκονόπορτα χειμώνα γκρινιάζει!

περαστικα στην Αγελαδιτσα!!!

Η γιαγια την θελει, αλλα ο παππους...
Εχουν προβλημα με την αμμο της, την εχουν μεσα και δεν μπορει η γιαγια να την καθαριζει καθε μερα.
Τους λεω να την βγαλουν εξω, αλλα λεει ο παππους:"τοσα λεφτα δινουμε για πετρελαιο, αν εχουμε την πορτα ανοιχτη παει!":lol:

Δεν ξερω, ο χρονος θα δειξει.
Προς το παρον θα την κρατησουν μεχρι να αναρωσει και απο την στειρωση και βλεπουμε!
Γιατι δεν βαζετε πορτακι?
Θα μπαινοβγαινει μονη της οποτε θελει η Αγελαδίτσα!

Γιατι δεν βαζετε πορτακι?
Θα μπαινοβγαινει μονη της οποτε θελει η Αγελαδίτσα!

Γιατι η γιαγια φοβαται απιστευτα τους κλεφτες, θα μας λεει οτι θα μπουν απο το πορτακι!:blink: :blink: :blink:
Ειναι ψυχολογικο, και φοβαται απιστευτα!

Σημερα θα την παρουμε απο τον κτηνιατρο, θα δουμε τι θα γινει!

Γιατι η γιαγια φοβαται απιστευτα τους κλεφτες, θα μας λεει οτι θα μπουν απο το πορτακι!:blink: :blink: :blink:
Ειναι ψυχολογικο, και φοβαται απιστευτα!
Ναι οι περισσοτερες γιαγιαδες το εχουν αυτο! Η τηλεοραση φταιει!
Ευτυχως η πεθερα μου, παρα τις φοβιες της, δεχτηκε αμεσως το πορτακι και βολευτηκε πολυ. Οσο για το Βαλεντινο συνεχεια μεσα εξω ειναι!:)

Σημερα πηραμε την χαδιαρα μας πισω!
Την βουρτσισα και εβγαλε ενα τονο τριχα. Την εχει σπιτι η γιαγια...Λεει θα την κρατησει τρεις-τεσσερις μερες...:whistle:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τι καλή γιαγιά!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back