Η Αθηνά, η πιο γλυκιά ταρταρουγίτσα, ψάχνει σπιτάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αγαπητοί γατόφιλοι η ταρταρουγίτσα ψάχνει ακόμη για σπιτάκι, οπότε αν ενδιαφέρεται κανείς μην διστάσει να επικοινωνήσει έστω κ για διευκρινίσεις/πληροφορίες :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ζητω δημοσια συγνωμη για την αναστατωση,αλλα πρεπει να γραψω τι εγινε,και να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου μια καλη τυχη για την μικρη.εγω αρχικα ειχα σκοπο να μην πω τιποτα στον αντρα μου,να φερω εδω τη γατουλα και να πω αν την δει οτι ειναι καποια γατουλα της αυλης που ηρθε οπως ολες οι αλλες.η κορη μου ομως,απο εκεινη την ωρα,εχει κανει ονειρα,να την ονομασει τιτινα,να την εχουμε μες στο σπιτι οπως τον ριρη,την μπουρδιτσα και την τουιτυ,να την περνουμε αθηνα οταν ανεβαινουμε,να κοιμουνται αγκαλιτσα.
επρεπε να μιλησω λοιπον στο νικο κι εγινε ενας χαμος,δε θα γραψω τι μου ειπε,γιατι για οσα κανουμε εγω και τα παιδια μου για τις γατουλες δεν εχει ιδεα,ουτε τα μισα δεν ξερει.και που εχει δεχτει τα 3 μικρα μεσα ειναι αθλος για μενα και καθημερινη φασαρια.
αυτο που με στεναχωρεσε πιο πολυ ειναι ολα αυτα που μου ειπε η νεφελη η κορη μου,ποτε δεν μου εχει μιλησει ετσι.ξερω οτι θελει πολυ μια ταρταρουγα,οτι θα ειναι υπευθυνη για εκεινη,αλλα ολα αυτα για να γινουν πρεπει να τα θελει κι ο μπαμπας ο οποιος ουτε να τ ακουσει.της εξηγησα οτι δε θελω να ρισκαρω τ αλλα 3,οτι θελω να μπορω παντα να τα μεταφερω αθηνα οποτε φευγουμε και με 4 δεν μπορω,αλλα δεν μου μιλαει στραβωσε με ειπε και ανευθυνη και αναισθητη,και πολλα αλλα...
και παλι συγνωμη ρε παιδια,ειμαι ωρες ωρες τοσο ενθουσιωδης ανθρωπος και παρορμιτικη και τα κανα θαλασσα.δεν ειχα κακη προθεση παντως,υπεθεσα οτι απ το δρομο θα ναι καλυτερα στην αυλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρένα μην αγχώνεσαι, δεν είναι δα ότι το γατάκι ξεκίνησε για Πάτμο κι έμεινε στο μέση. Εδώ άλλοι τα υιοθετούν κ τα γυρίζουν πίσω! Η κόρη σου θα ξεθυμώσει κ θα καταλάβει, είναι θέμα χρόνου.

Ρένα σας καταλαβαίνω....εγώ 2 ζώα έχω και προσπαθώ να τον πίσω για άλλο ένα και δεν θέλει με τίποτα....έχει δίκιο και το κατανοώ...εκεί εσύ περιθάλπτεις πολλά ζώα!! Οσο για τη Νεφέλη ξέρω τα παιδιά θέλουν, θέλουν, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιούν και τα θέλω των άλλων!!! θα δεις θα ηρεμήσει και θα καταλάβει.... το καλύτερο για τη μικρή ταρταρουγίτσα είναι να βρει ένα σπιτάκι, εσωτερική, για να είναι ασφαλής!!! εύχομαι πραγματικά το καλύτερο δυνατό!!

Παιδιά καλησπέρα σε όλους!!!:)
....και αφού τώρα έχουν πάει όλα όπως πρέπει ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσω με μεγάλη χαρά ότι αυτό το πλασματάκι η Αθηνά ή Μιλού όπως μου αρέσει εμένα να τη φωνάζω...ανήκει πια στην οικογένεια!!!!
Αφού έγιναν οι απίθανες συνεννοήσεις με τις Εννέα Γάτες, και ιδιαίτερα τη Λία (Fideloudi) την οποία ευχαριστώ πολύ για ότι έκανε, η γατούλα ήρθε στα χέρια μου σήμερα και την πήγα στη μητέρα μου στους Αγ. Θεοδώρους!!!! Η μικρή δεν έβγαλε άχνα σε όλο το ταξίδι ένα υπέροχο πλασματάκι το οποίο είμαι βέβαιη πως σιγά σιγά θα ξεδιπλώσει τον υπέροχο χαρακτήρα της!!!
Θα ανοίξω θεματάκι και θα σας ενημερώσω λεπτομερώς και για το πως τα πάνε αυτές τις λίγες ώρες που έχουν περάσει....θα σας κρατήσω σε αναμονή έτσι για να χει ενδιαφέρον.... Το σημαντικό είναι να συνηθίσει και το περιβάλλον εκεί κάτι το οποίο ελπίζω ότι θα γίνει σιγά σιγά τις επόμενες ημέρες...θα ακολουθήσει και φωτογραφικό υλικό.....stay tuned!!!:D

Κατερινακι πρωτον μας επιασες εξ απινης που λενε και δευτερον εχω μεινει :eek:!!!
Μπραβοοοοο, περιμενουμε νεα της και φωτογραφικο υλικο, ευχομαι να προσαρμοστει γρηγορα για να απολαυσει την ζεστασια της οικογενειας σου.:D

χαχχαχαχχα το ξέρω Βασούλα!!! απλά ήταν το τυχερό!!! εκείνη την ημέρα ήρθε η μητέρα μου...όλη την ημέρα έσκαγα στην ιδέα ότι θα μείνει πάλι στο δρόμο...της την έδειξα της άρεσε οπότε δεν ήθελα και πολύ....απλά ήθελα να ολοκληρωθεί η όλη φάση και μετά να μιλήσω...να πάνε όλα καλά που ευτυχώς πήγαν και μετά να σας το πω!!!
Θα σας γράψω αναλυτικά και φυσικά θα σας βάλω και φωτογραφίες!!!! όπως μου έγραψε η Λία ήταν τυχερό να γίνει...το υπέροχο είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι αγκαλίτσα και δεν είναι πια μόνος του ο Σιλβέστρο και η μικρού Μιλού όπως τη λέω δεν θα μείνει ποτέ στο δρόμο!! το μόνο μου άγχος είναι να συνηθίσει το περιβάλλον και να μη χαθεί...προς το παρόν είναι κατ' οίκον περιορισμένη...σε λίγες ημέρες όμως θα βγαίνει και στον κήπο...ελπίζω όμως ότι θα καταλάβει ότι είναι πια στο σπίτι της και δεν υπάρχει λόγος να πάει πουθενά αλλού!!!:)

Νομιζω πως αφου θα μεινει αρχικα μεσα στο σπιτι μεχρι να προσαρμοστει, εν τω μεταξυ θα εχει μαθει και τον Συλβεστρο, θα τα παει μια χαρα. Θα εχει μαθει τους δικους σου, θα εχει μαθει και το φιλαρακι της και θα εχει και την δικη του βοηθεια.;)

Σ' αυτό ελπίζω....ο Σιλβέστρο είναι απίθανος γάτος....πολύ καλός πραγματικά!! αλλά και η μικρή όπως φάνηκε είναι καλό κορίτσι!!! απίθανο μουτράκι!!! για μια εβδομάδα μας είπαν να μείνει μέσα....ε μετά φαντάζομαι θα έχει καταλάβει πια ότι εκεί είναι το σπίτι της...τώρα όλα είναι πρωτόγνωρα...ακόμη δεν έχει φάει παρά μόνο λίγο πολύ λίγο κονσέρβα και έχει πιει νεράκι.... την άμμο δεν ξέρω αν τη χρησιμοποίησε, και δεν ξέρω και η μαμά μου αν θα το καταλάβει εκτός κι αν τη δει να πηγαίνει. Πιστεύω όμως ότι όλα αυτά θα τα συνηθίσει.
Αυτό που με στενοχωρεί πολύ όπως και όλους σας όπως βλέπω είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για....όλα ή έστω για τα πιο πολλά....πάντα η τύχη γέρνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά και μένουν άλλα πίσω...:( τι να πω έτσι είναι να γίνει....; ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι με την προσπάθεια πολλά θα είναι καλά!

Αυτο ειναι το μονο ασχημο Κατερινα μου, οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι για ολα.:( Ωρες-ωρες σκεφτομαι οτι παει και δινει η τυχη τα λεφτα εκει που δεν μοιραζονται σε οσους εχουν αναγκη και φαντασιωνομαι οτι κερδιζω ενα μεγαλο ποσον και παιρνω λεει ενα κτημα και μαζευω ολα τα αδεσποτα του κοσμου. Αν δεν υπηρχε και η φαντασια θα ειχαμε παει ολοι απο καταθλιψη νομιζω.:P

:) :):)

:clapup::clapup::clapup: Θερμά συγχαρητήρια για το καινούργιο μέλος της υπέροχης οικογένειάς σας!
Ανυπομονούμε για νέα και, εννοείται, φωτογραφίες :D

Εγώ τώρα τι να πω...με πρόλαβε η Κατερίνα! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις...ούτε ο ανάδρομος Ερμής δεν στο χαλάει, κι αυτός υπέρ σου δρα... :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back