vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλα ένα κι'ένα!Τελικά τι έγινε με τα μωρά έμεινε κανένα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και είμαι σίγουρη οτι έχουν την καλύτερη φροντίδα,τυχερά που βρέθηκαν στον δρόμο σου
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν δυο μήνες περίπου εμφανίστηκε από μπροστά μια μικροκαμωμένη κ αρκετά άρρωστη γάτα η οποία όπως ήταν φυσικό βρήκε φαγητό,χάδια και ένα μέρος να κοιμάται.Η Ρωξάνη λοιπόν είχε έντονο πρόβλημα ρινοτραχειίτιδας,δε μπορούσε να δει κ να ναπνεύσει καθόλου κ ξεκίνησε θεραπεία.Είναι η πιο χαδιάρα κ τρυφερή γάτα που έχω γνωρίσει.Μας βλέπει από μακρύα κ τρέχει σα το σίφουνα για να μας υποδεχτεί κ να δώσει κοιλίτσα.Κάνει συνέχεια πατουσάκια στον αέρα κ είναι ίσως η μοναδική γάτα που δε της αρέσει η κονσέρβα.
Συνημμένα
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ρωξάνη είναι θεά!!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα μικρά είναι τουλάχιστον 3 μηνών σύμφωνα με τη γιατρό κ προφανώς είχε γεννήσει πριν αρχίσει να έρχεται σε μας.Είναι όλα πανέμορφα,υγιέστατα,τα άσπρα έχουν την ίδια μουτζούρα στο κεφάλι κ χαδιάρικα.Κοιμούνται όλα μαζί στη σκηνή που τους βάλαμε κ φυσικά θα πάνε για υιοθεσία.Η Ρωξάνη θα στειρωθεί μόλις τελειώσει η θεραπεία τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα που είναι νωρίς-πρίν κολλήσουν και τα παιδιά της-μήπως να τ'απομονώνατε τα μικρά με κάποιο τρόπο?Δύσκολο βέβαια αφού είναι έξω τα μικρά...Πιστεύω οτι αφού της κάνεις αγωγή θα γίνει καλά,με τόση αγάπη γύρω της θα ηρεμήσει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμας μας έδωσε κάτι χάπια για 15μέρες κ η μόνη βελτίωση είναι ότι δε ξύνεται τόσο.Αμα δεις φωτογραφίες της δικιάς μας θα πάθεις σοκ.Μιλάμε για μεγάλη ζημιά.Kι εγώ έχω ένα αδεσποτάκι με σταφυλόκοκκο. Του κάναμε μια 15μερη ένεση-αντιβίωση και τα πάει πάρα πολύ καλά, μετά από σχεδόν ένα μήνα έχει ισιώσει σχεδόν τελείως και την Τρίτη μάλλον θα στειρωθεί![]()
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Και γω το ελπίζω κ το εύχομαι..Είναι δύσκολο να τα απομονώσω.Μόλις μπαίνουν μέσα κ κλείνω την πόρτα αρχίζουν κ κλαίνε.Εχουν άσχημη εμπειρία με τη δικιά μου που είναι ολίγον ατσούμπαλη κ όποτε παει να παίξει με τα μικρά τα πλακώνει από την αγαρμποσύνη της.Αχου το μωρέ ταλαιπωρήθηκε η καημενούλαΤώρα που είναι νωρίς-πρίν κολλήσουν και τα παιδιά της-μήπως να τ'απομονώνατε τα μικρά με κάποιο τρόπο?Δύσκολο βέβαια αφού είναι έξω τα μικρά...Πιστεύω οτι αφού της κάνεις αγωγή θα γίνει καλά,με τόση αγάπη γύρω της θα ηρεμήσει..
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αντίστοιχο πρόβλημα με πληγές έχει τύχει εγώ να δω σε 2 περιπτώσεις: Η μία ηταν αλλεργία σε ψύλλους και η δεύτερη μηκυτίαση.
Από την στιγμή που όλα τα ζωάκια σου χαιδεύονται θα σου πρότεινα να τους βάζεις frontline που και που.
Οσον αφορά στην νοορτροπία του κόσμου δυστυχώς έτσι ειναι τα πράγματα και με αυτό πρέπει να πορευτούμε.
Και να προσπαθούμε να προκαλούμε όσο το δυνατόν λιγότερο, να φροντίζουμε να μην ενοχλούν τα ζώα μας και να εξηγούμε την κατάσταση με ευγένεια και ηρεμία. απο εκει και πέρα πρέπει να είμαστε λίγο τυχεροί να μην πέσουμε σε κανέναν άρρωστο που θα κάνει κακό στα ζωάκια...

konstans
Περιβόητο μέλος
Kι εμένα είχε από την μέση και επάνω(στον σβέρκο και σε όλο το κεφάλι και πηγούνι) πληγές σαν να είχε καεί, μεγάλες σε επιφάνεια.Εμας μας έδωσε κάτι χάπια για 15μέρες κ η μόνη βελτίωση είναι ότι δε ξύνεται τόσο.Αμα δεις φωτογραφίες της δικιάς μας θα πάθεις σοκ.Μιλάμε για μεγάλη ζημιά.

Τα χάπια είναι λίγο δύσκολα, γιατί καταφέρνεις να τα παίρνει κάθε μέρα;
Πάντως ενώ στην αρχή κι εγώ νόμιζα ότι δεν έχει βελτίωση, μετά από 15 περίπου μέρες άρχισαν και κλείνανε. Αν μπορείς να της κάνεις και πλύσεις με σαπούνι τύπου hybitane θα βοηθούσε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις τα βάζω σε κονσέρβα,μένει αποκλειστικά στην αυλή,σπάνια θα φύγει για καμια βόλτα αλλά πάντα γυρνάει.Hybitane λίγο δύσκολα θα τα καταφέρω,πρέπει να φορέσω γάντια πυροσβέστη.Kι εμένα είχε από την μέση και επάνω(στον σβέρκο και σε όλο το κεφάλι και πηγούνι) πληγές σαν να είχε καεί, μεγάλες σε επιφάνεια.
Τα χάπια είναι λίγο δύσκολα, γιατί καταφέρνεις να τα παίρνει κάθε μέρα;
Πάντως ενώ στην αρχή κι εγώ νόμιζα ότι δεν έχει βελτίωση, μετά από 15 περίπου μέρες άρχισαν και κλείνανε. Αν μπορείς να της κάνεις και πλύσεις με σαπούνι τύπου hybitane θα βοηθούσε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool