Hlianna
Διάσημο μέλος
ο ανθρωπος που μου το εδωσε εχει κανει στις γατες του μεχρι το εμβολιο της λευχαιμιας του αιματος εκτος αυτου τα μωρακια (το δικο μου και τα αδερφακια του)τα ταιζε με συριγγα κ νουνου γιατι η μανα δεν ειχε γαλα ,αν δεν ενδιαφεροταν κ απλα ηθελε να τα ξεφορτωθει θα τα αφηνε να πεθανουν !!!!κ συν της αλλης ουτε χρηματα κοιταξε να παρει !!!!!το μονο που τον ενοιαζε ηταν να πανε σε καλα σπιτια.το γατακι ειναι υγιεστατο κ ο ιδιος προτεινε να πληρωσει ιατρικη εξεταση κατι που δεν δεχτηκα.Μου φερθηκε τοσο καλα ο ανθρωπος κ γω θα ζητησω χαρτια?δεν με ενδιαφερουν καθολου τα χαρτια....ξερω απο που προερχεται το μικρο μου ..απο εναν ανθρωπο που λατρευει τις γατες ρατσας κ φροντιζει να τις λατρεψουν κ αλλοι χωρις να πληρωσουν μια μικρη περιουσια....
1ον αν ο κυριος αυτος ειχε διαβασει για γεννες κλπ θα ηξερε οτι τα γατακια ποτε δεν τα ταιζουμε νουνου γιατι δεν κανει..
2ον η Δωρα εχει δικιο γιατι τα περσικα ταλαιπωρουνται απο καποιες ασθενειες που συνεχιζουν να υπαρχουν επειδη καποιοι εβαλαν γατια να ζευγαρωσουν χωρις να ελεγξουν καν..προφανως αυτος ο κυριος δεν εκανε καμια εξεταση..οσο για αυτα που σου λεει ακουσε την..ειδικα σε αυτοτ ο θεμα κατι ξερει παραπανω..
και η Δωρα εχει ημιαιμο και εγω..ομως και εγω στο περσικο μου εκανα εξετασεις για καποιες ασθενειες που στο ημιαιμο μου δεν εχω κανει..επισης το εμβολιο της λευχαιμιας δεν εχει να λεει κατι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Μα αυτο προσπαθω να σου εξηγησω,οτι στις ρατσες υπαρχουν πολλα περισσοτερα προβληματα υγειας απο οτι στα αδεσποτα ημιαιμα γατακια,συν το οτι στις γατουλες που προερχονται απο ελεγχομενη εκτροφη μπορουν να περιοριστουν αυτα τα προβληματα,δεν ειναι γατακια που γεννηθηκαν στο δρομο και δεν γινεται διαφορετικα.Τωρα απο που συμπερανες οτι θεωρω οτι τα αδεσποτα γατακια δεν εχουν ψυχη επειδη δεν εχουν χαρτια δεν ξερω...
αι μαρη..με προλαβες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
Κοιτα να δεις ειλικρινα χωρις να παρεξηγηθεις εγω παλι πιστευω οτι σε πειραζει επειδη εχεις εκτροφειο που πηρα ενα τετοιο κουκλι χωρις να πληρωσω και υπαρχουν ανθρωποι που χαλαν την πιατσα...Σ ευχαριστω να σαι καλαΟΚ,αποψη σου,αν σου αρκει αυτο και το βρισκεις σωστο.Αν θες ριξε μια ματια εδω,ισως καταλαβεις καλυτερα τι εννοω.
Να χαιρεσαι και παλι το μικρο σου!
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
Ο κυριος εχει τα 3πλα σου χρονια και εχει μεγαλωσει με νουνου 30 γατια μαζι με το δικο μου 31!!!!!οποτε ασε να ξερει καλυτερα εχει να λεει το εμβολιο...οτι ενδιαφερεται να τα χει τακτοποιημενα οσων αφορα την υγεια τους μην το κουραζουμε αλλο κοριτσια1ον αν ο κυριος αυτος ειχε διαβασει για γεννες κλπ θα ηξερε οτι τα γατακια ποτε δεν τα ταιζουμε νουνου γιατι δεν κανει..
2ον η Δωρα εχει δικιο γιατι τα περσικα ταλαιπωρουνται απο καποιες ασθενειες που συνεχιζουν να υπαρχουν επειδη καποιοι εβαλαν γατια να ζευγαρωσουν χωρις να ελεγξουν καν..προφανως αυτος ο κυριος δεν εκανε καμια εξεταση..οσο για αυτα που σου λεει ακουσε την..ειδικα σε αυτοτ ο θεμα κατι ξερει παραπανω..και η Δωρα εχει ημιαιμο και εγω..ομως και εγω στο περσικο μου εκανα εξετασεις για καποιες ασθενειες που στο ημιαιμο μου δεν εχω κανει..επισης το εμβολιο της λευχαιμιας δεν εχει να λεει κατι..
![]()
Hlianna
Διάσημο μέλος
Κοιτα να δεις ειλικρινα χωρις να παρεξηγηθεις εγω παλι πιστευω οτι σε πειραζει επειδη εχεις εκτροφειο που πηρα ενα τετοιο κουκλι χωρις να πληρωσω και υπαρχουν ανθρωποι που χαλαν την πιατσα...Σ ευχαριστω να σαι καλα
η Δωρα δεν εχει ακομα εκτροφειο οποτε δεν στηριζονται καπου ολα αυτα..τεσπα το θεμα μας δεν ειναι η Δωρα..
και εμενα την περσικη μου που μου την χαρισαν στραβωσα που δεν ειχαν γινει εξετασεις και εκανα στην δικη μου..αν το γατακι μου ειχε κατι απο ολα αυτα που μπορει να εχουν τα περσικα θα γινομουν εξαλη..και οχι δεν θα αγαπαγα τοτε λιγοτερο το γατακι μου απλα θα ηξερα οτι ολοα υτο συνεχιζεται και ταλαιπωρουνται αδικα τα γατακια..
moukelis
Επιφανές μέλος
Συγνωμη,εισαι σοβαρος;Ποια πιατσα;Ταξιτζηδες ειμαστε,ή εκδιδομενοι;Κοιτα να δεις ειλικρινα χωρις να παρεξηγηθεις εγω παλι πιστευω οτι σε πειραζει επειδη εχεις εκτροφειο που πηρα ενα τετοιο κουκλι χωρις να πληρωσω και υπαρχουν ανθρωποι που χαλαν την πιατσα...Σ ευχαριστω να σαι καλα
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ο κυριος εχει τα 3πλα σου χρονια και εχει μεγαλωσει με νουνου 30 γατια μαζι με το δικο μου 31!!!!!οποτε ασε να ξερει καλυτερα μην το κουραζουμε αλλο κοριτσια
ρωτησε τον κτηνιατρο σου αν κανει να τα ταιζεις νουνου και πες μου και εμενα να μαθω..τεσπα..οτι και να ειναι να τον χαιρεσαι..ειναι πανεμορφος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Εγώ βρήκα το δικό μου περσικό στο δρόμο.
Σε αρκετές αγγελίες άτομα αναγκαζονται για διαφορους λόγους να χαρίσουν καθαρόαιμα γατάκια και μάλιστα καποιες φορές ήδη εμβολιασμένα και στειρωμενα, χωρις το παραμικρό χρηματικό αντιτιμο.
Κανεις δεν είναι περισσότερο ευλογημενος απ την τυχη, επειδη απεκτησε γατακι ρατσας δωρεάν. Ευλογημένος από τυχη είναι οποιοσδήποτε αποκτά γατάκι. Ο,τι γατάκι και να είναι. Ειτε το απεκτησε δωρεάν είτε όχι.
Πραγματα που λεγονται εδω μέσα, είναι πραγματα που εχουν βάση. Ειναι πραγματα που εχουν να κανουν με γνώση και εμπειρίες.
Οταν βλεπουμε κάτι γραμμενο εδώ, σημαινει πως είναι κάτι το οποιο πρεπει να υπολογιζουμε ως βάση. Πανω απ όλα όμως μετραει η γνωμη και οι συμβουλές των κτηνιάτρων.
Οσον αφορά τα περσικά, όσοι εχουμε πρεπει να λαμβάνουμε πληροφόρηση για τις ιδιαιτερότητες τους και τη σωστή φροντίδα τους.
natalouko
Επιφανές μέλος

Πάντως και εγώ ξέρω ότι οι γάτες δεν κάνει να πίνουν το ανθρώπινο γάλα.Υπάρχει ειδικό γάλα για γατάκια που είναι σε σκόνη.

Ο κύριος που στον έδωσε δεν είχε συμβουλευτεί τον κτηνίατρο?

^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος

Να τον χαιρεσται!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool