vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
πόσες γυναικες να αντέξει πια ο άνθρωπος...Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι.Αλλά από την άλλη αν είναι να πάει σε ένα σπίτι θα είναι καλύτερα.
Μακάρι να μπορούσα να την έπαιρνα εγώ γιατί την συμπαθήσαμε πάρα πολύ!!!
Είναι μία γλύκα!!
![]()

ο μόνος που θα χαιρόταν θα ήταν ο Λίνο.Ξέρεις ποιο είναι το χαρακτηρηστικό της ε?να πέφτει ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα κ να περιμένει...χάδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Με χτυπάς εκεί που πονάω...πόσες γυναικες να αντέξει πια ο άνθρωπος...ο μόνος που θα χαιρόταν θα ήταν ο Λίνο.Ξέρεις ποιο είναι το χαρακτηρηστικό της ε?να πέφτει ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα κ να περιμένει...χάδια
![]()

Αυτό ήθελα πάντα: ένα χαδιάρικο γατόνι!!!

Ο Λίνο σίγουρα θα χαιρόταν γιατί θα είχε άλλη μια γατογυναίκα να καβαλικεύει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
θέλω να ελπίζω ότι δε θα εμφανιστούν άλλα
Στην αρχή έπρεπε να τα εξημερώσω γιατί ήταν πολύ άγρια.Μου πήρε ένα μήνα με καταναγκαστικά χάδια αλλά τα κατάφερα.Μετά έπρεπε να βρω μια ώρα που να είναι κ τα δυο για να τα πιάσω μιας κ μόνο εμένα εμπιστευονται κ φυσικά το πιο δύσκολο να βρω το χρόνο μιας κ η δουλειά μου δε μου το επιτρέπει.Τα έπιασα προχθές το απόγευμα,τα άφησα στη γατοφόρο μεχρι να σχολάσει ο Θανάσης κ να τα πάει.και εκεί που λέω επιτέλους,μου λεει η κτηνίατρος δεν έχω χώρο από βδομάδα.Ε εκεί τρελάθηκα.Δε παίζει..θα τα φέρω κ ας μείνουν μες στη γατοφόρο.Στο ενδιάμεσο αυτές είχαν ζευγαρώσει κ δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομύριο να μπορέσω να της ξαναπιάσω.Μου γύρισε το μάτι.Ευτυχώς βρέθηκε λύση χάρη στη βοήθεια της Βούλας
κ έτσι σήμερα οι κυρίες θα γυρίσουν στην αυλή στειρωμένες.Μπορεί να μου βγήκε η πίστη αλλά άξιζε τον κόπο.ΑμηνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Μακάρι να μην εμφανιστούν άλλα.........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Εκεί που δεν είχα τίποτε, έχω 2 αγόρια και 1 μικρή που αποκλείεται να γλιτώσει. Και δεν πιάνεται κανένα. Κι είναι κάτω των 6 μηνών όλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι τόσο μεγάλη η χαρα μου που στειρώθηκαν που δε θέλω να σκέφτομαι το μετά.Δυστυχώς τα αδέσποτα κ οι ανεξελεγκτες γέννες θα συνεχίσουν να υφιστανται κ το 2010,δεν απελπίζομαι όμως.Το μόνο που με ρίχνει δεν είναι ούτε η ταλαιπωρία,ούτε η ψυχολογική κούραση,ούτε η αφραγκία.Αυτά έρχονται κ φεύγουν.Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι το ωράριο μου που δε μ'αφηνει να κάνω αυτά που θέλω ενώ μπορώ,εστω σε μικρό βαθμό.Τι έπαθε το γατάκι?Αχ ρε Βιβή τι τραβάς κι εσύ. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμείς που δεν μένουμε σε πολυκατοικία και τα σπίτια μας είναι 'πέρασμα' δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνουμε ποτέ. Και έχει συμβεί πάλι κάτι με ένα γατάκι του κήπου που είμαι να σκάσω![]()
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
στο σπίτι λες ή στη δουλειά?Σε μένα να δείτε τι έχει μαζευτεί αυτή την εβδομάδα...Εκεί που δεν είχα τίποτε, έχω 2 αγόρια και 1 μικρή που αποκλείεται να γλιτώσει. Και δεν πιάνεται κανένα. Κι είναι κάτω των 6 μηνών όλα.
stellak
Διάσημο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάλε κ αυτά που κατα καιρούς μας παρατάνεΣκέψου Στελλίτσα ότι εσύ μένεις και στον 6ο. Για φαντάσου να ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού και να περιμένουν απ'έξω![]()

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
παγιδα δεν υπαρχει να δοκιμάσεις?Εγώ μένω στον 7ο και δεν είμαι σε θέση να ξέρω, αν βρω πτώματα, ποιός τα δηλητηρίασε... Κι είναι από τους δικούς μας, από διπλανή πολυκατοικία, από που; Εμένα, τι νομίζεις, δε με περιμένουν το πρωί και το βράδυ να φάνε; Αλλά δεν ημερεύουν με τίποτε να τα γραπώσω![]()
stellak
Διάσημο μέλος
Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη με τούτα τα γατιά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Α δε θελω τέτοια..κανενα γατι δεν εχει γλυτωσει απο τα χέρια σουΚάτι έχω κανονίσει. Για να δούμε όμως, διότι δεν πλησιάζονται.Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη με τούτα τα γατιά.

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιδού το γυφτάκι Α:
Συνημμένα
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει και Γ που είναι ολόιδιο αλλά έχει ένα ματι μπλε και ένα κιτρινο.Δε μας καταδέχεται βέβαιαΤι κουκλιά που είναι τα γυφτάκια Α και Β!!!![]()
Χθες πήρε το μάτι μου κ ένα μικρό πορτοκαλένιο σα τον Ριρίκο της zbeez αλλα δε πλησιάζει γμτ να το μπουζουριάσω ενώ πεινάει κ κάθεται μόνο του στο πεζοδρόμιο.Που θα μου πάει όμως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Θα το καταφέρεις εσύ, δεν σε φοβάμαι!!!!Υπάρχει και Γ που είναι ολόιδιο αλλά έχει ένα ματι μπλε και ένα κιτρινο.Δε μας καταδέχεται βέβαιαΧθες πήρε το μάτι μου κ ένα μικρό πορτοκαλένιο σα τον Ριρίκο της zbeez αλλα δε πλησιάζει γμτ να το μπουζουριάσω ενώ πεινάει κ κάθεται μόνο του στο πεζοδρόμιο.Που θα μου πάει όμως...

Το Α και Β κάθονται για χάδια ή είναι αγριούτσικα??

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool