vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε μπορείς να φανταστείς τι γρατζουνιές, χου και φτύσιμο έχω φάει από τα σκατά αυτα..αλλά είναι τα πρώτα άγρια γατάκια που εξημέρωσα κ είμαι πολύ περήφανη.Οχι μόνο κάθονται,μου κάνουν κοιλίτσες κ πρρρ όταν με βλέπουν..αλλά μόνο σε μένα.Με τους άλλους είναι πολύ επιφυλακτικάΘα το καταφέρεις εσύ, δεν σε φοβάμαι!!!!
Το Α και Β κάθονται για χάδια ή είναι αγριούτσικα??![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Αχ μωρέ τα γλυκούλια!!!Δε μπορείς να φανταστείς τι γρατζουνιές, χου και φτύσιμο έχω φάει από τα σκατά αυτα..αλλά είναι τα πρώτα άγρια γατάκια που εξημέρωσα κ είμαι πολύ περήφανη.Οχι μόνο κάθονται,μου κάνουν κοιλίτσες κ πρρρ όταν με βλέπουν..αλλά μόνο σε μένα.Με τους άλλους είναι πολύ επιφυλακτικά

Γιατί δεν τα βάζεις και αυτά για υιοθεσία??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς Ναταλία μου δεν είναι γατάκια που θα μπορούσαν να μείνουν σε σπίτι.Φαντάσου στο δικό μου που με εμπιστεύονται κ όσες φορές τα έχω βάλει έπαθαν πανικό,έτρεμαν κ μου κάναν το δωματιο καινούργιο.Αχ μωρέ τα γλυκούλια!!!Γιατί δεν τα βάζεις και αυτά για υιοθεσία??
![]()
natalouko
Επιφανές μέλος
Ίσως με τον καιρό εξοικιωθούν περισσότερο και μπορέσουν να πάνε σε δικό τους σπιτάκι..Δυστυχώς Ναταλία μου δεν είναι γατάκια που θα μπορούσαν να μείνουν σε σπίτι.Φαντάσου στο δικό μου που με εμπιστεύονται κ όσες φορές τα έχω βάλει έπαθαν πανικό,έτρεμαν κ μου κάναν το δωματιο καινούργιο.

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Μ'αρέσει που είσαι αισιόδοξη αλλά δε το βλέπωΊσως με τον καιρό εξοικιωθούν περισσότερο και μπορέσουν να πάνε σε δικό τους σπιτάκι..![]()
Χθες πήρα το ένα αγκαλιά για να το βάλω στο κρεββάτι του κ τρελάθηκε.Μου πετάχτηκε στον αέρα αφού με γραντζούνισε κ με έφτυσε.Είναι κάποια γατιά που λες ότι δεν κάνουν για σπίτι.Και εδώ που φτάσαμε πάλι καλά να λέω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν στο μέλλον!!!Μ'αρέσει που είσαι αισιόδοξη αλλά δε το βλέπωΧθες πήρα το ένα αγκαλιά για να το βάλω στο κρεββάτι του κ τρελάθηκε.Μου πετάχτηκε στον αέρα αφού με γραντζούνισε κ με έφτυσε.Είναι κάποια γατιά που λες ότι δεν κάνουν για σπίτι.Και εδώ που φτάσαμε πάλι καλά να λέω..

Αν νοιώσουν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται και σε εμπιστευτούν μπορεί να γίνουν τα πιο χαδιάρικα γατιά!!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι..βλέποντας και κάνοντας.Για την ώρα δεν κουνάνε ρούπι από την καρέκλα τους,περιμένουν υπομονετικά το φαγητό τους κ λιάζονται στον ήλιο σα τις σταφίδες.Η τομή τους έκλεισε ευτυχώς κ είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το είχα αγχοςΠοτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν στο μέλλον!!!Αν νοιώσουν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται και σε εμπιστευτούν μπορεί να γίνουν τα πιο χαδιάρικα γατιά!!!
![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πανέμορφα τα γατούλια, μακάρι να ήταν κάπως ήσυχα, θα τα υιοθετούσαν αμέσως, τα συννεφένια

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι με τα ονόματα δε τα πάμε καλά(βλ. Μάιζελ)και όταν πρωτοήρθανε είχαν πολύ πλάκα.Ηταν κατάμαυρα με γουρλωτά μάτια,κατέβαζαν συνέχεια τα αυτιά και μας απειλούσαν τα σκατά με κχχ κ φτύσιμο.Αν αυτά είναι γυφτάκια, εγώ είμαι λαθρομετανάστης υπό ιθαγενοποίησηΠανέμορφα τα γατούλια, μακάρι να ήταν κάπως ήσυχα, θα τα υιοθετούσαν αμέσως, τα συννεφένια
![]()

Ετσι βγήκε το γυφτάκια χαριτολογώντας και έμεινε
Αλλά τώρα που έχουν ηρεμήσει έχει γλυκάνει η φατσούλα τους

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Βρήκα και ένα έπιπλο το οποίο θα μετατρέψω σε γατοπολυκατοικία για να εχουν όλα από ένα κρεβαττάκι.Είμαι πολύ χαρούμενη

Σύντομα κοντά σας με φωτό κ βίντεο
natalouko
Επιφανές μέλος
Τι ωραία νέα που είναι αυτά!!!Κάθε απόγευμα που φεύγω για τη δουλειά,τα δυο μου γυφτάκια με παίρνουν από πίσω.Μπλέκονται στα πόδια μου,πέφτουν κάτω και κάνουν βαρελάκια και πάντα σταματάνε στο ίδιο σημείο του δρόμου κ αρχίζουν το παράπονο όταν καταλάβουν ότι δε θα γυρίσω πίσω.Μόλις κάνω το λάθος κ τους χτυπήσω παλαμάκια τρέχουν σα τα κατσίκια κ έρχονται για χάδια.Ακόμη δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα αγριμάκια έχουν γίνει αλοιφήΒρήκα και ένα έπιπλο το οποίο θα μετατρέψω σε γατοπολυκατοικία για να εχουν όλα από ένα κρεβαττάκι.Είμαι πολύ χαρούμενη
Σύντομα κοντά σας με φωτό κ βίντεο

Είναι ωραία η αίσθηση να φροντίζεις αγριμάκια και με τον καιρό να σε εμπιστεύονται και να γίνονται τόσο καλά και τρυφερά!!!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
μη σου πω ότι με εκνευρίζει πια αυτή η τόση τρυφεράδα,(πλακα κανω ε?)όλο τα πατάω τα άτιμαΤι ωραία νέα που είναι αυτά!!!Είναι ωραία η αίσθηση να φροντίζεις αγριμάκια και με τον καιρό να σε εμπιστεύονται και να γίνονται τόσο καλά και τρυφερά!!!!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος

.. διαβασα την ιστορια σας απο την αρχη!

χιλια μπραβο Βιβη!!!

αξια!!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
σιγά τι έκανα.Αν και αργα.... διαβασα την ιστορια σας απο την αρχη!
χιλια μπραβο Βιβη!!!αξια!!!
![]()

απλά πιστεύω ότι αν δε μπορείς να σώσεις τον κόσμο όλο,ξεκίνα από το περιβάλλον σου,τον μικρόκοσμο και πριν το καταλάβεις ένα κομμάτι από το παζλ θα έχει μπει στη θέση του.Η ικανοποίηση που νιώθεις και η υπερηφάνια που κατάφερες έστω κ το ελάχιστο βλέποντας αυτά τα πλάσματα να σου δείχνουν την αγάπη τους δε συγκρίνεται με τίποτα
natalouko
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ απόλυτα Βιβίκα!!!!σιγά τι έκανα.απλά πιστεύω ότι αν δε μπορείς να σώσεις τον κόσμο όλο,ξεκίνα από το περιβάλλον σου,τον μικρόκοσμο και πριν το καταλάβεις ένα κομμάτι από το παζλ θα έχει μπει στη θέση του.Η ικανοποίηση που νιώθεις και η υπερηφάνια που κατάφερες έστω κ το ελάχιστο βλέποντας αυτά τα πλάσματα να σου δείχνουν την αγάπη τους δε συγκρίνεται με τίποτα
![]()

konstans
Περιβόητο μέλος
Βγαίνω το πρωί για να πάω στο αμάξι και με ακολουθάει η συμμορία

.Πλέον είμαι σίγουρη ότι η γειτονιά θα λέει η τρελή με τις γάτες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι κάνουν και σε εμένα τα δικά μου.
Βγαίνω το πρωί για να πάω στο αμάξι και με ακολουθάει η συμμορία.
Πλέον είμαι σίγουρη ότι η γειτονιά θα λέει η τρελή με τις γάτες.

μου είπε χθες ένας παππούς στη γειτονιά που με βλέπει κάθε μέρα "καλά πως το κάνεις αυτό με τις γάτες?"και σταυροκοπιόταν ο χριστιανός
konstans
Περιβόητο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Ραλού,Μιλού και Γκάρυ
Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος
στην συλλογή σας.Πάντως τα ονόματα μου αρέσουν πολύ

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool